Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(F @ 2012 10 02, 14:57)
taigi aš išmanau apie tą sutrikimą, žinojau daug apie jį ir prieš tų vaikų istoriją.

niekas neabejoja, tik įdomu iš kur tokie skaičiai smile.gif

QUOTE(Kriiste @ 2012 10 02, 14:58)
o kas tai per sutrikimas? kas tiems vaikams darosi? g.gif

Man tai skamba žiauriai ir skausmingai blush2.gif

"Šiai ligai būdingi įvairių organizmo sistemų pažeidimai – širdies, stuburo, sąnarių, galvos smegenų, akių, skrandžio ir žarnyno disfunkcija. "

"Liga pasireiškia tuo, kad gimęs sveikas vaikas, augdamas be organizme būtino fermento enzimo, pasmerkiamas lėtai fizinei degradacijai: ilgainiui pažeidžiami kaulai, sąnariai, sutrinka visų svarbiausių vidaus organų veikla."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 02 spalio 2012 - 15:19
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 10 02, 16:18)

Man tai skamba žiauriai ir skausmingai  blush2.gif

"Šiai ligai būdingi įvairių organizmo sistemų pažeidimai – širdies, stuburo, sąnarių, galvos smegenų, akių, skrandžio ir žarnyno disfunkcija. "

"Liga pasireiškia tuo, kad gimęs sveikas vaikas, augdamas be organizme būtino fermento enzimo, pasmerkiamas lėtai fizinei degradacijai: ilgainiui pažeidžiami kaulai, sąnariai, sutrinka visų svarbiausių vidaus organų veikla."

aha - tikrai ziauriai unsure.gif
Atsakyti
Taip gera buvo siandien prie juros pabuti.. vejo nebuvo, zmoniu mazai ax.gif Mazoji lakste linksma,apziurinejo nebeveikiancio kioskelio ledu reklamas, parankiojo akmenukus, leidau truputeli ikisti i vandeni naujuosius crocsus, 100 kartu skanesni pasirode prie juros sausainiai is mamos rankines..ech, jura daro mazycius stebuklus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(begemotė @ 2012 10 02, 22:11)
ech, jura daro mazycius stebuklus  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mano vaikas alpsta dėl jos.
kone kasdien sako "aš šiandien buvau prie jūros".
Atsakyti
Jei taip sako, vadinasi buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begemotė @ 2012 10 02, 23:11)
Taip gera buvo siandien prie juros pabuti.. vejo nebuvo, zmoniu mazai  ax.gif  Mazoji lakste linksma,apziurinejo nebeveikiancio kioskelio ledu reklamas, parankiojo akmenukus, leidau truputeli ikisti i vandeni naujuosius crocsus, 100 kartu skanesni pasirode prie juros sausainiai is mamos rankines..ech, jura daro mazycius stebuklus  wub.gif

Mano dukra Palangoj pradėjo vaikščioti, sūnus - kalbėti:) Taip ir suku galvą, kada čoia vėl mums ištrūkti atostogauti...
Atsakyti
QUOTE(begemotė @ 2012 10 03, 08:51)
Jei taip sako, vadinasi buvo  smile.gif

atsiminimuose ir mintyse smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jurate ismoko ropoti prie juros. Tiesa, tai buvo poto kai ismoko vaikscioti, jai tuo metu buvo 2m. Jura primine, kad kazka bus praleidusi biggrin.gif
Atsakyti
S bijo juros,bijo smelio,nes ten jam nesvaru ir ''kirmeles'' sad.gif Sia vasara kai buvome prie juros,tai klyksmai riksmai tik...su kojinem vaiksciojo per smeli,o juros net pirstuku nepaliete...
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2012 10 03, 12:15)
S bijo juros,bijo smelio,nes ten jam nesvaru ir ''kirmeles'' sad.gif  Sia vasara kai buvome prie juros,tai klyksmai riksmai tik...su kojinem vaiksciojo per smeli,o juros net pirstuku nepaliete...

liudna..bet gal dar su amziumi keisis S ir keisis jo poziuris i ivairius dalykus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

matau apie jūrą plepat smile.gif mano mažasis tai tike džaiugėsi atriedančiomis bangomis wub.gif norėčiau vėl prie jūros, bet kad orai brrr, jau labai subjuro.
Atsakyti
maniškis kai buvo 2metų ir atvykome prie jūros, tai tik trečią dieną užlipo ant smėlio smile.gif tiek jo bijojo. o vanduo tai iki dabar stichija smile.gif
Atsakyti