Kaip ten reikaliukai? Linau parašyk man į až daugiau rekvizitų, neleidžia man taip pinigėlių pervesti
QUOTE(NERA @ 2006 05 18, 15:43)
Kaip ten reikaliukai? Linau parašyk man į až daugiau rekvizitų, neleidžia man taip pinigėlių pervesti
Aciu
Sake savivaldybe daug nezadejo, bet ir dar nieko nesvarste.Laukia atsakymo. Jau tvarkosi kas kaip gali, zmones padeda. Saldytuva kazkas jau atidave, tik reikia atvezti. Kaipmynai vieni kitus palaiko kad ir moraliskai.
Aaukse su manim si ryta ja aplanke. Aciu Jei gali parasyk savo komentara. Sakem jog jiems dabar vel reikia statyti viska is naujo ir tiesiog pazvelgti i gyvenima is filosofines puses.
Vaikai mokosi Stulginskio mokykloje.
Aciu visiem kas prisideda.
Iš tikrųjų niekam nelinkėčiau atsidurti tokioje situacijoje
Labai maloni ir miela moteris, tikrai stengiasi viską susitvarkyti, labai norisi padėti žmonėms. Jauni dar, reik gyvenimą gyvent. Paliko tikrai gerų žmonių, kuriem baisiai nepasisekė, įspūdį.
Siūlyčiau visiems, kas kuo gali, padėti niekad nežinai, kas tavęs laukia
Antradienį, kaip ir tarėmės, užvažiuošim, šiokių tokių rakandų atvešim
Labai maloni ir miela moteris, tikrai stengiasi viską susitvarkyti, labai norisi padėti žmonėms. Jauni dar, reik gyvenimą gyvent. Paliko tikrai gerų žmonių, kuriem baisiai nepasisekė, įspūdį.
Siūlyčiau visiems, kas kuo gali, padėti niekad nežinai, kas tavęs laukia
Antradienį, kaip ir tarėmės, užvažiuošim, šiokių tokių rakandų atvešim
Linau galėčiau patalynės užvilkimų atiduoti, gal vaikams kokių žaislų reiktų - nes turbūt viskas sudegė
o kaip su drabužiais vaikams kokio amžiaus
o kaip su drabužiais vaikams kokio amžiaus
QUOTE(linau @ 2006 05 04, 07:43)
moteris su vaikais: berniuku 12metu ir mergaite 9metų. Liko kaip stovi. Moteris spėjo tik rankinuką pasigriebti.
Va čia rašė kiek jiems metų.
Laba diena ,
Dar karta saskaitos nr.: LT 587300010006193141
Jos vardas ir pavarde: Erika Rudinskienė
Saskaita yra Hansa banke
Labai atsiprasau, kad is karto neparasiau siu duomenu, kazkaip neturiu tame patirties
Tik noriu padeti jiem.
Del zaislu, tai jie mokyklinukai, gal jiem daugiau kitokiu reikmenu reikia.
Todel duosiu telefona : 865662107
Adresas: Vinco Kreves 98a-71a, Kaunas
Mergaites visos gimnastikos priemones sudege ir jos apranga sukneles. Kas visai nesudege, tai susvilo sussilyde.
Jei neuztenka duomenu nebezinau
Dar karta saskaitos nr.: LT 587300010006193141
Jos vardas ir pavarde: Erika Rudinskienė
Saskaita yra Hansa banke
Labai atsiprasau, kad is karto neparasiau siu duomenu, kazkaip neturiu tame patirties
Tik noriu padeti jiem.
Del zaislu, tai jie mokyklinukai, gal jiem daugiau kitokiu reikmenu reikia.
Todel duosiu telefona : 865662107
Adresas: Vinco Kreves 98a-71a, Kaunas
Mergaites visos gimnastikos priemones sudege ir jos apranga sukneles. Kas visai nesudege, tai susvilo sussilyde.
Jei neuztenka duomenu nebezinau
kada jus antradieni vaziuosite?
QUOTE(Astyte @ 2006 05 22, 07:41)
kada jus antradieni vaziuosite?
Aaukse eis su kaip suprantu kitom mamytem is SM, tai gal sutarsite ir kitos prisijungs ... as eisiu kita diena, nes antradieni labai darbinga diena nebus kada.
Astyte adresas yra nueik , o jei drasiau galim vel organizuotis ketvirtadieni apie puse deviniu
QUOTE(Palmama @ 2006 05 22, 08:16)
Linau, man atrodo suklydai saskaitos nr. , turėtų būti 18 skaičių. Jeigu neklystu pradžioje prieš 3 turi būti 7. Hansa banko kodas 73000. Pati turiu ten saskaitą.
Ačiū už duomenis
Ačiū už duomenis
Aciu taip ir tikrai suklydau.
Dabar pataisiau