Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

Laba merginos.
Noriu pirmakarta padaryti grazinima, batai per dideli siek tiek.
PErskaiciau Oliukes bloge kaip reikia daryti, viskas aisku. Tik man rodos kazkada buvau uzskaiciusi, kad reikia i vidu dar ideti koki tai lapa, ar ne istu kur gauni kartu su batukais (ten 3 lapai buna)?
Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2012 10 22, 16:03)
Laba merginos.
Noriu pirmakarta padaryti grazinima, batai per dideli siek tiek.
PErskaiciau Oliukes bloge kaip reikia daryti, viskas aisku. Tik man rodos kazkada buvau uzskaiciusi, kad reikia i vidu dar ideti koki tai lapa, ar ne istu kur gauni kartu su batukais (ten 3 lapai buna)?
Aciu  ax.gif

As nesenai dariau grazinima. Tai ten kai jau uzpildai internetu, kad nori grazint, pacioje pabaigoje buna du lapai, juos reik atsispausdinti. Vienas, su batuku nuotrauka yra ale saskaita faktura, tai ji reikia det i vidu ( As butu deze dejau i javario deze, tai ta lapa irgi i ta deze idejau (ne i batu)).
O kitas, su barkodu, tai jau ten yra adresas, kurio reik grazint. As tai perskaiciau cia, kad gali ta barkoda uzklijuot paste D:,tai adresa tiesiog ranka perrasiau, o jau ta visa spausdintini adresa su barkodu, uzklijavau is sono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 10 22, 18:00)
As nesenai dariau grazinima. Tai ten kai jau uzpildai internetu, kad nori grazint, pacioje pabaigoje buna du lapai, juos reik atsispausdinti. Vienas, su batuku nuotrauka yra ale saskaita faktura, tai ji reikia det i vidu ( As butu deze dejau i javario deze, tai ta lapa irgi i ta deze idejau (ne i batu)).
O kitas, su barkodu, tai jau ten yra adresas, kurio reik grazint. As tai perskaiciau cia, kad gali ta barkoda uzklijuot paste D:,tai adresa tiesiog ranka perrasiau, o jau ta visa spausdintini adresa su barkodu, uzklijavau is sono smile.gif

O gal žinot kur man tų lapų ieškoti, kad atsispausdinti? Nes aš tai dariau grąžinimą ir galvojau, kad man atsiųs į e. paštą tas faktūras, žiūriu nesulaukiu, o dabar nžn. kur rasti, kad atsispausdinčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2012 10 22, 21:03)
O kas nors iš kiniečių priima Paypalą? Man reikia lipdukų sienoms smile.gif radau ir ebay, bet gerokai brangiau tie patys

QUOTE(Barbotyte @ 2012 10 22, 21:22)
O gal žinot kur man tų lapų ieškoti, kad atsispausdinti? Nes aš tai dariau grąžinimą ir galvojau, kad man atsiųs į e. paštą  tas faktūras, žiūriu nesulaukiu, o dabar nžn. kur rasti, kad atsispausdinčiau ax.gif

nezinau unsure.gif As kazkaip iskart spaudziau, kad spausdint, tada issisaugojau.
Atsakyti
Siandien gavau batukus, ziuriu, kad kaina dabar mazesne nei buvo pries savaite kai uzsakinejau, ar yra kam grazine kainu skirtuma? Ir kur ja grazins i kortele is kurios apmokejau?
Atsakyti
Nemanau, kad jie turetu jums grazinti smile.gif Ju kainu politika - ju reikalas. Ir kainos cia pastoviai svyruoja, reik pajaust kada ji maziausia ir pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 22, 22:35)
Nemanau, kad jie turetu jums grazinti  smile.gif Ju kainu politika - ju reikalas. Ir kainos cia pastoviai svyruoja, reik pajaust kada ji maziausia ir pirkti.

bet pas juos yra toks dalykas rolleyes.gif
Maziausios kainos garantija
Atsakyti
Gavau laiskeli is ju. Pati vokiskai ne bum bum, bet google vertejas isverte, jog grazins atgal i kortele is kurios buvo padarytas apmokejimas ir tai gali siek tiek uztrukti. Dabar reikes kiekviena diena kainas tikrinti, mazu kitu batuku irgi kainytes sumazes ax.gif
Atsakyti
Pirmam sios temos puslapyje viskas yra aprasyta kaip nusiusti prasyma del skirtumo grazinimo. Po mazdaug 15 min. Gavau atsakyma is ju. Dabar lauksiu pinigeliu.

Oi, kazkur pradingo me2za zinute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jur12345: 23 spalio 2012 - 06:42
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 10 22, 22:53)
bet pas juos yra toks dalykas  rolleyes.gif
Maziausios kainos garantija

Tada kita kalba 4u.gif
Papildyta:
Bet kaip supratau, jei ta kaina sumazeja veliau kaip po dvieju savaiciu, tai sita garantija jau negalioja ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 23, 09:59)
Bet kaip supratau, jei ta kaina sumazeja veliau kaip po dvieju savaiciu, tai sita garantija jau negalioja ar ne?

Teisingai. Galioja tik dvi savaites 4u.gif
Atsakyti
Kaip as supratau is ju laisko, kad tos 2 sav. jie skaito transportavimo laiku ir atseit reali tavo pirkimo data yra kai gauni prekes, o ne kai uzsakai jas. Ir todel jie kompensuoja ta skirtuma. Na, sakau vokieciu kalbos nesuprantu, bet cia Googlas taip isverte.
Atsakyti