Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Motulka @ 2012 09 18, 20:35)
O koki dydi emet  ax.gif

CAMPER 1 UK atitiko 33 EU dydi, 2 UK atitiko 34 EU dydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikaa: 19 rugsėjo 2012 - 09:26
QUOTE(ggrass @ 2012 09 19, 08:37)
jei iskart pakeitet, tai viskas gerai smile.gif o man tokia beda: uzsakiau broliui ir jo tel uzrasiau, o jis kaip tik bus uzsieni, turbut, kai atves. tai jei kokioj nerysio zonoj ir kurjeris neprisiskambins. ka tada jie darys? paliks paste ar kaip?

Buvau užsienyje, kai atvežė, na aš atsiliepiau, bet jie sakė, kad pašte paliks. Grįžau ir atsiėmiau iš pašto, tai gal ir neprisiskambinę ten paliks, tiesiog grįžęs tegul pasidomi.
Atsakyti
Sveikos merginos,
pirmą kartą siunčiuosi batus, tai iškilo toks klausimas, gal padėsit... ax.gif
Sekant siuntą jau gavau Nr. su kuriuo reikia sekti puslapyje post.lt. Numeriukas su DE gale. Tai ką reiškia, kad mano siuntinys jau yra Lietuvoje jeigu nurodo tą numeriuką ar kad vyksta į Lietuvą? Bet kai atsidarau tai paskutinis įrašas prieš tris dienas: Siunta išsiųsta į užsienį iš siuntėjo šalies apkaitos vietos. Ir daugiau niekas nevyksta... g.gif Ar turi būti dar kitas Nr. kad galima būtų stebėti kaip juda siuntinys Lietuvoje? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 09 19, 09:39)
aha, jau paziurejau, kad ideta clarks vyriska perpete  mirksiukas.gif ir SM isparduotuvej irgi nera...

nu nelabai as vyruka su tokia terba isivaizduoju biggrin.gif man ji moteriska labiau

QUOTE(raimaza @ 2012 09 19, 09:55)
na tada siųsk atgal biggrin.gif turim vietinių šiukšlių maišų biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kaip patinkančius batus įsimest į "wachlistą" ar kažką pan, kad kainą stebėt? g.gif Kažkaip nerandu aš..
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 19, 10:33)
nu nelabai as vyruka su tokia terba isivaizduoju  biggrin.gif man ji moteriska labiau
drinks_cheers.gif  biggrin.gif

o kodel ne, ziurint koks cia dydis jos, jei toks didesnis, tai puikiai vyrukam tinka mirksiukas.gif plius ir parasyta, kad "herren" biggrin.gif
gaila kad maniskis neseniai isigyjo panasia, perpirkciau tikrai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 19 rugsėjo 2012 - 13:07
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 19, 13:53)
Gal kas žinot kaip patinkančius batus įsimest į "wachlistą" ar kažką pan, kad kainą stebėt?  g.gif  Kažkaip nerandu aš..

Išsirenkate norimą spalvą, dydį ir spaudžiate 'Später kaufen':)) tada visas savo pažymėtas prekes matysite paspaudusi 'Merkliste'.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 19, 13:53)
Gal kas žinot kaip patinkančius batus įsimest į "wachlistą" ar kažką pan, kad kainą stebėt?  g.gif  Kažkaip nerandu aš..

idekite i krepseli, o is ten i merklista mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 09 19, 11:29)
Buvau užsienyje, kai atvežė, na aš atsiliepiau, bet jie sakė, kad pašte paliks. Grįžau ir atsiėmiau iš pašto, tai gal ir neprisiskambinę ten paliks, tiesiog grįžęs tegul pasidomi.

rugsėjo pirmą savaitę atėjo siuntiniai iš javario- dvi dienas nebuvau namie ir paskambinus kurjeriui paprašiau kad paliktų pašte. jis atsakė negali, nes kurjeriai atsiskyrė nuo pašto g.gif kai paklausiau ką daro kai neranda- sakė bando derint pristatymo laiką telefonu, o paskui siunčia į Vilnių ilgesniam saugojimui. veiksmas- Marijampolėj....
Atsakyti
gavau vyrui:
http://www.javari.de...n...=/mythings/

labai lengvučiai, fainučiai, ėmiau 43 dydį, ji nešioja 42-43 su plačia pėda ir aukšta keltimi viskas super tiko, mokėjau apie 22 eur.

Gal kas nors bandėte vaikams imti tapkes, į kurias čia geriau dairytis, kad tiktų plačiai kojytei ? (dydis 33-34)

man pvz tokios patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 19 rugsėjo 2012 - 15:18
Kazin, jei tarkin isidedu preke i ta stebejima, po kurio laiko, raso, kad jos nera. Bet veliau ji vel atsiranda (grazina kas ir t.t), tai man turbut neberodys to, kad ji atsirado g.gif Is naujo reik ieskotis ir stebet g.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 09 19, 17:02)
Kazin, jei tarkin isidedu preke i ta stebejima, po kurio laiko, raso, kad jos nera. Bet  veliau ji vel atsiranda (grazina kas  ir t.t), tai man turbut neberodys to, kad ji atsirado  g.gif  Is naujo reik ieskotis ir stebet  g.gif

manyciau rodys, jei dydis sutaps g.gif
Atsakyti