As dar vis kaupiuos uzsakymui is javari.de, bet sakykit, o lyginant kainas(na gal buvo, kuri lyginot), kur labiau apsimoka pirkt, .de ar .uk?
Vokieciu ne bum bum?
QUOTE(anila:) @ 2012 09 23, 15:08)
As dar vis kaupiuos uzsakymui is javari.de, bet sakykit, o lyginant kainas(na gal buvo, kuri lyginot), kur labiau apsimoka pirkt, .de ar .uk?
Vokieciu ne bum bum?
Vokieciu ne bum bum?
Nesu ir as is cia dar pirkus , bijau susirgt sita liga , bet daugiau tikrai nepirksiu is musu parduotuviu. Pirksiu cia
QUOTE(anila:) @ 2012 09 23, 16:08)
Vokieciu ne bum bum?
Vokieciu ne bum bum?
pagal nupirktu batu kieki tai DE
Merginos, o kaip vyriškų Boxx batų dydžiai, ar atitinka. Na tarkim jei rieker, tai Boxx irgi tiktų 42? Domina šie http://www.javari.de...nodes=344076031
i | Skelbimai forume draudžiami. Bet kokios užuominos apie pirkimą/pardavimą/dovanojimą/mainymą laikomos skelbimais. Norint kooperuotis rašykite į temą "Internetinės parduotuvės be tarpininkų", kuri yra skyrelyje "Internetinės parduotuvės". Skelbimam skirta Skelbimų lenta. |
QUOTE(laurita99as @ 2012 09 23, 10:57)
merginos gal zinot ar Marco tozzi atitinka dydi nesioju 38-39 dydi, kazin koki pirkti
greiciausiai atitinka:) as irgi 38-39 nesioju,tai man 38 marco tozzi mazi, o 39 didoki
QUOTE(anila:) @ 2012 09 23, 15:08)
Vokieciu ne bum bum?
Vokieciu ne bum bum?
buna ir fr ar uk geru pasiulymu, ir batu pasirinkimas skiriasi, tiesiog reikia pasinagrineti,bet vokiskasis javaris dazniausiai pasiulo geriausias kainas:)
QUOTE(rulezas @ 2012 09 23, 21:35)
greiciausiai atitinka:) as irgi 38-39 nesioju,tai man 38 marco tozzi mazi, o 39 didoki
buna ir fr ar uk geru pasiulymu, ir batu pasirinkimas skiriasi, tiesiog reikia pasinagrineti,bet vokiskasis javaris dazniausiai pasiulo geriausias kainas:)
nu tai jamsiu 39 kadangi aulinukai, tai su storesne kojine bus gerai
Mergaites, o grazinant galimas sekimas tik iki Rudulos kelio negalima matyti kaip uzsienyje juda siunta
Pati gyvendama Vokietijoje labai daug perku batu is javari.de ypac vaikiskus.Tokiu nuolaidu gyvenime nesu macius.Pernai Cavali zieminius batukus uz 50 etc.Ilgai varvinau seiles.Siemet jau gales nesiot.
Batu dezem apsikrove,jei kurie paskui netiks,grazinsim
Bet man angliskame zymiai daugiau patinkanciu.
Batu dezem apsikrove,jei kurie paskui netiks,grazinsim
Bet man angliskame zymiai daugiau patinkanciu.
Gavau jau ir as savo Emukus (~ 54 pinigai)
http://www.javari.de...7...&pageCode=d
labai smagus, oda minksta, kulnas labai patogus.
tik reikia tureti omeny, kad isorinis padas yra taip pat odinis - tad is karto rekomenduojama deti profilaktika. batai yra stipriai mazinti - pirkau 38 dydi ir man kaip tik (nesioju 36-37)
Aciu ZARAJA uz pagalba matuojant savuju batuku vidpadi labai pagelbejote, todel be galo dziaugiuosi vykusiu pirkiniu .
http://www.javari.de...7...&pageCode=d
labai smagus, oda minksta, kulnas labai patogus.
tik reikia tureti omeny, kad isorinis padas yra taip pat odinis - tad is karto rekomenduojama deti profilaktika. batai yra stipriai mazinti - pirkau 38 dydi ir man kaip tik (nesioju 36-37)
Aciu ZARAJA uz pagalba matuojant savuju batuku vidpadi labai pagelbejote, todel be galo dziaugiuosi vykusiu pirkiniu .
Gavau šitus: http://www.javari.fr/dp/B006JZ7T0Y mokėjau 15,78 Eur.
Ėmiau 20 dydį, tai maniškiui kaip tik. Užsisakiau (iš Prancūzų) 09.18 d., gavau 09.24. Sakyčiau lb lb greitai. Pasiėmiau pašte. Atėjo, kaip neregistruotas.
-30% nuolaida su kodu AUTOMN30. Kaip suprantu naujai kolekcijai, perkant ne už mažiau, kaip 60 eur. Galioja 2012-09-10 - 2012-10-10.
Ėmiau 20 dydį, tai maniškiui kaip tik. Užsisakiau (iš Prancūzų) 09.18 d., gavau 09.24. Sakyčiau lb lb greitai. Pasiėmiau pašte. Atėjo, kaip neregistruotas.
-30% nuolaida su kodu AUTOMN30. Kaip suprantu naujai kolekcijai, perkant ne už mažiau, kaip 60 eur. Galioja 2012-09-10 - 2012-10-10.
[/quote]
Tas kadas galioja vokiskame javaryje?
Ir kur ta koda reikia suvesti?
[/quote]
Tas kadas galioja vokiskame javaryje?
Ir kur ta koda reikia suvesti?