Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras remia anytą finansiškai

QUOTE(NakedA @ 2012 09 13, 22:34)
O cia jau is kurios puses paziuresi  smile.gif  Is sunaus tevu(kas per marti  doh.gif )  ar is dukros tevu (kas per zentas  doh.gif )

Karsinimas gulasi ant moteru peciu. Jei negaleciau savimi pasirupinti, pasirinkciau seneliu prieglauda, nei tokia marcia. Man esme ne piniguse, o tai kaip ji akcentuoja problema.

Dekui kad priminet. Barnio metu, kaip itakojimo-santazo priemone nekiskite, nedangstykites savo tevais, nedarykite juos kersto irankiu, nes tuomet vienas is sutuoktiniu vietoj to, jog pradetu negkesti jusu, nes cia jusu darbeliai, jam lengviau nekesti jusu tevus. Jusu tevai to nenusipelne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugsėjo 2012 - 21:43
Be abejo. Ko cia sirsti ant vyro mamos, jei JIS PATS taip nusprendes. Gi anyta neisikibus i autores vyro pinigine dantimis ir nagais.
Nori antro vaikelio,bet nedarys, nes jos laukneseliai giminems, matote, nesiskaito, o jau vyro laukneseliai jo seimai- vaiko nedarymo priezastis. Keista vienok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 13 rugsėjo 2012 - 21:44
QUOTE(Moonte @ 2012 09 13, 20:25)
Pirmas klausimas. Iskur jus istraukete, jog ji sveika? Marti pasake, cia jau gipsas.
Kitas. Jei anytai savu laiku buvo sudarytos salygos nedirbti darbe, anot jusu ji visai nedirbo, namuse nera ka veikti? Na nejau cia toks vienetinis atvejis, ar kriminalas, auginti vaikus, rupintis seima, ypac, kai vyras sudare zmonai tokias salygas? Na kas is musu galejo zinoti, kad krize taip smogs. Ar jau tie zmones vieninteliai apkiauteliai ir kvailai? Tuomet kaip pas tokius idiotus gime saunus sunus, uz kurio istekejo temos autore, juk jei butu blogas tai gal ir neteketu.

Moonte, mano giminėje yra du tokie pagerinti variantai doh.gif Vienas iš jų, kaip minėjau, pasiskolina pinigėlių, apvažiuoja gimines, prisirenka maisto produktų, pinigų ir sėdi 4 mėn, paskui vėl....Gyvena Kaune, tik eik dirbt, nes sveika, bet gyvenime nėra dirbusi, turi dvi dukras, tai viena iš jų prieš metus metė mokyklą (paskutinę klasę), tam, kad galėtų dirbti... Nes motinai reikia per dieną pakelio cigarečių.... Mergaitė išlaiko save, išlaiko besimokančią sesę, ir dar komunalinius sumoka.
Kitas variantas: turi antrą grupę, ir dirba. Gyvena viena, Sudėjus gaunasi neblogos pajamos (1500lt). bet dukteriai verkšlena, kad neturi už ką valgyti... Vasarą komunalinių sumoka 100 lt, žiemą 500 lt, visa kita lieka.Jokių skolų, jokių pirkimų išsimokėtinai.Dukra siunčia jai pinigėlių, o ši juos į kojinę....Ji net neišleidžia tų savo 1500 lt, nuo jų lieka ką kišt kojinėn, bet ne, reikia dar ir dukrą nugręžti. Nors ta vargšė anglijos fabrike nugarą lenkia, o ten kaip žinia ne milijonus moka.
Taip kad, kaip baisiai beskambėtų, bet yra motinų-parazičių. Ir tai, kad 9 mėnesius nešiojam, gimdom ir naktim keliam mūsų dar šventom nepadaro.
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 13, 22:47)
Moonte, mano giminėje yra du tokie pagerinti variantai doh.gif Vienas iš jų, kaip minėjau, pasiskolina pinigėlių, apvažiuoja gimines, prisirenka maisto produktų, pinigų ir sėdi 4 mėn, paskui vėl....Gyvena Kaune, tik eik dirbt, nes sveika, bet gyvenime nėra dirbusi, turi dvi dukras, tai viena iš jų prieš metus metė mokyklą (paskutinę klasę), tam, kad galėtų dirbti... Nes motinai reikia per dieną pakelio cigarečių.... Mergaitė išlaiko save, išlaiko besimokančią sesę, ir dar komunalinius sumoka.
Kitas variantas: turi antrą grupę, ir dirba. Gyvena viena, Sudėjus gaunasi neblogos pajamos (1500lt). bet dukteriai verkšlena, kad neturi už ką valgyti... Vasarą komunalinių sumoka 100 lt, žiemą 500 lt, visa kita lieka.Jokių skolų, jokių pirkimų išsimokėtinai.Dukra siunčia jai pinigėlių, o ši juos į kojinę....Ji net neišleidžia tų savo 1500 lt, nuo jų lieka ką kišt kojinėn, bet ne, reikia dar ir dukrą nugręžti. Nors ta vargšė anglijos fabrike nugarą lenkia, o ten kaip žinia ne milijonus moka.
Taip kad, kaip baisiai beskambėtų, bet yra motinų-parazičių. Ir tai, kad 9 mėnesius nešiojam, gimdom ir naktim keliam mūsų dar šventom nepadaro.

