Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(rasamal @ 2012 09 24, 12:23)

Tas kadas galioja vokiskame javaryje?
Ir kur ta koda reikia suvesti? 4u.gif

tik prancūziškame (bent taip lankstinukyje rašo g.gif ). O kodą prieš vedant kortelės duomenis eina suvesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 24 rugsėjo 2012 - 11:29
Sveikos dar kartą, man toks keistas klausimas iškilo blush2.gif , o banko mokesčiai, kada nusiskaito nuo šių pirkimų.... ax.gif Aš vis perku ir perku, žiūriu, banko mokesčių jokių nėra blush2.gif , sakau gal gale mėnesio kaip dės g.gif ..., Kaip čia yra, kas gali papasakoti, kaip iš tikro yra???
AČIŪ už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina K. @ 2012 09 24, 19:05)
Sveikos dar kartą, man toks keistas klausimas iškilo  blush2.gif , o banko mokesčiai, kada nusiskaito nuo šių pirkimų.... ax.gif Aš vis perku ir perku, žiūriu, banko mokesčių jokių nėra blush2.gif , sakau gal gale mėnesio kaip dės g.gif ..., Kaip čia yra, kas gali papasakoti, kaip iš tikro yra???
AČIŪ už atsakymą 4u.gif

ne jokių banko mokesčių, analogiškai kaip ir atsiskaitan maximoj 4u.gif
Savo mokesčius jau sumokat už kortelės pagaminimą-išlaikymą ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2012 09 24, 11:36)

Aciu ZARAJA  uz pagalba matuojant savuju batuku vidpadi  4u.gif labai pagelbejote, todel be galo dziaugiuosi vykusiu pirkiniu  thumbup.gif.

Ner uz ka, dziaugiuosi kad issirinkot tinkama dydi (kad "neapgavau") drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 09 24, 19:54)
ne jokių banko mokesčių, analogiškai kaip ir atsiskaitan maximoj  4u.gif
Savo mokesčius jau sumokat už kortelės pagaminimą-išlaikymą ar pan.

AČIŪ už atsakymą 4u.gif smile.gif
Atsakyti
O siunčiantis iš co.uk svetainės sekti siuntinio negalima? Nerandu registracijos numerio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 25, 09:23)
O siunčiantis iš co.uk svetainės sekti siuntinio negalima? Nerandu registracijos numerio  g.gif

Negalima, belieka laukti ir tikėtis
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti ar kam nors yra grazine siuntimo islaidas, jei batus atsiunte su broku. Kaip jie apskaiciuoja, kiek grazinti, nes yra idedamas pasto cekutis tai sumoketa litais. Grazinau batus,kurie buvo skirtingu dydziu ir i deze idejau pasto cekucio kopija. Pries tai buvau parasiusi, kad grazinu netinkamus batus ir noreciau, kad apmoketu siuntimo islaidas. Siandien gaunu is ju laiska, kad mano batus gavo ir i mano saskaita perves tokia suma,kiek as ir mokejau,O tai kaip su pasto islaidom? g.gif
Aciu atsakiusiom
Atsakyti
QUOTE(puke0 @ 2012 09 25, 19:44)
Gal kas gali pasakyti ar kam nors yra grazine siuntimo islaidas, jei batus atsiunte su broku. Kaip jie apskaiciuoja, kiek grazinti, nes yra idedamas pasto cekutis tai sumoketa litais. Grazinau batus,kurie buvo skirtingu dydziu ir i deze idejau pasto cekucio kopija. Pries tai buvau parasiusi, kad grazinu netinkamus batus ir noreciau, kad apmoketu siuntimo islaidas. Siandien gaunu is ju laiska, kad mano batus gavo ir i mano saskaita perves tokia suma,kiek as ir mokejau,O tai kaip su pasto islaidom? g.gif
Aciu atsakiusiom

as paskaiciavau eurais 22 lt kur sumokejau uz siuntima ir parasiau jiems, kad tiek sumokejau uz siuntima,ir galiu atsiusti ceki.Jie pravede pinnigus ir parase, kad cekio nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
Tika gavau siuos batukus

http://www.javari.de...n...&pageCode=d

Tobuli batukai placiai pedai, kaip ir visi Think batai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 25 rugsėjo 2012 - 19:07
Laba. Nusipirkau as sau batukus pies men. bet temuke pamaciau tik dabar. emiau va situs:
http://www.javari.de...0...&pageCode=d
Labai patiko. didis atitiko. nesioju 40. toki ir emiau. likau tikrai labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(puke0 @ 2012 09 25, 18:44)
Aciu atsakiusiom

O tai jie, kai jau gauna batus informuoja, kad gavo g.gif per kiek laiko nueina jie? Nes as issiunciau penktadieni, tai dar jokiu ziniu, bet gal dar anksti g.gif
Atsakyti