Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

http://www.javari.de...../shoppingCart

Gal kas turit, kaip ar smagūs? 4u.gif Vis dar laukiu kainos žemesnio kritimo blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kas nesenai pirkot pasidalinkit kaip ten su tuo pristatymu dabar vis tik-kurjeriai atveža ar į paštą eit reikia? Neapsisprendžiu ar į darbo ar namų adresą užsisakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 17, 23:01)
Merginos, kas nesenai pirkot pasidalinkit kaip ten su tuo pristatymu dabar vis tik-kurjeriai atveža ar į paštą eit reikia? Neapsisprendžiu ar į darbo ar namų adresą užsisakyt g.gif

Man iš javari.de šią savaitę abu siuntinukus kurjeris atvežė. Rytų Aukštaitija.

Jofky, labai pažįstama. console.gif Čia jau taip: pamatei, patiko - griebk nedvejodama. mirksiukas.gif
Iš vis pastarąsias dienas labai kainas kelia. doh.gif Gal Black Friday ruošiasi? bigsmile.gif Sukels, o tada duos nuolaidą. biggrin.gif
Atsakyti

Kiek pirkau, tai visus kartus lietuvos pašto kurjeris asmeniškai pristatė, visi prieš tai skambino 4u.gif
Atsakyti

Visada man pristato pasto kurjeris i namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 17, 22:01)

Buvau rašius, kad jau 2 kartus reikėjo pačiai iš pašto pasiimt, bet va, paskutinį kartą prieš kelias dienas vėl į namus kurjeris atnešė smile.gif. Tai taip ir nesupratau, nuo ko čia priklauso g.gif.
Atsakyti
Ačiū atsakiusiom 4u.gif Surizikavau ir užsisakiau į darbą.
Atsakyti
užsakiau pirmadienį darbo adresu, penktadieni 12 val.kurjeris pasiskambinęs atvežė.
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 11 17, 21:43)
Nu vakar išsidūriau su Javari  doh.gif  Pyktis baisus ima ant savęs  doh.gif  Vakare landžiojau po parduotuvę iš neturėjimo ko veikt, ir radau fainus batus kelionem su 60 proc nuolaidą odinius, patingėjau daryt užsakymą, o šįryt jiems nuolaidos nebėr ir vėl stovi sena 99 EUR kaina  doh.gif

man irgi taip pasisekė, bet aš pirkau, nes bijojau, kad vietoj 12 e, pabrangins visais 30 drinks_cheers.gif

QUOTE(Mantilė @ 2012 11 18, 16:13)
užsakiau pirmadienį darbo adresu, penktadieni 12 val.kurjeris pasiskambinęs atvežė.

gal neužlendam į priekį, aš 11 d. laukiu bigsmile.gif Dar ir pirmas kartas.
Atsakyti
Merginos man atrodo Javaris ruosiasi didelem nuolaidom g.gif Visi mano batai merk liste pabrange iki pradines kainos g.gif Gal bus taip kaip rugpjucio menesi rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aha, pas mane merkliste irgi vos dvi poros liko nukainotos, visi kiti batai grįžo prie pradinės kainos. O rugpjūtį buvo tik .de svetainėje šventė, ar ir co.uk? Mano nusižiūrėti batai yra tik britiškame javaryje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 18 lapkričio 2012 - 22:27
QUOTE(powerpuff @ 2012 11 17, 22:01)

Aš gaudavau į namus, kurjeris veždavao, pastarąjį kartą teko važiuoti į paštą atsiimti.. nusprendžiau, kad todėl, kad svoris skiriasi- paskutinis siuntinukas buvo labai lengvas, svėrė vos kelis šimtus gramų (vaikiškos basutės), tai matyt tokių neapsimoka vežti, paštininkai gali atnešti, jei gabaritai normalūs

QUOTE(linole @ 2012 11 17, 22:18)
Gal Black Friday ruošiasi?  bigsmile.gif Sukels, o tada duos nuolaidą.  biggrin.gif

ir aš taip manau, visgi amazon grupė bigsmile.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 11 18, 22:27)
Aha, pas mane merkliste irgi vos dvi poros liko nukainotos, visi kiti batai grįžo prie pradinės kainos. O rugpjūtį buvo tik .de svetainėje šventė, ar ir co.uk? Mano nusižiūrėti batai yra tik britiškame javaryje  doh.gif

superinės kainos buvo tik vokiškame
Atsakyti