Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(linole @ 2012 11 06, 21:08)

Vokiškame Amazone radau apibūdinimą: Größenhinweis. Fällt eine halbe Größe kleiner aus.

Panašu, kad pusė dydžio mažesnės.
Atsakyti
QUOTE(astab @ 2012 11 06, 23:35)
Tokias pačias neseniai pirko sesuo. Nors visada šitos firmos perka 41 dydį, šitos mažokos, sukiai įkiša koją, nors ir koja jos plati, iš šono žiūrint, reikėtų puse dydžio didesnių. Tad manau, kad jos pamažintos.

Ačiū labai visoms atsakiusioms. 4u.gif
Atsakyti
jole- neturi iš Marco tozzi jokių batų?
mūsų dydžio kojai 41 bateliai nesmuks?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 11 04, 16:38)
merginos, nežinot šitie Marco tozzi  atitinka dydį?

Pirkau tokius per vasaros išpardavimą, Grau spalvos. Labai mieli ir patogūs. Oda minkštutė.
Dydį atitinka. 38 nešioju, 38 pirkau. Tik dėl pločio - sunku pasakyti. Mano mergaitei su labai siaura koja buvo priekis per platus. Man su plačia - vienos kojos priekyje spaudžia. Nedaug nešiojau dar, manau, prasinešios ilgainiui.
Dedu pliusą prie šių batelių.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 11 07, 21:12)
jole- neturi iš Marco tozzi jokių batų?
mūsų dydžio kojai 41 bateliai nesmuks?

Nu neturiu šitos firmos, aš kažkaip įdomiai - vis palaukiu, pašnipinėju kol kokius brangesnius taip nuo dūšios nukainuos ir tada jau jamu biggrin.gif Nors, jei kokius rasiu Marco tozzi prie progos, tai gal ir nusipirksiu, nes dabar perku tokių firmų, kurių neturiu, kad dėžės spintoj įvairiau atrodytų ir kad "visų skonių išragaučiau" biggrin.gif
Atsakyti
Patarkite, neapsisprendziu, tarp situ http://www.javari.de...../shoppingCart
ir situ http://www.javari.de...../shoppingCart
http://www.javari.de...../shoppingCart
cia man ziemai i darba reikia, kaina labai skiriasi g.gif kokie geriau nesiotusi g.gif gal kas tokius turi, su dydziais patartu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In_pace: 08 lapkričio 2012 - 18:44
[quote=In_pace,2012 11 08, 19:43]
Patarkite, neapsisprendziu,

Pagal mano skoni, tai man ne vieni nepatinka, bet antri bent jau odiniai, turi gerai nesiotis.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas gali pasakyti, ar teko kada naudoti nuolaidų kodą. Gavau pranešimą štai toki - 20 Euro Rabatt Gutschein* für die aktuelle Herbst-/Winterkollektion bei Javari,Der Mindestbestellwert für den Gutschein liegt bei 80 Euro.
Tai čia reiktu suprasti, kad nenukainuotom prekėm? Norejau pabandyti, įsidėjau prekę į krepšelį, suvedžiau kodą bet kaina kažkodėl liko tokia pati....gal nemoku pasinaudoti?

kodas 20POUR80
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 11 07, 21:31)
Pirkau tokius per vasaros išpardavimą, Grau spalvos. Labai mieli ir patogūs.

QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 08, 13:24)
Nu neturiu šitos firmos,

dėkui už nuomones,
noriu juodų batelių patogių, ofise pas mus karšta su žieminiais visą dieną atbūti, tik dydį reikia pataikyti unsure.gif
Atsakyti
[quote=jur12345,2012 11 08, 18:49]
[quote=In_pace,2012 11 08, 19:43]
Patarkite, neapsisprendziu,

Pagal mano skoni, tai man ne vieni nepatinka, bet antri bent jau odiniai, turi gerai nesiotis.
[/quote]
man irgi nei vieni nepatinka taip, kad nesiociau prie paprastu rubu, bet prie darbo rubu man kaip tik tokie, kitokiu kurie patiktu nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 11 08, 21:50)
dėkui už nuomones,
noriu juodų batelių patogių, ofise  pas mus karšta su žieminiais visą dieną atbūti, tik dydį reikia pataikyti unsure.gif

Aš tam reikalui pirkau marc shoes ir hogl batelius, abeji super, kokybiški, kazkur temoj komentavau.
Atsakyti
QUOTE(In_pace @ 2012 11 08, 19:43)
Patarkite, neapsisprendziu, tarp situ

Jusu pirmus batukus maciau batu kalne, tai del dydzio puiki proga matuotis mirksiukas.gif (Klaipedoj cia, bet turbut visur tokie patys batai ax.gif )
Atsakyti