Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR

QUOTE(Motulka @ 2012 09 18, 10:21)
Labas,

Gal kuri pirko camper basutes vaikams, kaip ju dydis ar atitinka  4u.gif

As pirkau savo mergaitei, tai man atitiko ir labai smagios ir kokybiskos.
Atsakyti
Kol svarsčiau kurias vaikiškas basutes imti, visos subrango javaryje.de lotuliukas.gif Tai garvalin ir javario. fr užsisakiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 18 rugsėjo 2012 - 19:18
QUOTE(raimaza @ 2012 09 18, 15:23)
gal galima realią nuotraukytę ax.gif aš kaip tik ieškau didelės, gal nei atgal siųst nereikės bigsmile.gif

as jau supakavau ax.gif bet ji kaip maisas ant peties atrodo, tikrai nelabai blush2.gif didele, bet ne griozdiska i isparduotuve idejau mirksiukas.gif gal ji jums tiks. Man didoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2012 09 18, 18:42)
As pirkau savo mergaitei, tai man atitiko ir labai smagios ir kokybiskos.

O koki dydi emet ax.gif
Atsakyti
Mergytes help.gif

Uzsisakiau batus, maciau lyg ir savo adresa uzsakydama, o patvirtinime pamaciau, kad sius mamos adresu (nes javaris issaugojo mamos adresa, kai jai pries tai siunciau) Ar imanoma kur nors pakeisti gavejoa adresa?
Vokiskai ne bum bum... doh.gif
Papildyta:
Rodos, kad pasikeciau g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 18, 21:07)
as jau supakavau  ax.gif bet ji kaip maisas ant peties atrodo, tikrai nelabai  blush2.gif didele, bet ne griozdiska i isparduotuve idejau  mirksiukas.gif gal ji jums tiks. Man didoka rolleyes.gif

Oliuke kažko nesutratau g.gif temos nuorodoje krepšys rudas, o išparduotuvėjė juoda tašė g.gif , ar aš ne ten žiūriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 18, 07:36)
+/- sav
gavau sita terba, tik juoda. Siusiu atgal, nes ziauriai didele  doh.gif  biggrin.gif
http://www.javari.de/dp/B006JVUY9G

QUOTE(raimaza @ 2012 09 19, 06:14)
Oliuke kažko nesutratau g.gif temos nuorodoje krepšys rudas, o išparduotuvėjė juoda tašė g.gif , ar aš ne ten žiūriu ax.gif

tai ir rase, kad juoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 09 19, 09:24)
tai ir rase, kad juoda  mirksiukas.gif

tas tai taip bet modelis ne tas g.gif

http://www.javari.de/dp/B006JVUY9G

http://www.javari.de/dp/B005PWI47O
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 19 rugsėjo 2012 - 08:30
QUOTE(rasyte_ @ 2012 09 18, 23:44)
Mergytes help.gif

Uzsisakiau batus, maciau lyg ir savo adresa uzsakydama, o patvirtinime pamaciau, kad sius mamos adresu (nes javaris issaugojo mamos adresa, kai jai pries tai siunciau) Ar imanoma kur nors pakeisti gavejoa adresa?
Vokiskai ne bum bum... doh.gif
Papildyta:
Rodos, kad pasikeciau  g.gif  thumbup.gif

jei iskart pakeitet, tai viskas gerai smile.gif o man tokia beda: uzsakiau broliui ir jo tel uzrasiau, o jis kaip tik bus uzsieni, turbut, kai atves. tai jei kokioj nerysio zonoj ir kurjeris neprisiskambins. ka tada jie darys? paliks paste ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2012 09 19, 09:14)

matau kad zinute kazkokia nepilna g.gif rasiau jog ta jau supakavau, o i isparduotuve idejau kita ir nemaza tokia

nu ta pirma labai jau negraziai ant peties atrodo doh.gif toks geras siuksliu maisas pakabintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2012 09 19, 06:29)

aha, jau paziurejau, kad ideta clarks vyriska perpete mirksiukas.gif ir SM isparduotuvej irgi nera...
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 09 19, 09:39)

nu ta pirma labai jau negraziai ant peties atrodo doh.gif toks geras siuksliu maisas pakabintas  biggrin.gif

na tada siųsk atgal biggrin.gif turim vietinių šiukšlių maišų biggrin.gif
Atsakyti