Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Nu kokie grožiai bigsmile.gif

Man toks klausimas iškilo. O kai jūs vasarai išnešate tuos grožius į lauką, jie nedingsta? g.gif Nu čia juk Lietuva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvide: 25 spalio 2012 - 12:22
Tiesa sakant prisibijodama isnesu, bet sia vasara aciu Dievui niekam manuju neprisireike.

As irgi tik du kaktuselius pirkau is cia pabandymui, bet juk bus galima pirkti dar, jei tikrai grazus augalai bigsmile.gif
Atsakyti
Tik nepamirškit parodyti savų augaliukų cool.gif

Man kažkaip nekilo mintis, kad kažkam rūpėtų pavogti, bet tikrai galėtų g.gif kolkas nieks nedingo, bet jei būtų koks vienas dingęs, manau nepastebėčiau doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Rašau ir čia:
Kadangi man prireikė Amigo light kraiko, bandysiu užsisakinėti. Gal kas nori kartu, pristatymas į Vilnių 15lt, nes užsakinėsiu į Vilnių 8-)
http://www.zooprekyb...a...118&sid=280

Apsispręsti reiktų iki šeštadienio vakaro. 8-)
Atsakyti
Dar kartą ačiū Migmig už tokį didelį darbą. Visi augalėliai taip rūpestingai supakuoti, kad net gaila buvo ardyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2012 10 24, 23:16)

Dar reiktų jūsų pagalbos, nuomonės: šaknys sausos sausutėlės. kaip galvojate - ar reikia juos nors papurkšti, ar jie pasiruošę žiemos poilsiui ir tokie sausi sėkmingai sulauks pavasario? pasidalinkite savo patirtimi-nežinau ar padėti juos šaltai ar dar kiek laiko laikyti šilumoje?

O sodindama tu jų visiškai nelaistei?
Aš truputį palaistyčiau sodindama. O po savaitės išneščiau žiemoti.
Čia mano nuomonė ne iš knygų , o iš nuojautos biggrin.gif .

QUOTE(Tina* @ 2012 10 25, 13:59)

As irgi tik du kaktuselius pirkau is cia pabandymui, bet juk bus galima pirkti dar, jei tikrai grazus augalai  bigsmile.gif

Ir aš noriu. Nesusisgribau anksčiau tai dabar tik seilę varvinu biggrin.gif
Atsakyti
Sodinant laistyti nereikėjo, nebent pasodinus papurkšti truputį. Tokiu laiku pradėti laistyti manau neverta. Visiškai sausi, ir tegul žiemoja. Oras šaltas, saulės nėra. Kas iš to, jei pradės augti. Čia dėl kaktusų - dėl kitų sukulentų nieko negaliu patarti.
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2012 10 25, 12:20)
Nu kokie grožiai  bigsmile.gif

Man toks klausimas iškilo. O kai jūs vasarai išnešate tuos grožius į lauką, jie nedingsta? g.gif Nu čia juk Lietuva  biggrin.gif

neša tik didelus kaktusus unsure.gif , o mažų nea.
Atsakyti
Kazkurioje temoje, lyg metai atgal,guodesi viena dalyve,kad pavoge jai kaktusu,lyg soduose....
Gauciau soka tikriausiai.
Atsakyti
gerai kad man kaktusai panosėj būna, tfiu tfiu tfiu tikiuosi niekas neįsisuks ir ateity
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 25, 13:59)
Tiesa sakant prisibijodama isnesu, bet sia vasara aciu Dievui niekam manuju neprisireike.

As irgi tik du kaktuselius pirkau is cia pabandymui, bet juk bus galima pirkti dar, jei tikrai grazus augalai  bigsmile.gif

pavasarį kaip ir Dalia Raimonda žadėjo vėl užsakinėt iš čia

o kodėl niekas nepasirodo dar? taip nekantru laukt, aš jau gal ryt turėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 25 spalio 2012 - 18:27
Ir man labai smalsu,ir labai ryt laukiu,turėčiau gauti.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, seniai bebuvau čia užsukus, o jau grožių užsisakėt, pražiopsojau, gaila verysad.gif
Ateinu pas jus su klausimu, gal kas galit padėt, patart kaip Talinum caffrum auginti, koks ramybės periodas. Vasarą taip gražiai augo, gal kiek nusistiebė, bet neseniai žydėjo ir uogas užaugino, bet baigia numesti lapus, tik viršūnė auga ir su lapukais...informacijos apie auginimą niekur nerandu RS perskaičiau. Gal kas gali padėti, patarti, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti