Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

Sveikutės,

Jei nepaskambina ir reiškia nepristato, tai tada pranešimas turi ateiti į pašto dėžutę ar kaip?

Atsakyti
Gal kam teko susidurti su grazinimu rolleyes.gif Pas mane situacija tokia:atspausdinau ten tuos kodus/adresus,uzklijavau ant siuntinio ir spalio pabaigoj issiunciau reg pastu,bet lyg siol jokiu ziniu verysad.gif Ar jie patys turi pranesti apie pinigu grazinima,ar reikia jiems dar kazka parasyti,nes dabar tai nei batu,nei pinigu doh.gif
Atsakyti
Taip, jie parašo laišką, kai gauna batus su grąžinama suma ir savaitės bėgyje pinigai grąžinami į sąskaitą.
Atsakyti
Sveikutes. Turiu klausimeli ax.gif . "Dieser Artikel kann außerhalb Deutschlands versendet werden." kaip suprast si uzrasa? Jei isimesciau i kasiuka, tai neatsiustu man sios prekes? g.gif doh.gif
Ir dar del rugpjucio menesio norejau pasiklaust. Ar dideles nuolaidos buvo?
Atsakyti
QUOTE(Attractive @ 2012 11 19, 14:32)
Gal kam teko susidurti su grazinimu rolleyes.gif Pas mane situacija tokia:atspausdinau ten tuos kodus/adresus,uzklijavau ant siuntinio ir spalio pabaigoj issiunciau reg pastu,bet lyg siol jokiu ziniu verysad.gif Ar jie patys turi pranesti apie pinigu grazinima,ar reikia jiems dar kazka parasyti,nes dabar tai nei batu,nei pinigu doh.gif

11.12 issiunciau, vakar gavau atsakyma su pranesimu apie pinigiuku grazinima. dabar tik pinigeliu reikia sulaukt.

bet as siunciau registruotu pirmenybiniu.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2012 11 19, 12:24)
Sveikutės,

Jei nepaskambina ir reiškia nepristato, tai tada pranešimas turi ateiti į pašto dėžutę ar kaip?

Ar nei viena nežinote?l Labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2012 11 19, 16:29)
Ar nei viena nežinote?l Labai lauksiu atsakymo 4u.gif

Jus galite pasiziureti kur jusu siunta yra.Veskite koda i dhl.de ir matysite.
Jei jau seniai Lt, ir kurjeris neatveze, reiskia turejo buti pranesimas i pasto dezute, ir turesite eiti i pasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 11 19, 17:35)
Jus galite pasiziureti kur jusu siunta yra.Veskite koda i dhl.de ir matysite.
Jei jau seniai Lt, ir kurjeris neatveze, reiskia turejo buti pranesimas i pasto  dezute, ir turesite eiti i pasta 4u.gif

4u.gif 4u.gif
Radau, sėdi Rodūnos g-vėje, kaži kur toliau keliaus? Man tas adresas nemalonius prisiminimus kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2012 11 19, 17:11)
4u.gif  4u.gif
Radau, sėdi Rodūnos g-vėje, kaži kur toliau keliaus? Man tas adresas nemalonius prisiminimus kelia biggrin.gif

turetu atvezti kurjeris, arba gausite lapeli i pasta.
Man visada atvezdavo kurjeris, po to ( mazdaug pries pora savaiciu) gavau eiti i pasta pasiimti, o va praeita savaite vel atveze i namus.tad nuo ko priklauso neaisku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 19 lapkričio 2012 - 17:17
QUOTE(Attractive @ 2012 11 19, 15:32)

jei siuntet nepirmenybiniu, tai siuntinukas apie 3 savaites keliauja. Palaukite dar savaitele ir jei nebus jokiu ziniu, rasykite jiems laiska ir prikabinkite kvito kopija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 11 19, 14:34)
Taip, jie parašo laišką, kai gauna batus su grąžinama suma ir savaitės bėgyje pinigai grąžinami į sąskaitą.

QUOTE(irmante @ 2012 11 19, 16:22)
11.12 issiunciau, vakar gavau atsakyma su pranesimu apie pinigiuku grazinima. dabar tik pinigeliu reikia sulaukt.
bet as siunciau registruotu pirmenybiniu.

QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 19, 17:27)
jei siuntet nepirmenybiniu, tai siuntinukas apie 3 savaites keliauja. Palaukite dar savaitele ir jei nebus jokiu ziniu, rasykite jiems laiska ir prikabinkite kvito kopija mirksiukas.gif

Aciu visom pasisakiusiom 4u.gif Taip,siunciau nepirmenybiniu,tai gal dar negavo g.gif Na,dar palauksiu...O jei ka,tada rasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas esat susidūrę - ar atitinka Billi Bi batų dydžiai?

user posted image
Atsakyti