As, nors pirmaja pora gavau anksciau, bet tik db ateinu pagirti Bronx'u
isimylejau juos dar paveiksliuke, realybeje labai faini, mandri tokie, kai as paprasta Dailiai pasiuti, verstos odos Tik su dydziais tai beda, kadangi aviu tarpini 39-40, tai 39 mazi tikrai, o 40 dideli, bet nusprendziau 40 dydi pasilikti, nors ir su kojine storesne, bet avesiu vistiek, nepasiduosiu
QUOTE(dorada @ 2012 09 26, 14:51)
As, nors pirmaja pora gavau anksciau, bet tik db ateinu pagirti Bronx'u
isimylejau juos dar paveiksliuke, realybeje labai faini, mandri tokie, kai as paprasta Dailiai pasiuti, verstos odos Tik su dydziais tai beda, kadangi aviu tarpini 39-40, tai 39 mazi tikrai, o 40 dideli, bet nusprendziau 40 dydi pasilikti, nors ir su kojine storesne, bet avesiu vistiek, nepasiduosiu
Įsidėkit paduką Aš irgi laukiu batukų. Pasiėmiau į didesnę pusę dydį. Jei ką, su paduku pasimažinsiu.
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 26, 14:53)
Įsidėkit paduką Aš irgi laukiu batukų. Pasiėmiau į didesnę pusę dydį. Jei ką, su paduku pasimažinsiu.
Turit Omeny - vidpadi? Nes man ir kojiniu siltu reiks, ir gelinio lipduko jauciu.
QUOTE(dorada @ 2012 09 26, 15:03)
Turit Omeny - vidpadi? Nes man ir kojiniu siltu reiks, ir gelinio lipduko jauciu.
Aš tai irgi visada vidpadį papildoma dedu jei batai lasvoki-puikiai pamažina batus puse dydžio
Taip, būna jų ir plonesnių ir storesnių. Tikrai pamažina Ir patogiau už lipukus, nes anie atsiklijuoja, nuvažiuoja ir pan.
QUOTE(D'esire @ 2012 09 26, 11:22)
Tai, kad man rodo tik iki Rudulos kelio siuntini
Mergaites, kur jus sekate grazinima iki pat vokietijos, nu post.lt niekur nerandu
QUOTE(Ingita @ 2012 09 26, 11:14)
QUOTE(loreta311 @ 2012 09 26, 12:31)
Lygiai toks pats klausimas iskilo, nu bet labai grazus paziureti
ner cia ko vaikscioti, lai ant ranku nesioja reikia gi kartais pasipuosti
QUOTE(Audry @ 2012 09 26, 13:30)
batai -žudikai gražu aš kažkaip nesiryžtu sau tokių aukštų pirkti, kai ūgis 178 cm...
as arciau zemes 166
tikrai gali pamazinti arba padidinti batukus su vidpadziu
QUOTE(D'esire @ 2012 09 26, 15:16)
Mergaites, kur jus sekate grazinima iki pat vokietijos, nu post.lt niekur nerandu
kazkuri mamyte rase, issaugojau
Na tai post.lt dažniausiai ir rodo tik iki rodūnios. Po to žiūrėti jau reikia šalies gavėjos pašto puslapyje. Čia geras puslapiukas: http://www.track-trace.com/post įvedi kodą, tada spaudi "track with options", po to viršuje "country" ir renkiesi šalį į kurią siunti.
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 26, 15:17)
ner cia ko vaikscioti, lai ant ranku nesioja reikia gi kartais pasipuosti
as arciau zemes 166
as arciau zemes 166
galima padidinti?
QUOTE(Mere @ 2012 09 26, 15:52)
galima padidinti?
Nu taigi išimi vidpadį ir pasididina Tik nelabai patogu kai kurie batai be vidpadžio.. arba galima plonesnį kokį pritaikyt
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 26, 15:58)
Nu taigi išimi vidpadį ir pasididina Tik nelabai patogu kai kurie batai be vidpadžio.. arba galima plonesnį kokį pritaikyt
pvz., rieker žieminių batų vidpadis toks laaabai storas, tai pakeitus padaugėtų vietos.
QUOTE(Mere @ 2012 09 26, 15:52)
galima padidinti?
taip man MBT batai mazoki buvo. tai isemiau ju originalu vidpadi (jis gan storas) ir idejau plona odini
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 26, 15:58)