Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Pražiopsojau tooooki užsakyma doh.gif doh.gif
Augalai nuostabus!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 10 25, 19:37)

Ateinu pas jus su klausimu, gal kas galit padėt, patart kaip Talinum caffrum auginti, koks ramybės periodas. Vasarą taip gražiai augo, gal kiek nusistiebė, bet neseniai žydėjo ir uogas užaugino, bet baigia numesti lapus, tik viršūnė auga ir su lapukais...informacijos apie auginimą niekur nerandu RS perskaičiau. Gal kas gali padėti, patarti, būčiau labai dėkinga.

Mano visada numeta lapus ir net stiebą, tik gumbas, kaudeksas lieka žiemai. ir taip stovi nelaistomas iki pavasario, tada lėtai bunda ir vėl ima augti. JEi augalas jaunas, galima kažkiek žemę padrėkinti ir žiemą, kad visai nesudžiūtų.

Įkelsiu vėliau nuotrauką, kaip atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi gavau, nerealūs dydžiai wub.gif wub.gif wub.gif tik nufotkint nemoku gražiai kaip jūs blush2.gif
kas žavisi "budomis", Kaune jų buvo pirkt prieš keletą mėnesių ir gana ilgai stovėjo nerasdamos pirkėjo biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

dar turiu vienos mergaitės astrophytum supakuotą, va ten tai dručkis , svoris nemenkas biggrin.gif Aš jau laukiu kito užsakymo, nes kainos ypatingai žavi, ebay už tokią kainą gautume mažytį mažučiuką augaliuką ir tai būtų vienas , o gal net neišeitų, geriau nebūna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 27 spalio 2012 - 17:05
o kokia kaina buvo? klaipėdoj neesu mačiusi
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 10 27, 17:55)
o kokia kaina buvo? klaipėdoj neesu mačiusi

jei apie budas kalba eina ir jei gerai pamenu, berods 12 litų.
Atsakyti
Tina,auuuuu,nekankink taip ilgai 4u.gif Dek foto bigsmile.gif
Ps.parasyk man savo adresa,kazkur nusimete.
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 10 27, 18:02)
jei apie budas kalba eina ir jei gerai pamenu, berods 12 litų.

Parašyk pavadinimus savo naujų augintinių thumbup.gif
Atsakyti
1. Puna subterranea forma incahuasii
2. Echinocereus pentalophus v. procubens SB1083 Star.
3.3. Sulcorebutia rauschii WR 289 cv. "violacidermis" Chuquisaca Sucre. Bol.
Atsakyti
Ka noriu pasakyti, tai vazoneliai puikus - kieti, geros formos. Manau dar ju pirksiu.

O stai manieji:
[attachmentid=225276]

Copiapoa su kazkokiomis rudimis g.gif
Atsakyti
mano vienos sulcorebutios irgi vaikai tokie neaiškūs paminkštėję, įtariu nurinksiu ir mesiu lauk nes lyg ir papuvę kai kurie, bet pats motininis augalas sveikas
ir vazonėliai tikri matosi ne skysti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukstis: 27 spalio 2012 - 18:45
Tina ,manuosius cia ir gali rodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 10 27, 18:11)
Tina,auuuuu,nekankink taip ilgai 4u.gif Dek foto bigsmile.gif

Visa diena turejau darbu, tai tik dabar tavuosius apziurejau. Grazuoliukai. Ypac mammi verta demesio. Kai zinau kokia gavau is anglo ir kaip letai ji auga. O tavoji jau ir zydejus gausiai. Tik ziuriu liniuote klisai pridejau doh.gif
[attachmentid=225280]
Papildyta:
QUOTE(voveriukstis @ 2012 10 27, 19:44)
mano vienos sulcorebutios irgi vaikai tokie neaiškūs paminkštėję, įtariu nurinksiu ir mesiu lauk nes lyg ir papuvę kai kurie, bet pats motininis augalas sveikas
ir vazonėliai tikri matosi ne skysti

Tu irgi pirkai vazonelius?

Manieji irgi mane neramina savo minkstumu, bet cia, kad gal labai sausi. Juk negavo salcio dar. Nebuvo salta. O idomu kokia tempa buna lektuvo bagazo skyriuj ar ten kur gabena siuntinius. Na tikiuos augs ir bus puikus smile.gif
Papildyta:
Begu toliau darbuotis, dar velai vakare kystelsiu nosi paziuret kas naujo cai pas mus, nes turbut ne visi dar pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 spalio 2012 - 19:04