Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

Gal kas pirkote vyriškus batus iš UK Javari? Kaip kokybė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imi @ 2012 11 22, 15:05)
Gal kas pirkote vyriškus batus iš UK Javari? Kaip kokybė?  smile.gif

jei patebėjot ten batų firmų įvairių yra, kokie konkrečiai domina ax.gif
Atsakyti
41,5 labai gera kaina thumbup.gif
http://www.javari.de...r...&pageCode=d
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 11 22, 16:39)

kieno gera kaina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 22 lapkričio 2012 - 20:00
Nu ką, penktadienis, padarė nuolaidas. biggrin.gif Mano svajonių krepšelyje dauguma batų atpigo....5 euro centais.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2012 11 23, 09:32)
Nu ką, penktadienis, padarė nuolaidas. biggrin.gif  Mano svajonių krepšelyje dauguma batų atpigo....5 euro centais.. lotuliukas.gif

O pas mane nė vieni neatpigo blink.gif
Atsakyti
Kazkas cia vistiek netaip g.gif net vasarines basutes kainuoja pilna kaina, manau vistiek padarys nuolaida, tik belieka spelioti kada g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 11 23, 11:03)
Kazkas cia vistiek netaip g.gif  net vasarines  basutes kainuoja pilna kaina, manau vistiek padarys nuolaida, tik belieka spelioti kada g.gif

Vyras sakė, jo batus irgi šiandien grąžino į pradinę kainą (prieš tai buvo su nuolaida0).
Atsakyti
Aš manau, kad arba vakarop, arba išvis po kelių dienų, nes šiandien javariui gal pernelyg nuspėjama diena biggrin.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip susidare vaizdas, kad kas du menesius paduoda geru kainu, rugpjucio vidurys, spalio vidurys, todel dabar ziuresiu kaip gruodzio vidury bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(janta @ 2012 11 23, 11:16)
Man tai kazkaip susidare vaizdas, kad kas du menesius paduoda geru kainu, rugpjucio vidurys, spalio vidurys, todel dabar ziuresiu kaip gruodzio vidury bus g.gif

O kas buvo spalio viduryje? g.gif
Rugpjūčio pirmoje pusėje buvo labai mažos kainos, paskui paskutinę rugpjūčio dieną vėl nukrito trumpam, daugiau nieko panašaus lyg nebuvo g.gif Akcijų tai yra, bet tokio masinio išpardavimo, tai nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 11 23, 12:35)
O kas buvo spalio viduryje?  g.gif
Rugpjūčio pirmoje pusėje buvo labai mažos kainos, paskui paskutinę rugpjūčio dieną vėl nukrito trumpam, daugiau nieko panašaus lyg nebuvo  g.gif  Akcijų tai yra, bet tokio masinio išpardavimo, tai nemačiau  g.gif

Masinio tai aisku nebuvo. Bet bent jau vasarinei vaiku avalynei spalio vidury buvo labai geros kainos. Na ir sau basutes (ECCO ir ARA) labai gerom kainom pirkau. Na pamatysim ateity, ar tai taps tendencija.
Atsakyti