Gėlytes laikysiu iki savaitės galo, o tada jei nebus norinčių priglausti, teks išmesti
Atsiprašau, kad ne vien tik kaktusus sudėjau, bet gal bus norinčių...
DOVANOJU arba ATIDUODU už šokoladą šias gėlytes:
VISAS TURTAS:
ŽYDI taip:
Taip pat IEŠKAU/KEIČIUOSI į:
Vilnius, Pilaitė
Prieš nepilnai savaitę žydėjęs kaktusiukas
Žiedai visada gražu
QUOTE(Murfika @ 2012 10 17, 15:05)
Šiandien italai parašė, kad ką tik išsiuntė 5 dėžes augalų (!). Turėtų atkeliauti po 4-7 dienų.
Primenu, čia tiems, kas užsisakinėjo iš Cactus-art.biz.
kokios smagios naujienos Lieka laukti
ir aš jau pagalvojau kiek čia to laiko praėjo, valioo, ačiū už geras naujienas
QUOTE(Murfika @ 2012 10 17, 16:05)
Šiandien italai parašė, kad ką tik išsiuntė 5 dėžes augalų (!). Turėtų atkeliauti po 4-7 dienų.
Oh kaip smagu! 5 DĖŽES,ohoooo
Save laikau kaktusų megėja. Bet kai paskaičiau, kad jūs auginate po 150 - 300, tai slepiuosi po kaktuso spygliu .
Kur jūs laikote tas kolekcijas?
Man labai gražu kai viename inde auga daug kaktusų. Buvau pasidariusi kelis alpinariumus, bet laiku nepastebėjus kenkėjo, jis labai greitai išplito. Dabar bandau atkurti kolekciją iš naujo. Ant palangės vietos nebėra. Kad vazonai būtų visi vienodi, pasirinkau paprastus plastmasinius. Kiekvienas kaktusas individualiai atrodo nuostabiai. Bet įėjus į kambarį ir pamačius visumą ... . Nu neatrodo gražu tų vazonų gausa. Turiu tik vieną kambarį pietinėje pusėje ir trumpą palangę. Galvoju dar ant sienų kabinti gėlių laikiklius, bet neįsivaizduoju kaip tai turėtų atrodyti. Būsiu dėkinga už patarimus , pasiūlymus, parodytus pavyzdžius
Kur jūs laikote tas kolekcijas?
Man labai gražu kai viename inde auga daug kaktusų. Buvau pasidariusi kelis alpinariumus, bet laiku nepastebėjus kenkėjo, jis labai greitai išplito. Dabar bandau atkurti kolekciją iš naujo. Ant palangės vietos nebėra. Kad vazonai būtų visi vienodi, pasirinkau paprastus plastmasinius. Kiekvienas kaktusas individualiai atrodo nuostabiai. Bet įėjus į kambarį ir pamačius visumą ... . Nu neatrodo gražu tų vazonų gausa. Turiu tik vieną kambarį pietinėje pusėje ir trumpą palangę. Galvoju dar ant sienų kabinti gėlių laikiklius, bet neįsivaizduoju kaip tai turėtų atrodyti. Būsiu dėkinga už patarimus , pasiūlymus, parodytus pavyzdžius