Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Oliuke_ @ 2012 10 11, 10:31)
bet ten kazkokia medziaga ar dirbtine oda  g.gif ar kokios verstos odos imitacija?

dirbtinė oda
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2012 10 11, 11:49)
dirbtinė oda

o spalva? nes raso light grey, o man ji tokia persiku spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 10 11, 10:42)
Kokia kalba raset? 4u.gif  Suplyso mamos slepetes-noriu grazinti, bet tempiu, nes vokiskai ne bum bum doh.gif

As visada rasau tik angliskai ir kuo puikiausiai greitai jie atsako ta pacia kalba smile.gif.
Atsakyti
Bet ar pastebejot kaip sparciai kainos kinta. Siaip smagu pagaut preke zemiausiam kainos taske, kaip kad pavyko man su basutemis thumbup.gif bet pora geru batu ir pramazinau, kuriu kaina buvo neitiketinai nereali doh.gif

Dar butu gerai isvest kokius super truper matematinius skaiciavimus kiek cm per pusmeti vaiko koja paaugo, nes vasariniu ispardavimai dabar thumbup.gif

O siaip tai man batu ir rankiniu liga, galeciau viska is cia susisluot, jei tik ipirkciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 11, 11:57)
O siaip tai man batu ir rankiniu liga, galeciau viska is cia susisluot, jei tik ipirkciau  lotuliukas.gif

ne Tau vienai lotuliukas.gif

turiu spinta tik batam, kuri jau pilna doh.gif reik daryti išvadas smile.gif, bet ne aš toliau krepšį kraunu

o dėl vaikams pirkimo į priekį, tai perku pora skirtingų dydžių jeigu gera kaina ir netinkama dydį visada praduodu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 10 11, 11:16)
o spalva? nes raso light grey, o man ji tokia persiku spalvos  g.gif

user posted image
įdedu realų foto 4u.gif
taip, viršus daugiau persikinis, apačia - pilkai gelsva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kingcup: 11 spalio 2012 - 12:45
QUOTE(maksas @ 2012 10 11, 13:26)
o dėl vaikams pirkimo į priekį, tai perku pora skirtingų dydžių jeigu gera kaina ir netinkama dydį visada praduodu  ax.gif

O kiek cm mazdaug uzmeti pusmeciui i prieki?
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2012 10 11, 13:44)

įdedu realų foto  4u.gif
taip, viršus daugiau persikinis, apačia - pilkai gelsva

4u.gif 4u.gif 4u.gif

kad spalvos skirtingos ir pastebejau g.gif

o siaip neskubekite grazinti, gal parduosit arba gausit dar kokia netinkama preke ir galesit kartu issiusti mirksiukas.gif as kaip tik issiunciau atgal ir tase, ir batus
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 11, 14:08)
O kiek cm mazdaug uzmeti pusmeciui i prieki?

individualiai,
kadangi mano ir vyro pedos nera is mazuju, tai pirkdavau mergaitem dvien dydziais didesnes, jeigu vasara nesiojo 21 d, sekanciai imdavau 23 mirksiukas.gif
Atsakyti
Priminkit kokiu kursu javaris.de rezervuojasi?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 12, 10:09)
Priminkit kokiu kursu javaris.de rezervuojasi?

3.46.... Lt
Atsakyti
As maniau, kad jie rezervuojasi aukstesniu, o nusiraso tokiu.
Atsakyti