Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

Man atrodo prieš ševntes čia jokių nuolaidų nebūna schmoll.gif Kokio vasario- kovo reikia laukti wink.gif
Atsakyti
Galkuri pirkote toikius batus:
1. camel active
2. bullboxer
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte info ar atitinka dydžiai, ar tinkami normaliai/plačiai pėdai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xvoveriux @ 2012 11 24, 18:01)
Galkuri pirkote toikius batus:
1. camel active
2. bullboxer
Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte info ar atitinka dydžiai, ar tinkami normaliai/plačiai pėdai?  4u.gif

Pirkau Bullboxer'ius, buvo mano pirmas pirkinys is javari. Isimylejau juos, kai tik pamaciau nuotrauka, net buvo nesvarbu, kad neodiniai, nors beveik niekada i neodiniu puse net neziuriu.
Pirkau 38, koki ir nesioju, dydis atitiko. Batai labai, tiesiog laaaaaabai grazus (kaip nuotraukoj), darbe dej ju tiek komplimentu sulaukiau ir klausimu ''kur pirkai?'' wub.gif
Tiesa, nera labai patogus, kietoki ir neprisitaiko prie kojos formos, kaip odiniai, be to, kulnas tikrai aukstas. Tad ilgiems pasivaiksciojimams netinka... Bet nesigailiu, kad pirkau, nes batuku grozis tikrai kompensuoja trukumus.
Mano peda normali, gal vos-vos i siauresne puse, tai placiai pedai abejoju, ar tiktu, turetu buti dar labiau nepatogus tada g.gif Bet gal didesnis dydis bus atitinkamai kiek platesnis? g.gif
Atsakyti
Tai mano grąžinami batai į Javari.de taip ir dingo jau manau, jau praėjo beveik mėn. siunčiau registruotu paštu, dabar galvoju ar man jų ieškoti, nes po mėn. gali pradėti paiešką, bet kas iš to jeigu juos suras ir grąžins man atgal, tai dar daugiau išlaidų apturėsiu, tikriausiai reiks susimokėti už grąžinimą, o batai suplyšę tai kaip ir nelabai man jų reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbotyte @ 2012 11 26, 23:04)
Tai mano grąžinami batai į Javari.de taip ir dingo jau manau, jau praėjo beveik mėn. siunčiau registruotu paštu, dabar galvoju ar man jų ieškoti, nes po mėn. gali pradėti paiešką, bet kas iš to jeigu juos suras ir grąžins man atgal, tai dar daugiau išlaidų apturėsiu, tikriausiai reiks susimokėti už grąžinimą, o batai suplyšę tai kaip ir nelabai man jų reikia ax.gif

jeigu siuntet regsitruotu, tai iveskite i post.lt numeriuka ir matysite kur jie yra 4u.gif

Issiunciau pirmadieni registruotu siuntinuku batukus, sestadieni jau gavau laiska kad gavo ir kad grazins pinigelius.Parasyiu per kiek laiko grazino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 26 lapkričio 2012 - 23:07
QUOTE(laurita99as @ 2012 11 27, 01:06)
jeigu siuntet regsitruotu, tai iveskite i post.lt numeriuka ir matysite kur jie yra 4u.gif
Issiunciau pirmadieni registruotu siuntinuku batukus, sestadieni jau gavau laiska kad gavo ir kad grazins pinigelius.Parasyiu per kiek laiko grazino 4u.gif

Na tai post.lt dažniausiai ir rodo tik iki rodūnios. Po to žiūrėti jau reikia šalies gavėjos pašto puslapyje. Čia geras puslapiukas: http://www.track-trace.com/post įvedi kodą, tada spaudi "track with options", po to viršuje "country" ir renkiesi šalį į kurią siunti.
Pati nebandziau, bet issisaugojau kai kazkas rase, babandykit dar ir cia paziureti ka rodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidra @ 2012 11 27, 11:17)
Na tai post.lt dažniausiai ir rodo tik iki rodūnios. Po to žiūrėti jau reikia šalies gavėjos pašto puslapyje. Čia geras puslapiukas: http://www.track-trace.com/post įvedi kodą, tada spaudi "track with options", po to viršuje "country" ir renkiesi šalį į kurią siunti.
Pati nebandziau, bet issisaugojau kai kazkas rase, babandykit dar ir cia paziureti ka rodo  4u.gif

Rodo tą patį, kad išsiųstas iš Lietuvos
Atsakyti
QUOTE(Barbotyte @ 2012 11 27, 18:03)
Rodo tą patį, kad išsiųstas iš Lietuvos

Į Vokietiją išsiūstų siuntinių sekti neįmanoma. Jiems vokiečiai duoda kitą Nr. Jei per mėnesį siunta nebus pristatyta gavėjui, sumokėjus 15 Lt galėsit pašte skelbti paiešką. Jei siuntos neras, grąžins 15 Lt ir ~100 Lt (suma pagal ka-kokias tarpt.taisykles).
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2012 11 27, 19:20)
Į Vokietiją išsiūstų siuntinių sekti neįmanoma. Jiems vokiečiai duoda kitą Nr. Jei per mėnesį siunta nebus pristatyta gavėjui, sumokėjus 15 Lt galėsit pašte skelbti paiešką. Jei siuntos neras, grąžins 15 Lt ir ~100 Lt (suma pagal ka-kokias tarpt.taisykles).

Man tai pašte sakė, kad 15 Lt. kainuoja paieška jeigu nori ieškoti kol nepraėjęs mėn. nuo išsiuntimo, po mėn. ieško nemokamai.
Apie ~100 Lt. nieko neminėjo, suprantu, kad gali grąžinti tik siuntimo išlaidas, bet aš ir kvituko neturiu nes įdėjau į dėžę kartu su batais.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti