Gal kas pirkote vyriškus batus iš UK Javari? Kaip kokybė?
QUOTE(imi @ 2012 11 22, 15:05)
Gal kas pirkote vyriškus batus iš UK Javari? Kaip kokybė?
jei patebėjot ten batų firmų įvairių yra, kokie konkrečiai domina
41,5 labai gera kaina
http://www.javari.de...r...&pageCode=d
http://www.javari.de...r...&pageCode=d
QUOTE(kregzde @ 2012 11 22, 16:39)
kieno gera kaina
Nu ką, penktadienis, padarė nuolaidas. Mano svajonių krepšelyje dauguma batų atpigo....5 euro centais..
QUOTE(kingcup @ 2012 11 23, 09:32)
Nu ką, penktadienis, padarė nuolaidas. Mano svajonių krepšelyje dauguma batų atpigo....5 euro centais..
O pas mane nė vieni neatpigo
Kazkas cia vistiek netaip net vasarines basutes kainuoja pilna kaina, manau vistiek padarys nuolaida, tik belieka spelioti kada
QUOTE(laurita99as @ 2012 11 23, 11:03)
Kazkas cia vistiek netaip net vasarines basutes kainuoja pilna kaina, manau vistiek padarys nuolaida, tik belieka spelioti kada
Vyras sakė, jo batus irgi šiandien grąžino į pradinę kainą (prieš tai buvo su nuolaida0).
Man tai kazkaip susidare vaizdas, kad kas du menesius paduoda geru kainu, rugpjucio vidurys, spalio vidurys, todel dabar ziuresiu kaip gruodzio vidury bus
QUOTE(janta @ 2012 11 23, 11:16)
Man tai kazkaip susidare vaizdas, kad kas du menesius paduoda geru kainu, rugpjucio vidurys, spalio vidurys, todel dabar ziuresiu kaip gruodzio vidury bus
O kas buvo spalio viduryje?
Rugpjūčio pirmoje pusėje buvo labai mažos kainos, paskui paskutinę rugpjūčio dieną vėl nukrito trumpam, daugiau nieko panašaus lyg nebuvo Akcijų tai yra, bet tokio masinio išpardavimo, tai nemačiau
QUOTE(Tasty @ 2012 11 23, 12:35)
O kas buvo spalio viduryje?
Rugpjūčio pirmoje pusėje buvo labai mažos kainos, paskui paskutinę rugpjūčio dieną vėl nukrito trumpam, daugiau nieko panašaus lyg nebuvo Akcijų tai yra, bet tokio masinio išpardavimo, tai nemačiau
Masinio tai aisku nebuvo. Bet bent jau vasarinei vaiku avalynei spalio vidury buvo labai geros kainos. Na ir sau basutes (ECCO ir ARA) labai gerom kainom pirkau. Na pamatysim ateity, ar tai taps tendencija.