Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Lila @ 2012 10 02, 12:20)
tikrai nevisi modeliai atitinka, pvz parsiunciau sias balerinkas, tai 38.5 dydzio vIdpadis yra 23cm.

Kaip su mažesniais dydžiais nežinau, bet 40,5 dydžio esu turėjus dvejas basutes, mokasinus ir ilgaaulius, visi tiko.
Atsakyti
QUOTE(sany @ 2012 10 02, 09:30)
Tai gerai suprantu kad nera kitų sekimų nes yra štai taip: "1 colis via DHL Suivre votre colis avec le numéro de suiv" o kiti neregistruoti taip?  blink.gif
Ačiū už ATS.  4u.gif

tikrai nepatarsiu, nes pati niekada neseku tu siuntiniu ax.gif
Atsakyti
Iš FR man atsiuntė batus paprastu neregistruotu paštu.
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2012 10 02, 13:55)
Iš FR man atsiuntė batus paprastu neregistruotu paštu.

man irgi
Atsakyti
Ar kam teko siustis "Centro" mot batus, ar pirkti juos LT (nezinau ar buna) Kaip ju kokybe ir dydziai?
Atsakyti
o kip sios firmos- Jonny's Linz JY- batukai gal didinti ? g.gif
Atsakyti
Ar yra kam buve, kad kai padarai, kad dar karta tikrintu saskaita ir nusiskaiciuotu suma, nuskaiciavo tik uz vienus is dvieju batu? Nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 10 02, 22:35)
Ar yra kam buve, kad kai padarai, kad dar karta tikrintu saskaita ir nusiskaiciuotu suma, nuskaiciavo tik uz vienus is dvieju batu? Nieko nesuprantu  unsure.gif

gal sius atskirai tuos batus. Vienus jau supakavo ir paruose issiuntimui, kitus issius veliau rolleyes.gif
Atsakyti
Negalejo taip greit, nes pirkau vakar velai vakare. Paziurejau, kad man nuo korteles vel nenuskaiciavo. Tai dariau ta 'bearbeiten'. Zodziu rezultate vieno uzsakymo batus nusirase atskirai sumas - uz vienus, truputi veliau uz kitus. Idomiai taip, tikiuos viskas bus gerai, nieks nesusimaisys.
Atsakyti
sveikutes, as su tokiu klausymeliu pries nepilna menesi is javari.de isigijau rankine bet ji man viduj isplyso, ar verta kreiptis i juos del brokuotos prekes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 10 04, 20:17)
sveikutes, as su tokiu klausymeliu pries nepilna menesi is javari.de isigijau rankine bet ji man viduj isplyso, ar verta kreiptis i juos del brokuotos prekes?  g.gif

Tikrai verta mirksiukas.gif Jie labai civilizuoti sprendžiant tokius klausimus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, o man batams atsiklijavo padukas,kaip yra padas ant jo uzklijuotas toks guminis padas, jis atplyso, ne pilnai, bet issiziojes dabar, nemoku paaiskint aiskiau, rytoj galeciau nuotrauka ideti. Del tokio dalyko turbut neverta kreiptis? Reik paimti ir pasiklijuoti paciai biggrin.gif bet kazkaip nefainiai, panesiojau neilgai ir atplyso g.gif
Atsakyti