Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 09 19, 17:02)
Kazin, jei tarkin isidedu preke i ta stebejima, po kurio laiko, raso, kad jos nera. Bet  veliau ji vel atsiranda (grazina kas  ir t.t), tai man turbut neberodys to, kad ji atsirado  g.gif  Is naujo reik ieskotis ir stebet  g.gif

Rodys mirksiukas.gif Kai jūsų pasižymėtos prekės nebelieka (ar tiesiog to konkretaus dydžio nebėra), tada Merkliste vistiek ją matysite, tik vietoje kainos bus užrašas " Derzeit nicht verfügbar". O jei vėl atsiras, tai iškart ir pamatysite naują kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalija71 @ 2012 09 19, 12:13)
Sveikos merginos,
pirmą kartą siunčiuosi batus, tai iškilo toks klausimas, gal padėsit... ax.gif
Sekant siuntą jau gavau Nr. su kuriuo reikia sekti puslapyje post.lt. Numeriukas su DE gale. Tai ką reiškia, kad mano siuntinys jau yra Lietuvoje jeigu nurodo tą numeriuką ar kad vyksta į Lietuvą? Bet kai atsidarau tai paskutinis įrašas prieš tris dienas: Siunta išsiųsta į užsienį iš siuntėjo šalies apkaitos vietos. Ir daugiau niekas nevyksta... g.gif  Ar turi būti dar kitas Nr. kad galima būtų stebėti kaip juda siuntinys Lietuvoje? Ačiū.

Labai prašau, atsakykit kas nors man... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalija71 @ 2012 09 19, 19:12)
Labai prašau, atsakykit kas nors man... verysad.gif

Ta numeriuka kur gavote, vedate i DHL.de paieskos langeli, ten jums ismes siuntinio kelione iki LT, ir bus kitas numeriukas (nepamenu kokios ten raides parasytos buna), kuri ivesu i post.lt paieskos langeli rodys siuntinio kelia Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Dalija71 @ 2012 09 19, 13:13)
Sveikos merginos,
pirmą kartą siunčiuosi batus, tai iškilo toks klausimas, gal padėsit... ax.gif
Sekant siuntą jau gavau Nr. su kuriuo reikia sekti puslapyje post.lt. Numeriukas su DE gale. Tai ką reiškia, kad mano siuntinys jau yra Lietuvoje jeigu nurodo tą numeriuką ar kad vyksta į Lietuvą? Bet kai atsidarau tai paskutinis įrašas prieš tris dienas: Siunta išsiųsta į užsienį iš siuntėjo šalies apkaitos vietos. Ir daugiau niekas nevyksta... g.gif  Ar turi būti dar kitas Nr. kad galima būtų stebėti kaip juda siuntinys Lietuvoje? Ačiū.

Vadinasi, siunta dar nepasiekus LT mirksiukas.gif. Kai siunta pasieks Lietuvą, post.lt rodys "Siunta gauta gavėjo šalies apkaitos vietoje. Rodūnios kel. 9, Vilnius " 4u.gif. O po to "Siunta išsiųsta į gavėjo paštą" - kas reiškia, kad iškeliavo į Jūsų paštą smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2012 09 19, 19:23)
Vadinasi, siunta dar nepasiekus LT  mirksiukas.gif. Kai siunta pasieks Lietuvą, post.lt rodys "Siunta gauta gavėjo šalies apkaitos vietoje.  Rodūnios kel. 9, Vilnius "  4u.gif. O po to "Siunta išsiųsta į gavėjo paštą" - kas reiškia, kad iškeliavo į Jūsų paštą  smile.gif.

O pas mane numeris be jokiu raidziu, tik skaiciai ir neranda man tokios siuntos dhl... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 19, 17:56)
manyciau rodys, jei dydis sutaps  g.gif

QUOTE(Eglynas9 @ 2012 09 19, 18:51)
Rodys mirksiukas.gif Kai jūsų pasižymėtos prekės nebelieka (ar tiesiog to konkretaus dydžio nebėra), tada Merkliste vistiek ją matysite, tik vietoje kainos bus užrašas " Derzeit nicht verfügbar". O jei vėl atsiras, tai iškart ir pamatysite naują kainą 4u.gif

apsiverksiu biggrin.gif Istryniau viska, ko nebebuvo doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 09 19, 19:51)
O pas mane numeris be jokiu raidziu, tik skaiciai ir neranda man tokios siuntos dhl... verysad.gif

Neranda vokiškas dhl g.gif? Nes kai iš pradžių ieškote dhl.de, tai ir būna tik skaičiai, be raidžių 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Dovili! @ 2012 09 19, 14:14)
Išsirenkate norimą spalvą, dydį ir spaudžiate 'Später kaufen':)) tada visas savo pažymėtas prekes matysite paspaudusi 'Merkliste'.
user posted image

user posted image

Man nesigauna doh.gif Ismeta toki uzrasa:

Melden Sie sich an, um auf Ihr Javari.de-Konto zuzugreifen:
Wenn Sie bereits Kunde bei Amazon.de sind, melden Sie sich über Ihr Amazon.de-Konto an.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 19 rugsėjo 2012 - 20:11
QUOTE(Asstule @ 2012 09 19, 21:10)
Man nesigauna  doh.gif Ismeta toki uzrasa:

Melden Sie sich an, um auf Ihr Javari.de-Konto zuzugreifen:
Wenn Sie bereits Kunde bei Amazon.de sind, melden Sie sich über Ihr Amazon.de-Konto an.

praso prisijungti prie savo account'o rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruste @ 2012 09 18, 16:39)
O ziurint dydzius kur raso cm, verta ziuret ar skirtingu firmu skirtingi vidpadziai, nors dydis tas pats. g.gif
Mano peda 25,5cm, siaip nesioju 38,5-39 dydi, bet pagal ju lentele tai jau visa 40d reiktu pirkt g.gif
http://www.javari.de...../shoppingCart
sitas ziuriu smile.gif

Nu geras , mano siaura 25,5cm peda, o batus perku 39-40d biggrin.gif

Basutes neodines uz tokia kaina, neverta mano nuomone... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 19 rugsėjo 2012 - 22:09
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 19, 23:09)
Nu geras , mano siaura 25,5cm peda, o batus perku 39-40d  biggrin.gif

Basutes neodines uz tokia kaina, neverta mano nuomone... rolleyes.gif

Mano koja irgi 25,5 cm. Visada perku 39,5-40 dydį smile.gif. Gal ne visos teisingai išmatuojam, nes tikrai keista, kad su tokia pačia koja tinka 38,5 g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Merginos gal turit ideju, kodel prancuzu javaris atmeta man kortele, nors su ja atsiskaitinejau ir vokiskam ir angliskam. Billing adresa patikrinau- geras. Pinigu yra. Kortele galioja. Nesuprantu, kas jiems kliuna g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti