Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(-lince- @ 2012 10 09, 19:57)
Siandien gavau sesei batus ir negalejau patiketi...Jie padeveti! Kulnas nutrintas, akmenuku kulne pilna, viduje batas suplyses..siaubas..dar to nera buve..taip liudna pasidare sad.gif..
P.s. kaip kazkas taip sugebejo grazinti i javari tokius batus..man toks klientu elgesys nesuprantamas..

QUOTE(Tina* @ 2012 10 09, 22:14)
O as siandien gavau 2 poras batu ir prigyriau visiems kokia tai fantastiska parde, kaip viskas tvarkinga. O mat kaip buna  doh.gif Nesitikejau to is javar'io... As reikalauciau kompensacijos.

Parasiau i Javari del sios situacijos. Atrase po keletos valandu ir kaip tikejausi, iskart pasiule grazinti batus ir kompensuos uz batus bei siuntima, nes pakeisti nebeturi to dydzio batu.
Va del to man ir patinka Javari, kad ju aptarnavimas ir sukalbamumas auksciausio lygio thumbup.gif . Siuliau nuotraukas atsiusti, bet net to nereikalavo, iskart atsiprasineja ir liepia grazinti jiems batus.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 10 10, 07:07)
kiek esu girdejus tai mazinti jie  rolleyes.gif pas mus Vln Oze yra ju parduotuve, nu bent jau buvo  biggrin.gif

Na tikekimes taip bus, nes tetis daugiau 42 nesioja, bet uzsimane 43. Tikiuos siandien sulaukt siu batu.

QUOTE(-lince- @ 2012 10 10, 07:24)
Va del to man ir patinka Javari, kad ju aptarnavimas ir sukalbamumas auksciausio lygio  thumbup.gif . Siuliau nuotraukas atsiusti, bet net to nereikalavo, iskart atsiprasineja ir liepia grazinti jiems batus.
4u.gif

As sakau, kad cia gera parduotuve thumbup.gif ne koks LaRedoute su savo bardakeliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 10, 09:52)

As sakau, kad cia gera parduotuve  thumbup.gif ne koks LaRedoute su savo bardakeliu  schmoll.gif

o kur Jūs DE matėt bardakėlį biggrin.gif

pas juos "tavrka yra tvarka", thumbup.gif
Atsakyti
Tai jau taip - Ordnung ist Ordnung biggrin.gif drinks_cheers.gif Patinka man sis ju tautos bruozas.

O tai kitu saliu javari dirba prasciau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 10 spalio 2012 - 13:56
QUOTE(Tina* @ 2012 10 10, 13:56)
Tai jau taip - Ordnung ist Ordnung  biggrin.gif  drinks_cheers.gif Patinka man sis ju tautos bruozas.

O tai kitu saliu javari dirba prasciau?  g.gif

Javaris, jaučiu, ir Afrikoj būtų javaris - dirbtų visur gerai, aš nei su vienais neturėjau problemų. Iš angliškojo siuntėsi MB batus, o jie juk neregistruotu, paprastu paštu siunčia, siuntinys neatkeliavo ir javaris pinigus grąžino be jokių papildomų klausimų.
Dėl dėvėtų batų grąžinimo - žinoma, jei batus panešiojo, nusibodo ir grąžino, tai jau sorry, bet kiauliška, tačiau jei panešiojo ir suplyšo, tai tikrai labai geranoriškai į tai žiūrima, nes juk batai bent jau metus tai tikrai turėtų laikyti, o javaris prisiima atsakomybę už gamyklinį broką. Klausimas, kiek yra besinaudojančia ta vienerių metų grąžinimo garantija, man neteko, o ir nežinau, ar 11 mėnesių panešiojus batus juos grąžinčiau, jei ir suplyštų.
Žodžiu, javaris yra firma, į kurią visos kitos galėtų lygiuotis biggrin.gif
Kurčiau Javario partiją, eičiau į rinkimus, lozungus ir programą jau turiu - nu palaikytumėt gi mane visos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 10 10, 21:25)
Žodžiu, javaris yra firma, į kurią visos kitos galėtų lygiuotis  biggrin.gif
Kurčiau Javario partiją, eičiau į rinkimus, lozungus ir programą jau turiu - nu palaikytumėt gi mane visos  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Žinoma, kurk, tik ką nors dar be batų į lozungus įrašyk, palaikysime drinks_cheers.gif

