Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Tina* @ 2012 10 12, 11:23)
As maniau, kad jie rezervuojasi aukstesniu, o nusiraso tokiu.

niekada nesigilinau kokiu kursu rezervuoja, nes esme juk kiek kainavo
litas susietas su euru, tad kursa vyravimo kaip ir nera

jeigu piktum uk ir moketum svarais tada ten gali buti ivairiai, pirkimo diena svaras gali buti pigesnis, o nurasymo diena kursas kils tad ir pirkinys brangs (nurasys daugiau nei buvo rezervave) ir atvirksciai
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 12, 11:09)
Priminkit kokiu kursu javaris.de rezervuojasi?

turbūt nepriklauso javaris ar ne javaris, mano SEB Visa Classic juodoji rezervuoja 3,57 , o nurašo 3.462 maždaug. čia kai nepasirenki PayPal kurso.

Prieš gerą mėnesį gavau Sisley rankinę iš javari.de ir neseniai pastebėjau, kad nukritusi viena metalinė pavadinimo raidelė. Ar javaris siūlo kokių kitų kompensacijos variantų be prekės grąžinimo? Nes grąžint kaip ir nenoriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2012 10 12, 13:55)
turbūt nepriklauso javaris ar ne javaris, mano SEB Visa Classic juodoji rezervuoja 3,57 , o nurašo 3.462 maždaug. čia kai nepasirenki PayPal kurso.

Prieš gerą mėnesį gavau Sisley rankinę iš javari.de ir neseniai pastebėjau, kad nukritusi viena metalinė pavadinimo raidelė. Ar javaris siūlo kokių kitų kompensacijos variantų be prekės grąžinimo? Nes grąžint kaip ir nenoriu... ax.gif

Kokia pirkot? Ziurineju vis Sisley rankines, bet nepasiryztu pirkimui... Kaip ju kokybe? Arba siaip rekomenduokit kas kokia rankine, tinkancia i darba kiekvienai dienai. Aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2012 10 12, 13:09)
niekada nesigilinau kokiu kursu rezervuoja, nes esme juk kiek kainavo
litas susietas su euru, tad kursa vyravimo kaip ir nera

jeigu piktum uk ir moketum svarais tada ten gali buti ivairiai, pirkimo diena svaras gali buti pigesnis, o nurasymo diena kursas kils tad ir pirkinys brangs (nurasys daugiau nei buvo rezervave) ir atvirksciai

Man aktualu, nes as megstu i Virtuon'a pakraut tikslia suma iki cento, kai ka nors perku. Tad su Javariu porakart buvo, kad truputi per mazai permeciau i ta saskaita.

QUOTE(zujka19 @ 2012 10 12, 13:55)

O PayPal kursas palankesnis?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 12, 22:56)
O PayPal kursas palankesnis?

Banko kursas palankesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2012 10 10, 07:19)
Na gal labaiu didinti, nes turiu kelias poras, tai moteriski padidinti, bet as siunciausi is JAV.

Tikrai didinti 1 dydžiu. Gavau šituos 39 d., tai atitiko 40
O vyriški šitie atitiko. Labai graži spalva
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2012 10 12, 22:14)
Kokia pirkot? Ziurineju vis Sisley rankines, bet nepasiryztu pirkimui... Kaip ju kokybe? Arba siaip rekomenduokit kas kokia rankine, tinkancia i darba kiekvienai dienai. Aciu is anksto.

pirkau tokią, mokėjau apie 20 eurų. http://www.javari.de/dp/B00620219K
na kokybę vertint sunkoka, nes dar tik mėnesį nešioju. bet jau sugebėjau kažkur vos įdrėkst.. ax.gif o šiaip- didelė, talpi, bet formai palaikyt reikia daugiau daiktų įsidėt biggrin.gif kadangi minkšta- man ant peties užsideda.
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2012 10 13, 20:23)
pirkau tokią, mokėjau apie 20 eurų.  http://www.javari.de/dp/B00620219K
na kokybę vertint sunkoka, nes dar tik mėnesį nešioju. bet jau sugebėjau kažkur vos įdrėkst.. ax.gif  o šiaip- didelė, talpi, bet formai palaikyt reikia daugiau daiktų įsidėt biggrin.gif kadangi minkšta- man ant peties užsideda.

wub.gif labai simpatiska

o rankena ilga? ant peties galima uzmesti ar tik rankoje laikyti?
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 10 13, 21:21)
wub.gif labai simpatiska

o rankena ilga? ant peties galima uzmesti ar tik rankoje laikyti?

rankena neilga, bet jau minėjau- kažkiek viršus įlinksta ir aš užsidedu...
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2012 10 13, 20:23)
pirkau tokią, mokėjau apie 20 eurų.  http://www.javari.de/dp/B00620219K
na kokybę vertint sunkoka, nes dar tik mėnesį nešioju. bet jau sugebėjau kažkur vos įdrėkst.. ax.gif  o šiaip- didelė, talpi, bet formai palaikyt reikia daugiau daiktų įsidėt biggrin.gif kadangi minkšta- man ant peties užsideda.

O čia oda? Peržvelgiau keletą ir nesuprantu- rašo, kad pamušalas sintetinis, o išorė kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 10 13, 23:13)
O čia oda? Peržvelgiau keletą ir nesuprantu- rašo, kad pamušalas sintetinis, o išorė kas?  g.gif

sintetika.... apačioj rašo:
Material: Synthetik
Innenmaterial: Synthetik
Atsakyti
Laba mergaites 4u.gif
Sakykit ar ECCO atitinka dydis? Kazkas buvo tokius pirke berods http://www.javari.de...B...=/mythings/
Atsakyti