Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Wiktoo @ 2012 10 15, 20:23)
o kada kokie išpardavimai didesni/nuolaidos planuojasi? nusižiūrėjau keletą batelių ir nežinau ar verta laukti ar imti;)

Visiškai neprognozuojami, bet kai jau būna, tai fantastiniai mirksiukas.gif thumbup.gif Pastaruoju metu buvo maždaug mėnesio skirtumu rugpjūčio pirmoje pusėje ir rugsėjo pirmomis dienomis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasty: 15 spalio 2012 - 21:19
Is FR uzsakinejau tik antra karta. Bet labai ilgai keliauja abu kartus.
O kokia jusu praktika?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 10 17, 07:27)
O kokia jusu praktika?

Kiek užsakinėjau, ateidavo mažiau nei per savaitę ar maždaug per savaitę 4u.gif
Atsakyti
gal galite pagelbet del Clarks'u dydziu, ar atitinka? Vyrisku, tokiu Clarks Raid Task ar panasiu nieks nepirkote?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 10 17, 07:27)
O kokia jusu praktika?

Man irgi su francais ne kokia praktika: kolegė prieš mėnesį užsakinėjo, pralaukė 3 savaites, į užklausimą gavo tik atsiprašymą ir grąžintus pinigus. Aš pati irgi užsisakiau 10.02, užsakyme buvo nurodytas pristatymas 11.10, pinigai nuo sąskaitos nuskaityti, šiandien dar batų neturiu ir jau mažai tikiu ar begausiu verysad.gif ... gerai nors tiek, kad pinigus grąžina be problemų... bet daugiau turbūt apsiribosiu javari.de arba co.uk g.gif
Atsakyti
Gal galite padėti. Noriu grąžinti batus į Javari.de dėl broko, nesugebu išsiversti kurią priežastį nurodyti vokiškai? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas man nesuprateliai paaiskins del situ bateliu: http://www.javari.de...o...=/mythings/

aprasyme raso sintetika,bet nuotraukoje pazymeta, kad oda,tai kaip is tiesu? kiek ten tos odos? gal kas zino?

issiaiskinau - vidpadis odinis tik, amazone daugiau aprasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulezas: 19 spalio 2012 - 06:50
merginos turiu klausimą, ar GABOR atitinka dydį, ir kokiai kojai daugiau tinka siaurai ar ir platesnei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2012 10 19, 10:14)
merginos turiu klausimą, ar GABOR atitinka dydį, ir kokiai kojai daugiau tinka siaurai ar ir platesnei?  ax.gif

Bent jau cia, Lietuvoje, atitinka, tikrai ne siaurai kojai, bet ir ne per platus, man vieni patogiausiu batu 4u.gif
Atsakyti
turiu dar vieną klausimuką, jei prie batukų rašo "Für späteren Zeitpunkt gespeicherter Artikel", lyg ir duoda pirkti tai jei aš sumokėsiu, ar atsiųs, ar grąžins tik pinigus, ir geriau nerizikuoti. Čia kaip suprantu kad rašo, kad bus vėliau jie
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2012 10 19, 09:14)
merginos turiu klausimą, ar GABOR atitinka dydį, ir kokiai kojai daugiau tinka siaurai ar ir platesnei?  ax.gif

vieni buvo siaurai kojai (grąžinau), kiti - platesnei ir sakyčiau didinti. Jeigu užmatėt norimą modelį Lietuvoje, būtinai matuokitės, tada užsakinėkit javaryje.

šituos grąžinau, nes labai siauri
http://www.javari.de...2...&pageCode=d
o štai šiuos ėmiau 37,5 dydžio, tai pardaviau draugei, nešiojančiai 38-38,5 batus ir su plačia koja
http://www.javari.de...2...&pageCode=d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kingcup: 19 spalio 2012 - 12:34
QUOTE(cloudlet @ 2012 10 19, 10:14)

Su 25,7 cm (40,5 dydis) pėda man tinka 6,5 - 7 gabor dydis. Šaltajam sezonui imu 7.
Atsakyti