Įkraunama...
Įkraunama...

Džiūgauja, kad liko gyvi

Kaip ten reikaliukai? Linau parašyk man į až daugiau rekvizitų, neleidžia man taip pinigėlių pervesti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 18 gegužės 2006 - 15:44
QUOTE(NERA @ 2006 05 18, 15:43)
Kaip ten reikaliukai? Linau parašyk man į až daugiau rekvizitų, neleidžia man taip pinigėlių pervesti ax.gif

ax.gif Aciu

Sake savivaldybe daug nezadejo, bet ir dar nieko nesvarste.Laukia atsakymo. Jau tvarkosi kas kaip gali, zmones padeda. Saldytuva kazkas jau atidave, tik reikia atvezti. Kaipmynai vieni kitus palaiko kad ir moraliskai.

Aaukse su manim si ryta ja aplanke. Aciu 4u.gif Jei gali parasyk savo komentara. Sakem jog jiems dabar vel reikia statyti viska is naujo ir tiesiog pazvelgti i gyvenima is filosofines puses.
Vaikai mokosi Stulginskio mokykloje.
Aciu visiem kas prisideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linau: 18 gegužės 2006 - 18:33
Iš tikrųjų niekam nelinkėčiau atsidurti tokioje situacijoje verysad.gif
Labai maloni ir miela moteris, tikrai stengiasi viską susitvarkyti, labai norisi padėti žmonėms. Jauni dar, reik gyvenimą gyvent. Paliko tikrai gerų žmonių, kuriem baisiai nepasisekė, įspūdį.
Siūlyčiau visiems, kas kuo gali, padėti 4u.gif niekad nežinai, kas tavęs laukia verysad.gif 4u.gif
Antradienį, kaip ir tarėmės, užvažiuošim, šiokių tokių rakandų atvešim 4u.gif
Atsakyti
Linau, gal gali parašyti daugiau info kad būtų galima pinigėlius pervesti.
Atsakyti
Linau galėčiau patalynės užvilkimų atiduoti, gal vaikams kokių žaislų reiktų - nes turbūt viskas sudegė g.gif
o kaip su drabužiais vaikams kokio amžiaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(linau @ 2006 05 04, 07:43)
moteris su vaikais: berniuku 12metu ir mergaite 9metų. Liko kaip stovi. Moteris spėjo tik rankinuką pasigriebti.

Va čia rašė kiek jiems metų. ax.gif
Atsakyti
Laba diena ,

Dar karta saskaitos nr.: LT 587300010006193141
Jos vardas ir pavarde: Erika Rudinskienė
Saskaita yra Hansa banke
Labai atsiprasau, kad is karto neparasiau siu duomenu, kazkaip neturiu tame patirties blush2.gif
Tik noriu padeti jiem.
Del zaislu, tai jie g.gif mokyklinukai, gal jiem daugiau kitokiu reikmenu reikia.
Todel duosiu telefona : 865662107
Adresas: Vinco Kreves 98a-71a, Kaunas

Mergaites visos gimnastikos priemones sudege ir jos apranga sukneles. Kas visai nesudege, tai susvilo sussilyde.

Jei neuztenka duomenu g.gif nebezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linau: 22 gegužės 2006 - 08:19
kada jus antradieni vaziuosite?
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2006 05 22, 07:41)
kada jus antradieni vaziuosite?

Aaukse eis su g.gif kaip suprantu kitom mamytem is SM, tai gal sutarsite ir kitos prisijungs ax.gif ... as eisiu kita diena, nes antradieni labai darbinga diena nebus kada.

Astyte 4u.gif adresas yra nueik , o jei drasiau galim vel organizuotis ketvirtadieni apie puse deviniu
Atsakyti
Linau, man atrodo suklydai saskaitos nr. , turėtų būti 18 skaičių. Jeigu neklystu pradžioje prieš 3 turi būti 7. Hansa banko kodas 73000. Pati turiu ten saskaitą.
Ačiū už duomenis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palmama: 22 gegužės 2006 - 08:17
QUOTE(Palmama @ 2006 05 22, 08:16)
Linau, man atrodo suklydai saskaitos nr. , turėtų būti 18 skaičių. Jeigu neklystu pradžioje prieš 3 turi būti 7. Hansa banko kodas 73000. Pati turiu ten saskaitą.
Ačiū už duomenis  4u.gif

Aciu taip ir tikrai suklydau.

Dabar pataisiau blush2.gif
Atsakyti
Pervedžiau pinigėlių, tikiuosi, jog jiems jie padės 4u.gif
Atsakyti