Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Attractive @ 2012 11 19, 18:57)
Aciu  visom pasisakiusiom 4u.gif Taip,siunciau nepirmenybiniu,tai gal dar negavo g.gif Na,dar palauksiu...O jei ka,tada rasysiu rolleyes.gif

bet siuntet registruotu? bandykit per post.lt siuntiniu paieska ivesti numeriuka, gal parodys kur yra
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2012 11 19, 17:16)
Sveikutes. Turiu klausimeli  ax.gif . "Dieser Artikel kann außerhalb Deutschlands versendet werden." kaip suprast si uzrasa? Jei isimesciau i kasiuka, tai neatsiustu man sios prekes?  g.gif   doh.gif
Ir dar del rugpjucio menesio norejau pasiklaust. Ar dideles nuolaidos buvo?

Užrašas reiškia, kad prekė gali būti siunčiama už Vokietijos ribų.

O rugpjūtį buvo laaaabai didelės nuolaidos vasariniams batams, bateliams, kedams visokiems, laaaaabai. Pvz., odinės moteriškos basutės po 14 eurų, garsių ženklų bateliai po 20 eurų, 25 eurus. Tie, kurie buvo brangesni kaip 30 eurų, jau atrodė brangūs smile.gif Negalėjai žmogus nepirkti. Panašiai buvo ir maždaug kovo mėnesį neįtikėtinos nuolaidos visiems žieminiams batams. Odiniai moteriški ilgaauliai kainavo apie 20-30 eurų, odiniai žieminiai su natūralia vilna viduje - apie 30 eurų. Ech....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursiuke: 19 lapkričio 2012 - 22:43
QUOTE(Ursiuke @ 2012 11 19, 23:43)
Užrašas reiškia, kad prekė gali būti siunčiama už Vokietijos ribų.

O rugpjūtį buvo laaaabai didelės nuolaidos vasariniams batams, bateliams, kedams visokiems, laaaaabai. Pvz., odinės moteriškos basutės po 14 eurų, garsių ženklų bateliai po 20 eurų, 25 eurus. Tie, kurie buvo brangesni kaip 30 eurų, jau atrodė brangūs smile.gif Negalėjai žmogus nepirkti. Panašiai buvo ir maždaug kovo mėnesį neįtikėtinos nuolaidos visiems žieminiams batams. Odiniai moteriški ilgaauliai kainavo apie 20-30 eurų, odiniai žieminiai su natūralia vilna viduje - apie 30 eurų. Ech....

Aciu uz atsakyma 4u.gif . Del uzraso ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
Kiek buvau susikrovus į krepšelį batų su nuolaidom, tai absoliučiai visos nuolaidos panaikintos doh.gif Gal galima tikėtis kalėdinių nuolaidų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 11 20, 10:28)
Kiek buvau susikrovus į krepšelį batų su nuolaidom, tai absoliučiai visos nuolaidos panaikintos  doh.gif  Gal galima tikėtis kalėdinių nuolaidų  g.gif

Tai dabar tikimės penktadieninių nuolaidų. O tada jau ir kalėdinių. Pas mane irgi vos dvi poros iš 20 su nuolaida rodomos.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 11 20, 11:28)
Kiek buvau susikrovus į krepšelį batų su nuolaidom, tai absoliučiai visos nuolaidos panaikintos  doh.gif  Gal galima tikėtis kalėdinių nuolaidų  g.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 11 20, 11:33)
Tai dabar tikimės penktadieninių nuolaidų. O tada jau ir kalėdinių. Pas mane irgi vos dvi poros iš 20 su nuolaida rodomos.

Tikrai man irgi toks itarimas, kad turetumem sulaukti geresniu kainu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 19, 20:18)
Gal kas esat susidūrę - ar atitinka Billi Bi batų dydžiai?

user posted image

Man atitinka (37 dydis). Gal užmatėt ką nors gražaus iš Billi Bi su nuolaida? ax.gif Myliu jų stilių ir kokybę..... Turiu tris poras ilgų batų - SUPER man jie.
Atsakyti
QUOTE(Latte kava @ 2012 11 20, 12:56)
Man atitinka (37 dydis). Gal užmatėt ką nors gražaus iš Billi Bi su nuolaida?  ax.gif Myliu jų stilių ir kokybę..... Turiu tris poras ilgų batų - SUPER man jie.

Deja, užmačiau už normalią kainą. Dabar miegot negaliu lotuliukas.gif Reikia nuolaidos, labai.
Atsakyti
Rieker batai padidinti-pamažinti ar atitinka dydi ? g.gif
Atsakyti
Rieker matavausi Megoje, tai tuos, kur ziurejau buvo mazdaug puse dydzio didinti

O tai juodasis penktadienis iseina sis, ar sekantis. Kiek as suprantu, tai sekantis turetu buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koka: 20 lapkričio 2012 - 15:12
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 20, 13:14)
Deja, užmačiau už normalią kainą. Dabar miegot negaliu  lotuliukas.gif Reikia nuolaidos, labai.

Aš irgi turiu įsimetusi į Merkliste vienus - 289 Eur doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(koka @ 2012 11 20, 16:11)
O tai juodasis penktadienis iseina sis, ar sekantis. Kiek as suprantu, tai sekantis turetu buti?

Gal ir nuo šalies priklauso, bet lapkri2io 23 d. turėtų būti. Bet kai kas jau praeitą penktadienį "šventė" Black Friday.
Atsakyti