Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Iewuzze @ 2012 09 20, 08:41)
Sveikos 4u.gif

Merginos gal turit ideju, kodel prancuzu javaris atmeta man kortele, nors su ja atsiskaitinejau ir vokiskam ir angliskam. Billing adresa patikrinau- geras. Pinigu yra. Kortele galioja. Nesuprantu, kas jiems kliuna g.gif

Aciu 4u.gif

gal kokio cento pritrūksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 09 20, 08:46)
gal kokio cento pritrūksta  unsure.gif

tai, kad ne g.gif gerokai rezervo yra, reik 100lt kazkur, o yra 180

nenori man prekes parduot, kuri siandien jau pabrango biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 20 rugsėjo 2012 - 07:53
QUOTE(saulyte525 @ 2012 09 19, 16:14)

Gal kas nors bandėte vaikams imti tapkes, į kurias čia geriau dairytis, kad tiktų plačiai kojytei ? (dydis 33-34)

As siomis likau patenkinta http://www.javari.de/dp/B0061MTXRC
bet ziuriu db visai psirinkimo ju nera; toks imovimas mus labai pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 19, 23:09)
Nu geras , mano siaura 25,5cm peda, o batus perku 39-40d  biggrin.gif

Basutes neodines uz tokia kaina, neverta mano nuomone... rolleyes.gif

sutinku, neodines pirkciau iki 50lt, bet isvis ju vengiu smile.gif as su 25-25,5cm nesioju 38,5-39d
Atsakyti
Gavau siandien sitas balerinas http://www.javari.de...a...=/mythings/

labai fainutes minkstutes (mokejau apie 39 EUR), beje dydziu mazintos, as su 36 koja pirkau 37 ant dezutes parasyta 23cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 20 rugsėjo 2012 - 09:36
Sveikutes, ir aš pasigirsiu vyro bačiukais,....
Labai minkštučiai, pilnai odiniai, gali ir i darba ir i miesta ir laisvalaikiui, pristatyti per 6 dienas bigsmile.gif
http://www.javari.de/dp/B006DWE9L0

Ir kainavo nepadoriai 62,91 Lt ax.gif thumbup.gif
Papildyta:
Ai, pamiršau, dar noriu mergaičių paklausti, o iš JAV javario irgi atsiųstų nemokamai į Lietuvą? ir kaip su mokesčiais 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lina K. @ 2012 09 20, 12:33)
Sveikutes, ir aš pasigirsiu vyro bačiukais,....
Labai minkštučiai, pilnai odiniai, gali ir i darba ir i miesta ir laisvalaikiui, pristatyti per 6 dienas  bigsmile.gif
http://www.javari.de/dp/B006DWE9L0

Ir kainavo nepadoriai 62,91 Lt  ax.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif kokia kaina bigsmile.gif O koki dydi emet?

As saviskiui tokius pirkau, tai gavos apie 120 lt, ir tai davolna sedejau, nes LT jie 249lt kainuoja biggrin.gif
O batai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apuokiuk@s: 20 rugsėjo 2012 - 12:09
O sitie batai nėra siauri? per keltį problemos nebus, nes su raišteliais, taip?
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 09 20, 12:09)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  kokia kaina  bigsmile.gif  O koki dydi emet?

As saviskiui tokius pirkau, tai gavos apie 120 lt, ir tai davolna sedejau, nes LT jie 249lt kainuoja biggrin.gif
O batai tikrai  thumbup.gif

Nešioja 43-44, tai ėmiau 44, nes jie tokie lyg ir siauresni g.gif , bet kaip sakiau minkštutė oda, tai vyrelis nesiskundė, kad spaudžia ar kas, o sūnui tai iš vis gerai...Įdomu kuris pirmas pagriebs? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 20, 12:13)

Jei čia apie mano batus, tai jo su raištukais biggrin.gif
Atsakyti
As irgi gavau pranesima kad siunta issiusta, ivedus numeriuka (tik skaiciai) dhl.de neranda
Biski neramui nes pirma kart perku g.gif
Dievuliau, ne ta numeri vedu ir ieskau kazko, ot visai doh.gif Pasiteisinimas tik kad pirmas kartas tai nieko tokio, nes kitaip tai visai glusa sakyciau esu. blush2.gif
Siunta dar Vokietijoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fruste: 20 rugsėjo 2012 - 13:02
QUOTE(Gute444 @ 2012 09 20, 13:13)

taip jie siauri , bet vyras raištelius atlaisvino ir kelties nespaudžia ( iš vis kitus raištelius įsivėrė nes tie tokie siauri kaip laku padengti, užsirišti nepatogu tokius verysad.gif )
Atsakyti
Mergaites, priminkit grazinant batukus savo adresa reikia atskirai rasyti ar ant to kur atsispausdinam lapelio, na ten kazkokios tuscios eilutes paliktos yra g.gif
Atsakyti