QUOTE(dzoita @ 2012 09 13, 22:47)
Moonte, mano giminėje yra du tokie pagerinti variantai

Vienas iš jų, kaip minėjau, pasiskolina pinigėlių, apvažiuoja gimines, prisirenka maisto produktų, pinigų ir sėdi 4 mėn, paskui vėl....Gyvena Kaune, tik eik dirbt, nes sveika, bet gyvenime nėra dirbusi, turi dvi dukras, tai viena iš jų prieš metus metė mokyklą (paskutinę klasę), tam, kad galėtų dirbti... Nes motinai reikia per dieną pakelio cigarečių.... Mergaitė išlaiko save, išlaiko besimokančią sesę, ir dar komunalinius sumoka.
Kitas variantas: turi antrą grupę, ir dirba. Gyvena viena, Sudėjus gaunasi neblogos pajamos (1500lt). bet dukteriai verkšlena, kad neturi už ką valgyti... Vasarą komunalinių sumoka 100 lt, žiemą 500 lt, visa kita lieka.Jokių skolų, jokių pirkimų išsimokėtinai.Dukra siunčia jai pinigėlių, o ši juos į kojinę....Ji net neišleidžia tų savo 1500 lt, nuo jų lieka ką kišt kojinėn, bet ne, reikia dar ir dukrą nugręžti. Nors ta vargšė anglijos fabrike nugarą lenkia, o ten kaip žinia ne milijonus moka.
Taip kad, kaip baisiai beskambėtų, bet yra motinų-parazičių. Ir tai, kad 9 mėnesius nešiojam, gimdom ir naktim keliam mūsų dar šventom nepadaro.
Kaip jau minejau, mano mamai 82 metai, dar sugeba dirbti labdaros organizacijoje. Kaip manote, ar butu is mano puses pateisinama, vadovaujantis patirtimi, aiskinti kitai dukrai, kuri karsina alzheimeriu sergancia mama, kad neva lai ji eina dirbti, nes manoji dirba.
Kaip jau minejau gyvenime buna visko, visu pirma zmones turi kalbetis, dometis vieni kaitais. O svarbiausia, santykiuosi turi butu geranoriskumas. Kaip jau minejau, cia ne piniguose esme, o marteles akcentuose, jai gaila pinigu, nes nori namo. Vyras issiunte pinigus tevam, ne mamai. Vietoj to, kad pagieza nukreipti i vyra, ji nukreipe i anyta, nes ji vyro tevu seimoje yra pazeidziamiausia grandis, ant jos galima sukarti visus sunis. Nezinau kaip jums, bet man tai slykstu. Lygiai taip pat man butu slykstu, jei anyta vietoj to, kad supyktu ant sunau, purvu aplietu savo marcia.