Įkraunama...
Įkraunama...

Džiūgauja, kad liko gyvi

QUOTE(Astyte @ 2006 05 22, 07:41)
kada jus antradieni vaziuosite?

Astyte, važiuosiu apie kokią 9 val ryte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmama @ 2006 05 22, 09:43)
Pervedžiau pinigėlių, tikiuosi, jog jiems jie padės  4u.gif

4u.gif dekoju ju vardu
Atsakyti
linau, buvau šiandien, nuvežėm daiktelių, tvarkosi žmonės thumbup.gif tik pamiršau paklaust, ar yra galimybių iš Vilniaus sofą parsigabent, nes viena mamytė iš mūsų skyrelio siūlo g.gif Kai eisi ketvirtadienį, paklausk, gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2006 05 23, 16:24)
linau, buvau šiandien, nuvežėm daiktelių, tvarkosi žmonės thumbup.gif  tik pamiršau paklaust, ar yra galimybių iš Vilniaus sofą parsigabent, nes viena mamytė iš mūsų skyrelio siūlo g.gif  Kai eisi ketvirtadienį, paklausk, gerai 4u.gif

Labas...
Labai aciu uz pagalba.. Dabar supratau viena dalyka, jog pasaulis dar pilnas geru ir nuosirdziu zmoniu.

Aciu Aciu ...

Del sofos paklausiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na va tokios naujienos. Tvarkosi. Jie. Moteris uzsidare bilioteni ir vel dirba. Streso dar turi. Vaikai nori namo, bet...
Mama ir tetis nemazu tempu ir zmoniu grumo, pagalbos deka tvarkosi...
Atsakyti
Kaip jiems sekasi, ar yra kokių žinių? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2006 06 20, 18:06)
Kaip jiems sekasi, ar yra kokių žinių?  g.gif  4u.gif

TOLIAU TVARKOSI. mergaites vis dar atsimena beda. PATYS SAVO JEGOM ir kiek kas padeda.
Tiesa pasakius senokai buvau, nes begu rateliu apie darbus. Siuo metu sedziu Vilniuje, tai grizuzi aplankysiu.

Aciu 4u.gif kad padedat ir esat salia
Atsakyti
Linau, kai eisi, perduok linkėjimus, paklausk, ko labai trūksta, gal ką pavyktų paorganizuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2006 06 26, 23:01)
TOLIAU TVARKOSI. mergaites vis dar atsimena beda. PATYS SAVO JEGOM ir kiek kas padeda.
Tiesa pasakius senokai buvau, nes begu rateliu apie darbus. Siuo metu sedziu Vilniuje, tai grizuzi aplankysiu.

Aciu  4u.gif  kad padedat ir esat salia

Linau, jei sukontaktuotum su sia seima, gal pasidometum kokios paramos rugsejo 1-ajai reiketu.
Atsakyti
4u.gif Sveikos,

Buvau isvkusi. Truputi ir su jais buvo nutrukes su jais.

Labai aciu visom ir Moteris (Erika ) dekoja. Buvau pas juos, Tai thumbup.gif zmoniu deka tvarkosi. Net suniuka labai panasu gavo dovanu. Remontui siek tiek pasiskolino pinigu. Rado meistra, kuris nemokamai labai daug darbu padare.
Labai labai dziaugiuosi tuo ka matau, kaip moka zmogus zmogui padeti.. Kad rupime vienas kitam..

Pries rugseji g.gif vaikai aisku turi trauma. Nunesiau jiem deze sasvinuku, tai berniukas susigraudino... Tiesiog ACIU ACIU

P.s del kokios kitos pagalbos reiktu jai asmeniskai skambint ar uzeiti... KOrdinates yra. Manau si seima i viska (materialu ir dvasiu aspektu) zvelgia ir kuria is naujo thumbup.gif
Atsakyti