Kaip jau minejau, mano mamai 82 metai, dar sugeba dirbti labdaros organizacijoje. Kaip manote, ar butu is mano puses pateisinama, vadovaujantis patirtimi, aiskinti kitai dukrai, kuri karsina alzheimeriu sergancia mama, kad neva lai ji eina dirbti, nes manoji dirba.

Kaip jau minejau gyvenime buna visko, visu pirma zmones turi kalbetis, dometis vieni kaitais. O svarbiausia, santykiuosi turi butu geranoriskumas. Kaip jau minejau, cia ne piniguose esme, o marteles akcentuose, jai gaila pinigu, nes nori namo. Vyras issiunte pinigus tevam, ne mamai. Vietoj to, kad pagieza nukreipti i vyra, ji nukreipe i anyta, nes ji vyro tevu seimoje yra pazeidziamiausia grandis, ant jos galima sukarti visus sunis. Nezinau kaip jums, bet man tai slykstu. Lygiai taip pat man butu slykstu, jei anyta vietoj to, kad supyktu ant sunau, purvu aplietu savo marcia.
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 13, 22:47)

Velgi pritariu . Yra tokiu. Taip pat zinau pavyzdziu ,dar ziauresniu net...kai vaikai ne tik islaiko tevus alkoholikus ,bet dar ir jovala po ju sutvarkyti turi kasdiena blink.gif
Nezinosi kuris autores variantas ... Gerai jei tie pinigai jai tikrai labai reikalingi ,o jei tik cigaretams ir baliuskoms bigsmile.gif ? kaip tuomet ,ka ?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 09 13, 22:54)
Kaip jau minejau, mano mamai 82 metai, dar sugeba dirbti labdaros organizacijoje. Kaip manote, ar butu is mano puses pateisinama, vadovaujantis patirtimi, aiskinti kitai dukrai, kuri karsina alzheimeriu sergancia mama, kad neva lai ji eina dirbti, nes manoji dirba.

Kaip gali lyginti sveikesne su ligota blink.gif
Papildyta:
autores sunaus mama sveika ir darbinga jauna (pakankamai) moteris .

"Mano vyro mama neserga, ji niekada nera dirbus, ir net nebando ieskotis darbo, ji nera net pensininke..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 13 rugsėjo 2012 - 22:01
QUOTE(Moonte @ 2012 09 13, 21:54)

Kaip jau minejau gyvenime buna visko, visu pirma zmones turi kalbetis, dometis vieni kaitais. O svarbiausia, santykiuosi turi butu geranoriskumas. Kaip jau minejau, cia ne piniguose esme, o marteles akcentuose, jai gaila pinigu, nes nori namo. Vyras issiunte pinigus tevam, ne mamai. Vietoj to, kad pagieza nukreipti i vyra, ji nukreipe i anyta, nes ji vyro tevu seimoje yra pazeidziamiausia grandis, ant jos galima sukarti visus sunis. Nezinau kaip jums, bet man tai slykstu. Lygiai taip pat man butu slykstu, jei anyta vietoj to, kad supyktu ant sunau, purvu aplietu savo marcia.

O iš kur jūs galite žinoti tikrąją padėtį, iš rašymo manieros nereiktų spręsti, o ir tas akcentavimas. Aš jo nepastebėjau, jūs jį sakot pastebėjusi. Tai kurios dabar tiesa: mano ar jūsų??? g.gif Nes jums pasirodė vienaip, man kitaip.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 13, 22:57)
Kaip gali lyginti sveikesne su ligota  blink.gif

As ne telepae, moteris niekur neviesina ligos, kodel gi ne pamokinus kaip reikia gyventi?
O jus jau esate 100 proc, inforumuota?