Man jie irgi labai patinka, kaip ir amazonas, su amazonu tai pati vieną dalyką pramargalinau, pirkau vaikui patalynę, ten sudėtyje medvilnė buvo su sintetika, o kai gavau, tai vien sintetika, bet nepagalvojau, kad galima skųstis dėl neatitikimo, kaip, kad va javariai leidžia grąžinti neatitinkančias aprašymus prekes biggrin.gif
Atsakyti
Gavau vaikui basutes į darželį vietoj šlepečių. Tiko patiko wub.gif
http://www.javari.de/dp/B005XTQNQS
mokėjau 11 pinigų, bet už dabartinę kainą tikrai nepirkčiau

ir "terbuką" gavau. Norėjau didelės - ji didelė, bet neįvertinau, kad rankenos trumpos, jos ant peties jau nebegali užsidėti. Šiaip tai mielas modelis wub.gif , bet galvoju siųsti atgal, nes mėgstu ant peties rankines nešioti. Gal kas nori?
mokėjau 36e
http://www.javari.de/dp/B0064J28SS
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2012 10 11, 08:42)

ir "terbuką" gavau. Norėjau didelės - ji didelė, bet neįvertinau, kad rankenos trumpos, jos ant peties jau nebegali užsidėti. Šiaip tai mielas modelis  wub.gif , bet galvoju siųsti atgal, nes mėgstu ant peties rankines nešioti. Gal kas nori?
mokėjau 36e
http://www.javari.de/dp/B0064J28SS

prasom placiau apie medziaga bigsmile.gif kaip tik nusiziurejau sita, bet kazkaip abejoju, nes ji nera odine http://www.javari.de...0...=/mythings/

ir kaip siaip ispudziai apie kokybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 10 11, 10:13)
prasom placiau apie medziaga  bigsmile.gif kaip tik nusiziurejau sita, bet kazkaip abejoju, nes ji nera odine http://www.javari.de...0...=/mythings/

ir kaip siaip ispudziai apie kokybe  ax.gif

tašiukas ne odinis. Pliusai, kad nesunki, nėra tokia stora medžiaga, kaip kad Lt prekiauja. Dailiai vidus pasiūtas, užsisega užtrauktuku ir magnetuku. Aš pati renkuosi neodines rankines ir tikrai nebrangias, kad nebūtų gaila išmesti ax.gif . Kiek odinių turėjau - jos nesunešiojamos, bet man atsibosta. blush2.gif tai spintoj vietą užima. Tašiuko trūkumai - nėra metalinių "kojelių" ant dugno, ir man ant peties neužsideda, kai su striuke būnu. Ir dar medžiaga minkšta, ji taip formos nelaiko kaip javario foto pavaizduota, būtinai reikia turiniu užpildyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kingcup: 11 spalio 2012 - 10:23
QUOTE(kingcup @ 2012 10 11, 11:20)
tašiukas ne odinis. Pliusai, kad nesunki, nėra tokia stora medžiaga, kaip kad Lt prekiauja. Dailiai vidus pasiūtas, užsisega užtrauktuku ir magnetuku.  Aš pati renkuosi neodines rankines ir tikrai nebrangias, kad nebūtų gaila išmesti  ax.gif . Kiek odinių turėjau - jos nesunešiojamos, bet man atsibosta.  blush2.gif tai spintoj vietą užima. Tašiuko trūkumai - nėra metalinių "kojelių" ant dugno, ir man ant peties neužsideda, kai su striuke būnu. Ir dar medžiaga minkšta, ji taip formos nelaiko kaip javario foto pavaizduota, būtinai reikia turiniu užpildyti smile.gif

bet ten kazkokia medziaga ar dirbtine oda g.gif ar kokios verstos odos imitacija?
Atsakyti
QUOTE(-lince- @ 2012 10 10, 06:24)
Parasiau i Javari del sios situacijos.

Kokia kalba raset? 4u.gif Suplyso mamos slepetes-noriu grazinti, bet tempiu, nes vokiskai ne bum bum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 10 11, 11:42)
Kokia kalba raset? 4u.gif  Suplyso mamos slepetes-noriu grazinti, bet tempiu, nes vokiskai ne bum bum doh.gif

dazniausiai mergaites raso angliskai rolleyes.gif
Atsakyti