Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(dilgelyt @ 2012 10 26, 17:47)

If the address on your order is no longer valid, it is likely that the packages will be returned to us as undeliverable. Our Fulfilment Centre will then return
the items to inventory and issue a full refund. We'll also send you an e-mail message (in German) to confirm when the refund has been processed. Please
note that it is not possible for us to resend the packages to the new address.

Va čia esmė: jei Jūsų adresas jau negalioja, panašu, kad Jūsų siuntinys grįš pas mus. Jų gavimų skyrius grąžins batus į sandėlį ir padarys pinigų grąžinimą. Informuos el.paštu apie pinigų grąžinimą.

Manau, kad reikia įspėti kolegas, kad prekių nepriimtų, t.y. informuotų, kad nėra tokios.
Atsakyti
Taip pat jie siulo jums pateikti nauja usakyma su nauju adresu. Senaji istryne ir uzsakymo metu prasys ivesti ir patvirtinti nauja.
Atsakyti
Bet adresas toks yra , imone su pavadinimu ir t.t, tik manes jame nebera,tai ju kalboje ir reiskia blogas adresas?

Patartumet, parasyti klausiant, ar uz grazinima is Lietuvos nereikes man moketi?As suprantu,kad uz batus grazins, bet uz parsiuntimas atgal, dhl nepaskaiciuos man 50euru kokiu?
Ar skambinti Lietuvos dhl ,kad nesiustu siuntinio i darba,ar geriau ispeti darbuotojus,kad prekiu nepriimtu?

Labai labai dekoju uz kantrybe ir pagalba, 4u.gif
Atsakyti
Tai, kad iš DE mums atveža Lietuvos pašto kurjeriai, DHL nuorodoje atsiranda jų sekimo numeriukas su raidėm LT, kai perduoda vokiečių DHLas jiems
http://www.post.lt/l...jeriu-paslaugos

Man taip nėra niekada buvę, bet aš manau, kad grąžina atgal nemokamai (javari apmokės), jei nerastas gavėjas, bet gal juos reiktų įspėti, kad išvis nevežtų, o grąžintų atgal. Nes nuveš Jums į darbą, ten neras, tada Jūsų pašte pagulės, gali Jums palikti pranešimą. O tada tik po kažkiek laiko siųs atgal. Aš nežinau, tik samprotauju kaip gali būti. Tai aš gal vis gi skambinčiau kurjeriams, ne DHLui, pasakyčiau tą LT numeriuką, sakyčiau, kad išsikėliau į kitą šalį, prašome net nepristatinėti jo, o grąžinti atgal. Gal dar paklausčiau gal raštu parašyti tokią info. O jei ne, tai tada tegu sava eiga viskas klostosi. Nesinervuokite taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 27 spalio 2012 - 06:39
Na bet ir sudėtingos strategijos doh.gif Taigi paprašykit, kad kas nors iš buvusių bendradarbių persiųstų Jums į Olandiją. Juk nėra čia kažkokia neįvykdoma misija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 10 27, 12:13)
Na bet ir sudėtingos strategijos doh.gif Taigi paprašykit, kad kas nors iš buvusių bendradarbių persiųstų Jums į Olandiją. Juk nėra čia kažkokia neįvykdoma misija g.gif

Kregzde,aciu viska taip ir padarysiu! 4u.gif

Temide, man reikia ju cia ir dabar,negaliu laukti dvieju savaiciu kol atkeliaus.
Man bus nebereikalingi. Taigi pirksiu isnaujo,gausiu per diena, o tuos noriu grazinti jiems atgal.
Neturiu tokiu kolegu ,kuriuos galeciau uzkrauto savo rupesciais, prasyti kad perpakuotu mano du siuntinius , nestu i pasta man siusti ir t.t
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 10 27, 01:20)
Bet adresas toks yra , imone su pavadinimu ir t.t, tik manes jame nebera,tai ju kalboje ir reiskia blogas adresas?

Patartumet, parasyti klausiant, ar uz grazinima is Lietuvos nereikes man moketi?As suprantu,kad uz batus grazins, bet uz parsiuntimas atgal, dhl nepaskaiciuos man 50euru kokiu?
Ar skambinti Lietuvos dhl ,kad nesiustu siuntinio i darba,ar geriau ispeti darbuotojus,kad prekiu nepriimtu?

Labai labai dekoju uz kantrybe ir pagalba,  4u.gif

Aš turbūt skambinčiau į buvusią darbovietę (vis tiek gal ten yra vienas asmuo, kuris priima siuntinius, pvz. administratorė g.gif ) ir perspėčiau, kad atneš ir nepriimtų.
Atsakyti
gal kas matėt, kiek Lietuvoj šitie vyriški Rieker kainuoja g.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
http://www.javari.de...H...=/mythings/
Atsakyti
dilgelyt, kaip baigėsi tau?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 10 31, 20:05)
dilgelyt, kaip baigėsi tau?

Paste ( liet. kurjerius skambinau) pasake, kad tikrai nestabdys kurjeriu nebent ateisiu parasyti kazkokio pareiskimo ir t.t jie seip gave nebent pacio pardavejo pareiskima gali pakeisti isiuntimo krypti. Zodziu biurokratizmo ten daug.
Taigi, tiesiog ispejau darbe administratore ,kad nepriimtu ir drebu,nes darbe belenkiek darbuotoju ir visi primineja siuntinius..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 10 31, 22:27)
Paste ( liet. kurjerius skambinau) pasake, kad tikrai nestabdys kurjeriu nebent ateisiu parasyti kazkokio pareiskimo ir t.t  jie seip gave nebent pacio pardavejo pareiskima gali pakeisti isiuntimo krypti. Zodziu biurokratizmo ten daug.
Taigi, tiesiog ispejau darbe administratore ,kad nepriimtu ir drebu,nes darbe belenkiek darbuotoju ir visi primineja siuntinius..

Nu jo, gali net nepažiūrėję pasirašyti doh.gif Nesinervuok, bus blogai, tada ir galvosi ką daryti 4u.gif . Parašyk, kai žinosi, kuo baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 11 01, 02:35)
Nu jo, gali net nepažiūrėję pasirašyti  doh.gif  Nesinervuok, bus blogai, tada ir galvosi ką daryti 4u.gif .  Parašyk, kai žinosi, kuo baigėsi  biggrin.gif

sveikutes, nejau javaris kitaip pradejo pristatinet. visad paskambina kurjeris ir paduoda, o cia gavom pranesima jog i pasta ateiti siuntinio. as tame blogo nieko nematau jei cia visiems o ne musu paste patingejimas isvezioti
Atsakyti