Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

As, nors pirmaja pora gavau anksciau, bet tik db ateinu pagirti Bronx'u ax.gif
isimylejau juos dar paveiksliuke, realybeje labai faini, mandri tokie, kai as paprasta biggrin.gif Dailiai pasiuti, verstos odos wub.gif Tik su dydziais tai beda, kadangi aviu tarpini 39-40, tai 39 mazi tikrai, o 40 dideli, bet nusprendziau 40 dydi pasilikti, nors ir su kojine storesne, bet avesiu vistiek, nepasiduosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2012 09 26, 14:51)
As, nors pirmaja pora gavau anksciau, bet tik db ateinu pagirti Bronx'u ax.gif
isimylejau juos dar paveiksliuke, realybeje labai faini, mandri tokie, kai as paprasta biggrin.gif Dailiai pasiuti, verstos odos wub.gif Tik su dydziais tai beda, kadangi aviu tarpini 39-40, tai 39 mazi tikrai, o 40 dideli, bet nusprendziau 40 dydi pasilikti, nors ir su kojine storesne, bet avesiu vistiek, nepasiduosiu thumbup.gif

Įsidėkit paduką 4u.gif Aš irgi laukiu batukų. Pasiėmiau į didesnę pusę dydį. Jei ką, su paduku pasimažinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 26, 14:53)
Įsidėkit paduką  4u.gif Aš irgi laukiu batukų. Pasiėmiau į didesnę pusę dydį. Jei ką, su paduku pasimažinsiu.

Turit Omeny - vidpadi? g.gif Nes man ir kojiniu siltu reiks, ir gelinio lipduko jauciu.
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2012 09 26, 15:03)
Turit Omeny - vidpadi? g.gif Nes man ir kojiniu siltu reiks, ir gelinio lipduko jauciu.

Aš tai irgi visada vidpadį papildoma dedu jei batai lasvoki-puikiai pamažina batus puse dydžio mirksiukas.gif
Atsakyti

Taip, būna jų ir plonesnių ir storesnių. Tikrai pamažina smile.gif Ir patogiau už lipukus, nes anie atsiklijuoja, nuvažiuoja ir pan.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 09 26, 11:22)
Tai, kad man rodo tik iki Rudulos kelio siuntini g.gif

Mergaites, kur jus sekate grazinima iki pat vokietijos, nu post.lt niekur nerandu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingita @ 2012 09 26, 11:14)
Super batukai, tik kaip su tokiais paeit? smile.gif

QUOTE(loreta311 @ 2012 09 26, 12:31)
Lygiai toks pats klausimas iskilo, nu bet labai grazus paziureti  wub.gif

ner cia ko vaikscioti, lai ant ranku nesioja laugh.gif reikia gi kartais pasipuosti wub.gif

QUOTE(Audry @ 2012 09 26, 13:30)
batai -žudikai  biggrin.gif  biggrin.gif gražu  thumbup.gif aš kažkaip nesiryžtu sau tokių aukštų pirkti, kai ūgis 178 cm...

as arciau zemes biggrin.gif 166

drinks_cheers.gif tikrai gali pamazinti arba padidinti batukus su vidpadziu
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 09 26, 15:16)
Mergaites, kur jus sekate grazinima iki pat vokietijos, nu post.lt niekur nerandu blush2.gif  blush2.gif

kazkuri mamyte rase, issaugojau

Na tai post.lt dažniausiai ir rodo tik iki rodūnios. Po to žiūrėti jau reikia šalies gavėjos pašto puslapyje. Čia geras puslapiukas: http://www.track-trace.com/post įvedi kodą, tada spaudi "track with options", po to viršuje "country" ir renkiesi šalį į kurią siunti.
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 26, 15:17)
ner cia ko vaikscioti, lai ant ranku nesioja laugh.gif reikia gi kartais pasipuosti  wub.gif
as arciau zemes  biggrin.gif 166
drinks_cheers.gif tikrai gali pamazinti arba padidinti batukus su vidpadziu

galima padidinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2012 09 26, 15:52)
galima padidinti?  g.gif

Nu taigi išimi vidpadį ir pasididina bigsmile.gif Tik nelabai patogu kai kurie batai be vidpadžio.. arba galima plonesnį kokį pritaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 26, 15:58)
Nu taigi išimi vidpadį ir pasididina  bigsmile.gif  Tik nelabai patogu kai kurie batai be vidpadžio.. arba galima plonesnį kokį pritaikyt smile.gif

drinks_cheers.gif pvz., rieker žieminių batų vidpadis toks laaabai storas, tai pakeitus padaugėtų vietos.
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2012 09 26, 15:52)
galima padidinti?  g.gif

taip mirksiukas.gif man MBT batai mazoki buvo. tai isemiau ju originalu vidpadi (jis gan storas) ir idejau plona odini thumbup.gif

QUOTE(powerpuff @ 2012 09 26, 15:58)
Nu taigi išimi vidpadį ir pasididina  bigsmile.gif  Tik nelabai patogu kai kurie batai be vidpadžio.. arba galima plonesnį kokį pritaikyt smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti