Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(grazkexxx @ 2012 09 20, 15:20)
parasykit kiek centimetru padukas viduje,gundaus abiem porom jusu batuku.temos neseku ,tad parasykit i a/z kiek su siuntimu man kainuotu.aciu

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Tai niekas nežinot kiek cm clarksų vaikiškų UK1 ar UK2 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2012 09 20, 18:29)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Tai niekas nežinot kiek cm clarksų vaikiškų UK1 ar UK2  g.gif

turiu UK4, jei pagelbetu rolleyes.gif man kai reikejo, tai ziurejau per skelbimus kokiam MD ar siaip per google mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Čia ne Skelbimų tema ir ne asmeninė kieno, todėl jei turite asmeninių klausimų naudokitės AŽ.
Atsakyti
Merginos, koks to albumelio, kur pirmame puslapyje ideta nuoroda, slaptazodis?
Atsiunte man kelias poras batu, vieni per dideli, noriu ideti pardavimui.

Tiesa, pamirsau pirkiniu pakometuoti 4u.gif

Pirkau siuos, tik ne uz tokia kaina kaip dabar parasyta, o uz tris kart mazesne, siai baciukais labai patenkinta, tiko idealiai

My Webpage

Ir dar siuos, irgi viskas butu gerai, bet didoki jie mna, tiktu placiai kojai, o mano netokia, labai gaila, nes siu labiausiai laukiau...

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 21 rugsėjo 2012 - 15:27
Sveikos.
Ar kam yra teke grazinti brokuota ir nepilna menesi nesiota preke?
Ar reikia jiems rasyti pries grazinima?
Aciu padejusioms
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Azazella @ 2012 09 21, 16:21)
Merginos, koks to albumelio, kur pirmame puslapyje ideta nuoroda, slaptazodis?
Atsiunte man kelias poras batu, vieni per dideli, noriu ideti pardavimui.

Tiesa, pamirsau pirkiniu pakometuoti 4u.gif

Pirkau siuos, tik ne uz tokia kaina kaip dabar parasyta, o uz tris kart mazesne, siai baciukais labai patenkinta, tiko idealiai

My Webpage

Ir dar siuos, irgi viskas butu gerai, bet didoki jie mna, tiktu placiai kojai, o mano netokia, labai gaila, nes siu labiausiai laukiau...

My Webpage

O as taip noriu pirmuosius batukus pamatyt ax.gif tik kazkodel neatidaro g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine777 @ 2012 09 21, 17:52)
biggrin.gif

O as taip noriu pirmuosius batukus pamatyt  ax.gif  tik kazkodel neatidaro  g.gif  doh.gif

My Webpage

turetu rodyti dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 21 rugsėjo 2012 - 17:21
Panos, gal kuri esate pirkę šiuos batus(na nežinau, kaip pavadinti, ne batai biggrin.gif )Žiūrinėju kelis kartus per dieną ir neapsisprendžiu, gal dar atpigs. Ir ką reiškia šis parašymas Bestellen Sie innerhalb der nächsten 23 Std. 17 Min. - erhalten Sie den Artikel am Mo., 24. September
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ingridska*: 21 rugsėjo 2012 - 18:15
neapsisprendziu, ar det i isparduotuve, patogios ir dydis tinka, esme, kad pries savaite gavau:
http://www.javari.de.../...&pageCode=d
abi super, bet zalios man mielesnes, o melynu patinka, kad su pakulne - pati koja gerokai dailesne atrodo. nesinori dvieju kone vienodu tureti doh.gif
[/quote]

Ar jos nėra siaurai pėdai?
Atsakyti
QUOTE(*Ingridska* @ 2012 09 21, 20:13)
Panos, gal kuri esate pirkę šiuos batus(na nežinau, kaip pavadinti, ne batai  biggrin.gif )Žiūrinėju kelis kartus per dieną ir neapsisprendžiu, gal dar atpigs. Ir ką reiškia šis parašymas Bestellen Sie innerhalb der nächsten 23 Std. 17 Min. - erhalten Sie den Artikel am Mo., 24. September

Tokiu nepirkau, bet galiu isversti: uzsisakykite preke per artimiausias 23 val. 17 min ir preke gausite pirmadieni, rugsejo 24. Siulau nekreipti demesio, nes i LT per tiek laiko tikrai neatsius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mote @ 2012 09 21, 19:30)
Tokiu nepirkau, bet galiu isversti: uzsisakykite preke per artimiausias 23 val. 17 min ir preke gausite pirmadieni, rugsejo 24. Siulau nekreipti demesio, nes i LT per tiek laiko tikrai neatsius biggrin.gif

As is Javari uzsisakinejau pirma karta, uzisakiau pirmadieni, siandien jau i namus atsiunte, nesitikejau taip greitai. Cia visad taip vokieciai atsiuncia?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 09 21, 20:46)
As is Javari uzsisakinejau pirma karta, uzisakiau pirmadieni, siandien jau i namus atsiunte, nesitikejau taip greitai. Cia visad taip vokieciai atsiuncia?

Panasiai 4-5 darbo dienos, bent jau is mano patirties smile.gif
Atsakyti