Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Ingita @ 2012 09 26, 13:41)
Nea, bent jau man nesimato. Bendradarbei, kuriai tip top batai, tai sake didiji pirsta skauda, tiksliau naga, na buna, kad is virsaus spaudzia, man kadangi laisvoki, tai tokiu nepatogumu neturiu. Be eit su jais malonu smile.gif

Ne, as turiu galvoje ar apsiavs pirstu nesimato taip kaip sitoj foto user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 26, 15:50)
Ne, as turiu galvoje ar apsiavs pirstu nesimato taip kaip sitoj foto

reiks namie paziuret smile.gif atrodo nesimato
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2012 09 26, 13:30)
batai -žudikai  biggrin.gif  biggrin.gif gražu  thumbup.gif aš kažkaip nesiryžtu sau tokių aukštų pirkti, kai ūgis 178 cm...

aš irgi tokio ūgio, bet kablų nebijau schmoll.gif
tik kad nepaeinu su jais blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi gavau savo pirmaji pirkini, labai bijojau kad mus mazi nes nesioju 38-39 bet kadangi ju buvo tike vienas dydis tai rizikavau, tiko idealiai, ir labai labai smagus. Nezinau daug ar mazai cia skaitos del kainos , mokejau 18,30euru, bet esu labai patenkinta smile.gif
stai jos
http://www.javari.de/dp/B005TFHKJ0
Atsakyti
Vyras eme siuos http://www.javari.de/dp/B00605DPBU
dydi atitinka, patenkintas thumbup.gif mokejom apie 25 pinigus
Atsakyti
Ar tinka šie plačiai kojai?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 26 rugsėjo 2012 - 23:54
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 26, 15:59)
drinks_cheers.gif pvz., rieker žieminių batų vidpadis toks laaabai storas, tai pakeitus padaugėtų vietos.

nu niekad nebandziau, reiks panagrineti, turiu vienus batukus ankstokus bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 26, 16:12)
Aciu labai smile.gif

Pirstai atrodo, kaip ir Jusu idetoje nuotraukoje, vadinas truputi matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingita @ 2012 09 27, 09:18)
Pirstai atrodo, kaip ir Jusu idetoje nuotraukoje, vadinas truputi matosi  4u.gif

Dekoju, kad nepatingejot paziureti 4u.gif
Vadinasi abtu nepirksiu, ieškosiu kitų.
Atsakyti
Man grazino tik uz batukus, nors batai buvo su defektu, ir zadejo apmoket siuntimo islaidas, idejau ceki, bet vistiek tik uz batus ikrito unsure.gif Rasau jiems laiska, sitaip nepaliksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine777 @ 2012 09 27, 09:53)
Man grazino tik uz batukus, nors batai buvo su defektu, ir zadejo apmoket siuntimo islaidas, idejau ceki, bet vistiek tik uz batus ikrito  unsure.gif  Rasau jiems laiska, sitaip nepaliksiu  biggrin.gif

siaip grazina atskiru pavedimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 09 27, 01:53)
Ar tinka šie plačiai kojai?
user posted image

Pasiskaitykit kelis postus atgal , kazkas neseniai juos komentavo 4u.gif
Atsakyti