Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Dolita @ 2012 10 04, 22:30)
Labas vakaras, o man batams atsiklijavo padukas,kaip yra padas ant jo uzklijuotas toks guminis padas, jis atplyso, ne pilnai, bet issiziojes dabar, nemoku paaiskint aiskiau, rytoj galeciau nuotrauka ideti. Del tokio dalyko turbut neverta kreiptis? Reik paimti ir pasiklijuoti paciai  biggrin.gif bet kazkaip nefainiai, panesiojau neilgai ir atplyso  g.gif

Kokios firmos batai?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 04, 22:48)
Kokios firmos batai?

Bronx 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2012 10 04, 20:19)
Tikrai verta mirksiukas.gif Jie labai civilizuoti sprendžiant tokius klausimus 4u.gif

tai man tiesiog uzpildyti blanka del grazinimo, bet nerasyti jog kaskas netiko, o kad preke buvo brokuota? blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Dolita @ 2012 10 04, 22:30)
Labas vakaras, o man batams atsiklijavo padukas,kaip yra padas ant jo uzklijuotas toks guminis padas, jis atplyso, ne pilnai, bet issiziojes dabar, nemoku paaiskint aiskiau, rytoj galeciau nuotrauka ideti. Del tokio dalyko turbut neverta kreiptis? Reik paimti ir pasiklijuoti paciai biggrin.gif bet kazkaip nefainiai, panesiojau neilgai ir atplyso  g.gif

nono.gif niekada pati to nedarykite, neskite i taisykla. Klijuodama pati su visokiausiais momentais sugadinsite visa reikala. Paskui ir taisykloje jums nelabai pades, nes batai pastoviai toj vietoj atsiklijuos 4u.gif

QUOTE(*Persikute* @ 2012 10 05, 06:28)
tai man tiesiog uzpildyti blanka del grazinimo, bet nerasyti jog kaskas netiko, o kad preke buvo brokuota? blush2.gif

tiesiog parasyti jiems laiska ir prisegti nuotraukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 10 05, 07:49)
nono.gif niekada pati to nedarykite, neskite i taisykla. Klijuodama pati su visokiausiais momentais sugadinsite visa reikala. Paskui ir taisykloje jums nelabai pades, nes batai pastoviai toj vietoj atsiklijuos  4u.gif
tiesiog parasyti jiems laiska ir prisegti nuotraukas  rolleyes.gif

o as vokiskai nemoku, ar isvers teisingai google vertejas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 10 05, 10:13)
o as vokiskai nemoku, ar isvers teisingai google vertejas  blush2.gif

Jie angliskai tikrai moka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 05, 10:47)
Jie angliskai tikrai moka smile.gif

gal kas issiverte turi kuri reikia pasirinkti? uzsakymo numri pasirinkau o toliau
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2012 09 30, 12:50)
Gal turit kas nors šias Caprice basutes
Ar dydį atitinka?

Gavau jau basutes(per 5 dienas! bigsmile.gif ), galiu patvirtinti, kad jos truputį mažintos. Ėmiau puse dydžio didesnes ir puikiai tinka.
Atsakyti
na va laiska jiems parasiau, jie liepe ja grazinti It is unfortunately not possible to exchange one item for another. We would therefore kindly ask you to return the unwanted item for a refund and to re-order the alternative item as usual via our webpage.
bet nesupratau o siuntimo islaidas jie padengs? ir foto neprase atsiust del sugadintos prekes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persikute*: 06 spalio 2012 - 06:19
QUOTE(*Persikute* @ 2012 10 06, 07:16)
na va laiska jiems parasiau, jie liepe ja grazinti It is unfortunately not possible to exchange one item for another. We would therefore kindly ask you to return the unwanted item for a refund and to re-order the alternative item as usual via our webpage.
bet nesupratau o siuntimo islaidas jie padengs? ir foto neprase atsiust del sugadintos prekes

turetu padengti rolleyes.gif kvituko kopija idekite arba veliau nusiuskite
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2012 10 05, 19:03)
Gavau jau basutes(per 5 dienas! bigsmile.gif ), galiu patvirtinti, kad jos truputį mažintos. Ėmiau puse dydžio didesnes ir puikiai tinka.

o kaip bendrai Caprice basutės gal būna mažintos, aš tokias nužiūrėjau, gal dar bus žiemą koks išpardavimas ax.gif

http://www.javari.de...../shoppingCart
Atsakyti
Gal zinote kaip issifiltruoti, kad rodytu batus su pasiltinimu, zieminius?
Atsakyti