Gerai lai neserga alsheimeriu, yra paprastute motera, tarkim, visa gyvenima pradirbusi dazytoja... Ant pastoliu ji uzlipti negali, naujus igudzius su amziumi sunkiai isisavina, kai mano mama visa gyvenima dirbo su dokumentais, kad ir dabar per gyvenima igyti igudziai jai padeda dabartiniam darbe. Man pakanka suopracio, nelyginti skirtingu zmoniu.

Jus nepagaunat kampo, negalima teisti zmoniu, uz tai, kad jusu pazistami, visai kiti zmones, kazka kazkur padare ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 09 13, 23:02)
As ne telepae, moteris niekur neviesina ligos, kodel gi ne pamokinus kaip reikia gyventi?
O jus jau esate 100 proc, inforumuota?

As informuota lygiai tiek pat kiek ir jus ,ir visi kiti smile.gif Autore aiskiai raso
"Mano vyro mama neserga, ji niekada nera dirbus, ir net nebando ieskotis darbo, ji nera net pensininke..."
Tad nereikia prisigalvoti ligu ,kuriu net nera . Manau jei mama sunkiai sirgtu ,autore cia nesiskustu forume ,kad sunus srganciai mamai pingus siuncia blink.gif blink.gif
bent jau as taip suprantu viska g.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 13, 22:59)

Man 45 metai, esu persirgusi veziu ir niekur apie tai nafisuoju, apie tai zino tik labai artimi zmones, na ir cia SM. Paziurejus i mane niekas, niekada to neitartu. Esu sportiska, priziureta. Bet kiekviena ketvirti tikrinuosi pas gydytojus, mat sergu anemija.

Is kur jus zinote bande, bando ieskoti, ar ne?

QUOTE(dzoita @ 2012 09 13, 23:00)
O iš kur jūs galite žinoti tikrąją padėtį, iš rašymo manieros nereiktų spręsti, o ir tas akcentavimas. Aš jo nepastebėjau, jūs jį sakot pastebėjusi. Tai kurios dabar tiesa: mano ar jūsų??? g.gif Nes jums pasirodė vienaip, man kitaip.

Jus pati mane pateisete, ar pamenat, jog as neva ne taip akcentuoju, kai siuliau jai akcentuoti ne pinigus, o nedora vyro elgesi. Tai akcentacija pas mus viskas tvarkoje. Nereikia...
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 09 13, 23:06)
As informuota lygiai tiek pat kiek ir jus ,ir visi kiti  smile.gif Autore aiskiai raso
Tad nereikia prisigalvoti ligu ,kuriu net nera . Manau jei mama sunkiai sirgtu ,autore cia nesiskustu forume ,kad sunus srganciai mamai pingus siuncia  blink.gif  blink.gif
bent jau as taip suprantu viska  g.gif

As jums pateikiu vesija, kad inspiruoti empatija, kurios itariu niekda neinspiruosiu, nes jos paprasciausiai nera, su ziburiu nerasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugsėjo 2012 - 22:10
Būtent, negalima teisti, o ką pati darote? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 09 13, 23:08)
As jums pateikiu vesija, kad inspiruoti empatija, kurios itariu niekda neinspiruosiu, nes jos paprasciausiai nera, su ziburiu nerasi.

Nemoku prisigalvot ka kiti slepia ,ziuriu kas paduota ir analizuoju .
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 09 13, 23:10)
Būtent, negalima teisti, o ką pati darote? biggrin.gif

As neteisiu zmoniu, apie kuriuos neturiu jokios informacijos, o informacijos apie temos autore per akis, kuria ji personaliai ir pateike. Kai anyta neturejo galimybes net apsiginti.
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 09 13, 23:11)
Nemoku prisigalvot ka kiti slepia ,ziuriu kas paduota ir analizuoju .

Jus neturite jokiu duomenu. Tik supykusios marcios pagieza, kuri vietoj to, kad koneveiktu vyra, ja perkele ant anytos, nors pinigus siunte ne jai asmeniskai, o TEVU SEIMAI, beje kuria remia vyro sesuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 rugsėjo 2012 - 22:14