Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(powerpuff @ 2012 10 26, 13:15)
Tai jūs ištrinkit tą lietuvišką adresą iš adresų sąrašo dėl visa ko-ateičiai mirksiukas.gif  Tai pavyko pasikeist pristatymo adresą?

Istryniau...
Ne,be to neiseina patikrinti kur jis yra,tas leipcigas kaip supratau pradinis taskas tiesiog parasytas.
O javaris nieko neatraso visa para, nors paaiskintu,kad viskas jau, siunta Lenkijoj ar Lietuvoj ,nebematysi tu savo batu sedek rami ir nebesiardyk. Nusivyliau.
Nu zodziu, isivazduoju, kad pameciau 200lt ir tiek, nes kai jie bus Lietuvoje, man jie bus nebereikalingi.
Siuo metu nedirbu tai labai liudna taip pinigus svaistyt. verysad.gif

O jei darbe niekas ju nepaimtu,sakytu cia tokios nera, ir nebus, negalim paimti, gal tada dhl siustu siuntini atgal javariui, o sis jau tada persiustu man i NL? g.gif
O is javari.de i nyderlandus man siuntiniai atkeliauja trumpiau nei per para ,vakare uzsisakau,kita diena per pietus dazniausiai gaudavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 26 spalio 2012 - 12:50
Tai gal variantas užsisakyt tuos batus jau dabar teisingu adresu, o tų, kurie į LT važiuoja jei niekas neims, tai grąžins javariui, o javaris jums pinigus g.gif
Atsakyti
Priminkit kaip su GEOX dydziais ? 4u.gif
Atsakyti
O man gal galit priminti kaip su Tamaris batu dydziais? Ar atitinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidra @ 2012 10 26, 14:42)
Priminkit kaip su GEOX dydziais ?  4u.gif

mistika su tais dydziais biggrin.gif
Labai nuo modelio priklauso. Pvz, Lietuvoj, parduotuvej matavaus vienus kedukus, 37 dydi. O is Javari parsisiunciau 37, tai gerokai didinti doh.gif Nors dydziai tokie pat surasyti.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 10 26, 13:58)
Tai gal variantas užsisakyt tuos batus jau dabar teisingu adresu, o tų, kurie į LT važiuoja jei niekas neims, tai grąžins javariui, o javaris jums pinigus g.gif

Manote jeigu ju niekas Lietuvoje neims, na sakys tokios nera ,cia nebedirba, dhl grazins javariui ir jis man grazins pinigus? g.gif

Nes, as tai pagalvojau uzsisakyti is naujo teisingu adresu, o grizus i Lietuva kadanors per Velykas, tuos i Lietuva nukeliavusius batus isiusti javariui,bet tada uz siuntima jiems turesiu pati sumoketi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 10 26, 12:58)

siunciau per UPS laiska, jis nespejo nueiti iki tam tikrai laiko, (gavejas isvaziavo is viesbucio), tad nebuvo kas priima laiska, tad UPS parase pinigu laisko sunaikinimui doh.gif arba persiuntimui

nezinom kokia sutarti turi Javaris ir DHL
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 10 26, 15:56)
Manote jeigu ju niekas Lietuvoje neims, na sakys tokios nera ,cia nebedirba, dhl grazins javariui ir jis man grazins pinigus?  g.gif

Nes, as tai pagalvojau uzsisakyti is naujo teisingu adresu, o grizus i Lietuva kadanors per Velykas, tuos i Lietuva nukeliavusius batus isiusti javariui,bet tada uz siuntima jiems turesiu pati sumoketi ir tiek.

Šiaip nežinau g.gif Manau geriausia pačiam DHL parašyt ar paskambint ir paklaust, ką jie daro tokiu atveju. Antras variantas irgi neblogas-prarasit 25 litus vietoj 200 mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti, ką reiškia prie batų užrašas: :KOSTENLOSE LIEFERUNG und Gratisrücksendung für diesen Artikel". Google išverčia "nemokamas pristatymas ir grąžinimas". Ir ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2012 10 26, 13:46)
O man gal galit priminti kaip su Tamaris batu dydziais? Ar atitinka?  4u.gif

Man atitinka.

dilgelyt, paskambinkite į Lietuvos pašto kurjerius, jie Lietuvoje gi veža, paprašykite, kad nevežtų siuntinio Jūsų darbui, o grąžintų Javariui. tegu rašo, kad užsakovas nerastas. Manau, kad pinigus grąžins.

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2012 10 26, 18:30)
Man atitinka.

dilgelyt, paskambinkite į Lietuvos pašto kurjerius, jie Lietuvoje gi veža, paprašykite, kad nevežtų siuntinio Jūsų darbui, o grąžintų Javariui. tegu rašo, kad užsakovas nerastas. Manau, kad pinigus grąžins.

I lietuvos pasta? Kas tie lietuvos pasto kurjeriai? Lietuviskam dhl paskambinti ir pasakyti ,kad neveztu mano siuntinio ,o grazintu atgal javariui?
www.dhl.lt?

Anglistes gal labiau supras, ir butu aktualu manau ne man vienai ,jei pasakytumet kaip is laisko supratote, galiu nepriimti Lietuvoje siuntinio ir jie man garzisn pinigus bei nereikes moketi siuntimo islaidu ar ne?

In some cases, this can happen very fast if the order contains items on stock. I hope this will not prevent the packages from reaching their destination.

If the address on your order is no longer valid, it is likely that the packages will be returned to us as undeliverable. Our Fulfilment Centre will then return
the items to inventory and issue a full refund. We'll also send you an e-mail message (in German) to confirm when the refund has been processed. Please
note that it is not possible for us to resend the packages to the new address.

If the package is returned and you would still like to receive these items, we would encourage you to return to our website and place a new order using
the newly updated address. You will have the option to specify a new address or choose an old address from the records, during the ordering process.

I have also removed the incorrect address as an option on your order form. When you place your next order through the Shopping Basket ("Einkaufswagen"),
you will be able to enter a new address or edit an existing address while filling out the order form.

Please note that you do have the opportunity to make address changes to an open order, as long as it has not entered the dispatch process. To do so, simply
visit the "Mein Konto" link at the top right of each page or paste the following url into your browser:

Paaiskina kaip keisti uzsakyma.
Toliau:

However, you are welcome to return the items in accordance with our Returns Policy via: http://www.javari.de/orc

Alternatively, you may attempt to refuse the shipment ("Annahme verweigern") when your parcel is being delivered to you.

As soon as we have received the returned package, we will refund the amount paid for your order. We will confirm the refund by an e-mail (in German).

For future reference, please note that you may cancel any unshipped items yourself through the "Mein Konto"- link on our website by choosing "Bestellungen
anzeigen > Bestellung anzeigen oder ändern".

I hope I could have been of assistance. Thank you for shopping at Javari.de.

Freundliche Grüße
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 10 26, 16:42)
Gal kas galite pasakyti, ką reiškia prie batų užrašas: :KOSTENLOSE LIEFERUNG und Gratisrücksendung für diesen Artikel". Google išverčia "nemokamas pristatymas ir grąžinimas". Ir ką tai galėtų reikšti?

Ta ir reiskia: "nemokamas sios prekes siuntimas ir grazinimas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte kava: 26 spalio 2012 - 18:35