Mano vyro mama neserga, ji niekada nera dirbus, ir net nebando ieskotis darbo, ji nera net pensininke...Labai puikiai sugeba manipuliuoti savo sunum..., kiekviena karta kaip tik paskambinam, tai tik ir girdziu jos verkslenimus...
Mano vyro sesuo apmoka komunalinius, nes kartu gyvena, mano uosvis dirba, tikrai nera taip, kad kepaliuko duonos nenusipirktu...
As buciau nieko pries padeti, bet tikrai nera taip blogai, kad tektu centus skaiciuoti...
Aciu toms, kurios mane suprantat...
Papildyta:
Musu seimos biudzetas yra bendras, as esu lygiateise, lygiai tiek pat pinigeliu idedu i musu seimos biudzeta..., skaudziausia buvo tai, kad su manim nepasitares siuncia mamai pinigus, as to nezinojau, kol viena diena neiejau i musu bendra saskaita...
Tai lygiai taip pat mano pinigeliai, man niekas net aciu nepasake....
Papildyta:
QUOTE(Dumza @ 2012 09 10, 23:00)
saunuolis vyras.pagarba motinai,kuri taip isauklejo savo sunu,kuris nepamirsta savo motinos.o jus manau nuo keliu simtu litu nenubednesite.Lietuvoje tikrai sunku gyventi ir jum turetu buti geda.
O jums atrodo, kad mes ilijonus uzsidirbam? Mes esam jauna seima, jie turi kur gyventi..., dabar mums reikia kurti namus...
Jus cia manes nesmerkit ir negedinkit, nes man nera del ko buti geda...
Papildyta:
QUOTE(Fatina @ 2012 09 10, 22:14)
O jo mama gal sunkiai serga, gal kokia nelaimė namuose ar kokio būtino pirkinio neįperka (skalbimo mašinos ar pan.)

Tokiu atveju, ką padarysi, gali tekti, kokiai nelaimei ištikus ir savo mamą paremti.
Kitu atveju būtų keista, kad apskritai jo mama ima pinigus iš jaunos šeimos, bandančios susikurti sau tvirtą pagrindą po kojom, daug dirbančios ir dar mažylę auginančios. Savanaudė, kitaip nepavadinsi.
Aciu uz nuomone...
Taip, as sesis metus dirbu tikrai ne paciam dekingiausiam darbe, kur atsiliepia sveikatai..., dirbdavau nuo 7 ryto iki 10 vakaro, as labai stengiuosi del musu seimos, taupau pinigelius, o mano anyta tuo tarpo svaisto mano pinigus..., mano tevai taip pat sake, kad savanaude, sazines neturi is jaunos seimos kaulyti pinigus...
Ir dar..., labai noreciau antro leliuko, tik teks labai pagalvoti...
Papildyta:
QUOTE(Dumza @ 2012 09 10, 23:00)
saunuolis vyras.pagarba motinai,kuri taip isauklejo savo sunu,kuris nepamirsta savo motinos.o jus manau nuo keliu simtu litu nenubednesite.Lietuvoje tikrai sunku gyventi ir jum turetu buti geda.
Atiprasau..., ar man turetu buti geda del to, kad as noriu geresnio gyvenimo musu seimai, kad as nesvaistau pinigu, o taupau musu geresniai ateiciai?