Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(norala @ 2012 11 20, 14:39)
Rieker batai padidinti-pamažinti ar atitinka dydi ?  g.gif

turiu zieminius ir basutes, man atitinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte kava @ 2012 11 20, 16:55)
Aš irgi turiu įsimetusi į Merkliste vienus - 289 Eur  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mano dar 10 eurų brangesni laugh.gif Bet nelabai tikiu, kad smarkiai nupigins. Nu kiek gali duoti tos nuolaidos, 20% kokių? g.gif

O šiaip jau jei javari įsigyju batus su nuolaida ir paskui sugalvoju pasikeisti dydį - tai čia taip galima? Nesvarbu, kad nuolaidos jau nebėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 20 lapkričio 2012 - 19:21
Atvežė ir man į namus, ačiū miargaitėm, kurios vakar patarėte, kur stebėti siuntinio kelią. Prisikroviau krūūūūūvą, lauksiu nuolaidų.......arba pabrangs hihihi.gif
Atsakyti
Mergaites, ar imanoma issifiltruoti, kad rodytu aulinukus su kailiniu pasiltinimu, arba pasakykit, kaip ieskote tokiu batu, kaip vokiskame javaryje jie buna pazymeti?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 20, 19:20)
Mano dar 10 eurų brangesni laugh.gif Bet nelabai tikiu, kad smarkiai nupigins. Nu kiek gali duoti tos nuolaidos, 20% kokių? g.gif

O šiaip jau jei javari įsigyju batus su nuolaida ir paskui sugalvoju pasikeisti dydį - tai čia taip galima? Nesvarbu, kad nuolaidos jau nebėra?

Manrods iki 90 proc vasarą buvo, tiksliai nepamenu g.gif Bet laaabai geros kainos buvo biggrin.gif

Kažkas bandė, lyg galima, JEI jie turi dar tokį dydį... po tokių išpardavimų būna, kad ir nebeturi sad.gif Ir gerai tas, kad jei šiandien nusiperku batus brangiau, o po savaitės jie atpinga, galima kreiptis ir grąžina permoką bigsmile.gif Tiesa, turi sutapti dydis, spalva, modelis ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 11 20, 23:11)
Ir gerai tas, kad jei šiandien nusiperku batus brangiau, o po savaitės jie atpinga, galima kreiptis ir grąžina permoką  bigsmile.gif  Tiesa, turi sutapti dydis, spalva, modelis ir pan.  ax.gif

Tai čia namiokas, kad man dabar juos nusipirkti, o penktadienį pareikalauti, kad grąžintų permoką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 20, 22:17)
Tai čia namiokas, kad man dabar juos nusipirkti, o penktadienį pareikalauti, kad grąžintų permoką?  biggrin.gif

jei tikikės, kad penktadienį pigs, taip ir darykit thumbup.gif nes kai išmeta geras kainas, dydžiai akyse dingsta doh.gif
o pinigėlių susigrąžinimą išbandžiau. Dvi savaites tvarkingai sekiau nusipirktų batų kainas ir paskutinę dieną (kadangi tą dieną buvo mažiausia kaina per tas dvi savaites) pateikiau prašymą. Sekančią dieną nuo prašymo pateikimo, gavau atsakymą, kad pinigus grąžins. O neužilgo įkrito ir patys pinigėliai thumbup.gif
kažkas klausė dėl išmierų keitimo, tai atsakymas buvo, kad kol kas javari neekeičia išmierų. Turi grąžint netikusius ir pirkti kitus schmoll.gif Spėju, kad taip yra dėl to, kad dažnai skirtingoms išmieroms būna skirtinga kaina. Tai nusiperki pigiausius ne savo išmieros, o paskui prašai pakeisti. Bet čia tik mano spėliojimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 20, 22:17)
Tai čia namiokas, kad man dabar juos nusipirkti, o penktadienį pareikalauti, kad grąžintų permoką?  biggrin.gif

Bijočiau taip patarti, nes o jei nuolaidų nebus? biggrin.gif Javaris mėgsta nenuspėjamas nuolaidas biggrin.gif
Atsakyti
O penktadienis nuo kada javari prasideda: ar nuo 0.00 ar nuo ryto?
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 11 20, 23:42)
Bijočiau taip patarti, nes o jei nuolaidų nebus?  biggrin.gif  Javaris mėgsta nenuspėjamas nuolaidas  biggrin.gif

Tai ir aš nerimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2012 11 20, 22:47)
O penktadienis nuo kada javari prasideda: ar nuo 0.00 ar nuo ryto?

vasarą pirko panos ir naktį, tai matyt nuo 00.00 prasideda pas juos diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 20, 22:51)
Tai ir aš nerimtai biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Mantilė @ 2012 11 21, 19:05)
vasarą pirko panos ir naktį, tai matyt nuo 00.00 prasideda pas juos diena biggrin.gif

Rugsėjį nuolaidos prasidėjo penktadienio pavakare, kažkur apie 19 val maždaug. Bet kainos kilti ėmė irgi tą pačią dieną g.gif t.y. pirma sukėlė, paskui pradėjo akciją
Atsakyti