Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

As du kartus uzprasiau pinigeliu del sumazejusios kainos ir abu kartus iskart patvirtino ir grazino i kortele, is kurios mokejau 4u.gif . Aisku, reikia kreiptis per 14 dienu.
Super parduotuve JAVARI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-lince- @ 2012 10 23, 13:41)
As du kartus uzprasiau pinigeliu del sumazejusios kainos ir abu kartus iskart patvirtino ir grazino i kortele, is kurios mokejau  4u.gif . Aisku, reikia kreiptis per 14 dienu.

tai realiai ten reikia uzpildyti kaip oliuke yra parodzius ir viskas taip? atskirai jiems rasyti nebereikia? siandien pamaciau kad basutes atpigo 7 eurais, tai uzpildziau tuos laukelius, tikiuosi sugrazins thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2012 10 23, 12:58)
tai realiai ten reikia uzpildyti kaip oliuke yra parodzius ir viskas taip? atskirai jiems rasyti nebereikia? siandien pamaciau kad basutes atpigo 7 eurais, tai uzpildziau tuos laukelius, tikiuosi sugrazins  thumbup.gif

Aha, uztenka ten tik uzpildyti kaip nurodyta Oliukes. Irasai nauja kaina, nurodai nuorda ir man ta pacia diena po keliu valandu atrase, kad viskas ok, atitinku kriterijus ir pinigelius grazins ir be problemu grazino abu kartus. Aisku, turi atitikti ir dydis ir spalva tu batu sumazejusia kaina.
Atsakyti
QUOTE(-lince- @ 2012 10 23, 13:41)
As du kartus uzprasiau pinigeliu del sumazejusios kainos ir abu kartus iskart patvirtino ir grazino i kortele, is kurios mokejau  4u.gif . Aisku, reikia kreiptis per 14 dienu.

o kokia kalba pildote paraišką? g.gif
Atsakyti
ten nereikia jokios kalbos, tiesiog prisijungiat savo vardu ir suspaudote viska kaip aprasyta.
Atsakyti
Man negrazino kainu skirtumo. Siunciau jiems printscreena, kur matesi mazesne kaina buvusi ju puslapyje praejus kelioms dienoms po uzsakymo. Ta mazesne kaina ju puslapyje buvo tik kelias valandas, ir man pavyko ja uzfiksuoti. Gavau atsakyma, kad negalioja maziausios kainos garantija, nes neatitinka salygu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rausvakase: 23 spalio 2012 - 20:39
QUOTE(rausvakase @ 2012 10 23, 21:37)
Man negrazino kainu skirtumo. Siunciau jiems printscreena, kur matesi mazesne kaina buvusi ju puslapyje praejus kelioms dienoms po uzsakymo. Ta mazesne kaina ju puslapyje buvo tik kelias valandas, ir man pavyko ja uzfiksuoti.  Gavau atsakyma, kad negalioja maziausios kainos garantija, nes neatitinka salygu...

o kokios tos sąlygos?

Papildyta:
QUOTE(karra @ 2012 10 23, 22:52)
o kokios tos sąlygos?

Radau:

"Sąlygos:
* Turi sutapti dydis, spalva ir pan.
* Galioja 2 savaites po pirkimo "
Atsakyti
Man negrazino kainu skirtumo. Siunciau jiems printscreena, kur matesi mazesne kaina buvusi ju puslapyje praejus kelioms dienoms po uzsakymo. Ta mazesne kaina ju puslapyje buvo tik kelias valandas, ir man pavyko ja uzfiksuoti.  Gavau atsakyma, kad negalioja maziausios kainos garantija, nes neatitinka salygu...

O kam tą printscreeną siųsti? SUkeliate nuorodas ir viskas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 10 24, 08:30)
O kam tą printscreeną siųsti? SUkeliate nuorodas ir viskas. g.gif

Taigi rašė, kad pamažinta kaina buvo tik kelias valandas mirksiukas.gif. Jeigu būtų nusiuntusi nuorodą, tai kol jie būtų apsižiūrėję, kaina galėjo jau vėl būti pakilusi smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Barbotyte @ 2012 10 22, 21:22)
O gal žinot kur man tų lapų ieškoti, kad atsispausdinti? Nes aš tai dariau grąžinimą ir galvojau, kad man atsiųs į e. paštą  tas faktūras, žiūriu nesulaukiu, o dabar nžn. kur rasti, kad atsispausdinčiau ax.gif

dar karta praeikite ta grazinimo procedura mirksiukas.gif viskas bus tas pats

reikia nuoroda siusti, jei jau isejo pagauti. Jie tikrai gali patikrinti ar tuo metu ju parduotuveje buvo tokia kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykit, kai bandau užsiregistruoti į javari.de ir rašau adresą, man nurodo, kad neteisingas adresas. Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 10 25, 11:10)
Sakykit, kai bandau užsiregistruoti į javari.de ir rašau adresą, man nurodo, kad neteisingas adresas. Ką daryti?

Bndyti dar kartą, be leituvisku raidziu, be tasku, be bruksniu.
Atsakyti