Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Nu ir grynuoliai,pasaka wub.gif kitas uzsakymas bus rimtas cool.gif
Atsakyti
Tina, nea, neužsakinėjau vazonėlių, bet galvoju gal kitą kart reiks užsakyt, juo labiau kad patvirtinote kad vazonėliai geri
p.s. aš jau bijau kai bus paskelbtas kitas startas užsakymui iš šio puslapio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukstis: 27 spalio 2012 - 19:19
QUOTE(Tina* @ 2012 10 27, 19:41)

Copiapoa su kazkokiomis rudimis  g.gif

Kad tik nebūtų pašalę verysad.gif
Šią naktį buvo minusinė. Gal buvo palikti kokioje mašinoje per naktį cool.gif

Bet šiaip augaliukai visų parodyti verti dėmesio ir mano balto pavydo. Laukiu pavasario ir kito užsakymo. Būtinai prisijungsiu jei priimsit mirksiukas.gif
Atsakyti
čia Murfikai ačiū kad ji visomis mumis pasirūpino 4u.gif šalčio manau tikrai negalėjo nesvabu kad minusas lauke buvo juk vis viena suvyniota dėžėj buvo, o mano tai visi tvarkingi tik ta viena sulcorebutia, bet ir tai yra sveikų vietų tai manau viskas ok bus. aš iš to puslapio kažkada anksčiau esu užsisakius, buvau prisijungus gal prie Migmig, nežinau tiksliai, tai man net su žiedais buvo atsiuntę 4u.gif
Atsakyti
Murfika tikrai šaunuolė drinks_cheers.gif
O aš ne tikrai neorganizavau užsakymo, bet manau jei bus norinčių tikrai galėsiu suorganizuoti užsakymą iš čia, nes pati irgi dar norėsiu doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Bet dabar turbut jau salta, neverta rizikuot. As taip pat laisvai galeciau apsiimt uzsakymu, kol dar nedirbu ir namie su savo lelia. Paskui jau laiko trukumas pastovus buna.
Papildyta:
QUOTE(voveriukstis @ 2012 10 27, 20:18)
Tina, nea, neužsakinėjau vazonėlių, bet galvoju gal kitą kart reiks užsakyt, juo labiau kad patvirtinote kad vazonėliai geri
p.s. aš jau bijau kai bus paskelbtas kitas startas užsakymui iš šio puslapio  doh.gif

Tikrai vazoneliai man labai patiko. Pas mus buna tokio tvirtumo pirkt dideliu, o maziuku, deja ne. Savo naujokus jau pasodinau i juos. O su tom minkstom daigyklom ner ka lygint. As emiau pabandymui dvieju dydziu: 6x6x7 ir 8x8x9.
Papildyta:
Na, o del uzsakymo, tai man dar baisiai noris echinocereusu.
Atsakyti
Mes ligones,jokie antibijotikai mums nepades lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dar žiūrinėju ko norėčiau biggrin.gif o gal pavasarį bus dar daugiau pasiųlymų rolleyes.gif biggrin.gif
Sakykit mergaitės naktį balkone +7 ,tai ar galiu dar kaktusus laikyt,ar jau nerizikuot?
Bet va kambary geriausiu atveju 18-20,tai kaip suprantu šiltoka jiems ,kaži ar gerai tuos kelis mėnesius laikyt visai nelietus? g.gif gal nors retkarčiais..ar apipurkšt?
Labai laukiu patarimo 4u.gif
Atsakyti
Kadangi už lango pas mus žiema, tai va jums neblogas puslapis apie žiemojimo temperatūrą rolleyes.gif :
http://www.cactusedi...wintertime.html

Galbūt galima kitoj temoj jį pirmam puslapyje parašyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2012 10 28, 10:35)
Kadangi už lango pas mus žiema, tai va jums neblogas puslapis apie žiemojimo temperatūrą rolleyes.gif :
http://www.cactusedi...wintertime.html

Galbūt galima kitoj temoj jį pirmam puslapyje parašyti g.gif

Ačiū labai 4u.gif
Tikrai naudinga info,gal ir dar kam pasitarnaus smile.gif
Atsakyti
Parinkau kelias gelytes is to puslapio(italu), uz siuntima kolkas skaiciuoja apie 55 lt. Man vienai brangu, jei dar 4 mergaites prisijungtu, jau daugmaz galima butu uzsakyti. Arba as pati galiu prisijungti prie uzsakymo kas uzsakines artimiausiu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Invisible @ 2012 10 28, 10:50)
Parinkau kelias gelytes is to puslapio(italu), uz siuntima kolkas skaiciuoja apie 55 lt. Man vienai brangu, jei dar 4 mergaites prisijungtu, jau daugmaz galima butu uzsakyti. Arba as pati galiu prisijungti prie uzsakymo kas uzsakines artimiausiu laiku.

Aš jau bijočiau rizikuot,nes šalčiai g.gif
Atsakyti