http://www.javari.de...../shoppingCart
Gal kas turit, kaip ar smagūs? Vis dar laukiu kainos žemesnio kritimo
Merginos, kas nesenai pirkot pasidalinkit kaip ten su tuo pristatymu dabar vis tik-kurjeriai atveža ar į paštą eit reikia? Neapsisprendžiu ar į darbo ar namų adresą užsisakyt
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 17, 23:01)
Merginos, kas nesenai pirkot pasidalinkit kaip ten su tuo pristatymu dabar vis tik-kurjeriai atveža ar į paštą eit reikia? Neapsisprendžiu ar į darbo ar namų adresą užsisakyt
Man iš javari.de šią savaitę abu siuntinukus kurjeris atvežė. Rytų Aukštaitija.
Jofky, labai pažįstama. Čia jau taip: pamatei, patiko - griebk nedvejodama.
Iš vis pastarąsias dienas labai kainas kelia. Gal Black Friday ruošiasi? Sukels, o tada duos nuolaidą.
Kiek pirkau, tai visus kartus lietuvos pašto kurjeris asmeniškai pristatė, visi prieš tai skambino
Visada man pristato pasto kurjeris i namus
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 17, 22:01)
Buvau rašius, kad jau 2 kartus reikėjo pačiai iš pašto pasiimt, bet va, paskutinį kartą prieš kelias dienas vėl į namus kurjeris atnešė . Tai taip ir nesupratau, nuo ko čia priklauso .
Ačiū atsakiusiom Surizikavau ir užsisakiau į darbą.
užsakiau pirmadienį darbo adresu, penktadieni 12 val.kurjeris pasiskambinęs atvežė.
QUOTE(Jofky @ 2012 11 17, 21:43)
Nu vakar išsidūriau su Javari Pyktis baisus ima ant savęs Vakare landžiojau po parduotuvę iš neturėjimo ko veikt, ir radau fainus batus kelionem su 60 proc nuolaidą odinius, patingėjau daryt užsakymą, o šįryt jiems nuolaidos nebėr ir vėl stovi sena 99 EUR kaina
man irgi taip pasisekė, bet aš pirkau, nes bijojau, kad vietoj 12 e, pabrangins visais 30
QUOTE(Mantilė @ 2012 11 18, 16:13)
užsakiau pirmadienį darbo adresu, penktadieni 12 val.kurjeris pasiskambinęs atvežė.
gal neužlendam į priekį, aš 11 d. laukiu Dar ir pirmas kartas.
Merginos man atrodo Javaris ruosiasi didelem nuolaidom Visi mano batai merk liste pabrange iki pradines kainos Gal bus taip kaip rugpjucio menesi
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 17, 22:01)
Aš gaudavau į namus, kurjeris veždavao, pastarąjį kartą teko važiuoti į paštą atsiimti.. nusprendžiau, kad todėl, kad svoris skiriasi- paskutinis siuntinukas buvo labai lengvas, svėrė vos kelis šimtus gramų (vaikiškos basutės), tai matyt tokių neapsimoka vežti, paštininkai gali atnešti, jei gabaritai normalūs
QUOTE(linole @ 2012 11 17, 22:18)
Gal Black Friday ruošiasi? Sukels, o tada duos nuolaidą.
ir aš taip manau, visgi amazon grupė
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 18, 22:27)
Aha, pas mane merkliste irgi vos dvi poros liko nukainotos, visi kiti batai grįžo prie pradinės kainos. O rugpjūtį buvo tik .de svetainėje šventė, ar ir co.uk? Mano nusižiūrėti batai yra tik britiškame javaryje
superinės kainos buvo tik vokiškame