Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Ar kas girdėti apie neramumus Egipte? Turime kelionę spalio pabaigai, ar verta nerimauti?
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 09 19, 22:22)
Ar kas girdėti apie neramumus Egipte? Turime kelionę spalio pabaigai, ar verta nerimauti?

Nerimauti neverta, nes vis vien nieko nepakeisit, tik nervus pagadinsit. Buvau du kartus Egipte(Hurgadoje) per neramumus. Pirmą kart kai nuvertė Mubaraką, pirmas lietuvaičių skrydis buvo. Tuo metu visi buvo euforijoje, turistai oi kaip laukiami buvo. Ir šį pavasarį buvau, kaip tik kai turistus Šarme buvo užėjusi"mada" grobti. Euforija jau praėjusi, pamatė jog sulaužyti lengva, o atstatyti-sunku. O dirbti oi kaip jie nemėgsta. Ir turistai nebe garbinami, o greičiau suprato kad jais naudotis galima norint pasiekti savo tikslą. Pirmą kartą vykau į Liuksorą ir Kairą, su vietiniais(Lietuvos užsienio ministerija mūsų kelionių organizatoriams neleido organizuoti šių ekskursijų) Viskas buvo gerai. Bet šį pavasarį nebesiryžau tolimesnėms ekskursijoms, nesinorėjo iš kurorto išvykti. Jei kurorte tik sėdėti tai manau neverta nerimauti. Beje yra daug karštesnių taškų, kur didesni neramumai vyksta, bet ir ten turistai vyksta,net ir žinodami jog tikrai nesaugu. Galų gale jei nuspręs jog tikrai nesaugu turistams, paprasčiausiai uždraus skrydžius. Nors nemanau jog dabar tai įvyks. Dar vienas patarimas, nevykti į didžiuosius miestus: Kairą, Liuksorą, Aleksandriją penktadieniais. Penktadieniais po pamaldų jiems visokios "genialios" mintys ir kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2012 09 19, 08:46)
Mes kovo mėnesį planuojam vykti visa šaima vaikams 18 metų ir 10 metų(tuo laiku jau bus) tai žinokite mane irgi neramina tie apsinuodijimai ar kaip čia juos pavadinsi, mes su vyru jau ne pirmą karta vyksime į Egiptą, tai vat aš pati buvau apsinuodijus, vaistus gėriau visokius tai po truputi atsistačiau, vietinio gydytojo pagalbos nereikėjo, matyt ne taip baisiai buvo blush2.gif nors rankas tai aš plaunuosi nuolat tiek kelionėse tiek namuose (turiu tokį įprotį), o vyrui nieko nebuvo schmoll.gif
Bet mane neramina dar žinote kas g.gif  baiseinų vanduo, nes mano vaikinukas labai juos mėgsta  biggrin.gif  ir kad iš ten gurkštels ne vieną gurkšnį vandens tai tikrai faktas  g.gif aišku tas vanduo chloruotas g.gif

Ir mes planuose turim Kovo menesi antra jo puse,tai jau nezinau ar verta vaziuot ar ne. Vieni sako ,kad jau pakankamai silta,kiti gasdina,kad silumos nelabai yra,o ir vejai dideli,juroj nelabai gales maudytis,nes dideles bangos.Mes esam buve tik spalio ir lapkricio menesiais,tai buvo pakankamai karsta,o dabar iskilo problema,nes atostogas derinam prie moksleiviu atostogu.Gal jus buvote kovo gale Hurgadoje/
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2012 09 20, 08:09)
Ir mes planuose turim Kovo menesi antra jo puse,tai jau nezinau ar verta vaziuot ar ne. Vieni sako ,kad jau pakankamai silta,kiti gasdina,kad silumos nelabai yra,o ir vejai dideli,juroj nelabai gales maudytis,nes dideles bangos.Mes esam buve tik spalio ir lapkricio menesiais,tai buvo pakankamai karsta,o dabar iskilo problema,nes atostogas derinam prie moksleiviu atostogu.Gal jus buvote kovo gale Hurgadoje/

Buvom...tikrai saule kaitino,apie 30 karscio...vakare uzsimesdavau megztuka, nes saltisius esu, mwn budavo jaukiau smile.gif na ir pora dienu buvo didesnis vejas...ir mes kaip rik nardyt plaukem, tai mane uzsupo siek tiek smile.gif bet paneriau biggrin.gif. Krante bangu nebuvo dideliu, galejai pliuskentis kiek nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 09 19, 21:22)

Neramumai Egipte jau tikriausiai N-metu tesiasi,jei ne viena,tai kita... doh.gif Bet ,juk Jus i viesbuti vaziuojate poilsiauti. Niekas neuzgrobineja viesbuciu,taigi nesukite sau galvos,kas ten kur vyksta 4u.gif Nebent ruosiates pirkti keliones papildomai,tuomet rinkites,tik tas kurios itraukiamos i konvojuojamus reisus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2012 09 20, 08:09)

Kovo mėn., mes planuojame pirmą kartą keliauti, Hurgadoje buvome lapkričio viduryje tai tikrai labai karšta buvo, bet vietiniai tada sakė, jog mums pasisekė, nes visada būna truputi vėsiau ax.gif O šį kartą planuojame į Šarm El Šeichą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 20 rugsėjo 2012 - 10:52
QUOTE(O-tome @ 2012 09 17, 18:22)
Ooo, tikrai seniai smile.gif
Mes jau nusipirkome kelione i si viesbuti, gruodzio 4 d.
Atsiliepimuose internete zmones raso, kad sio viesbucio papludimyje yra nedidelis koralinis rifas, galima vietoj pasnorklinti. Gal jus atsimenate, ar buvo rifas prie sio viesbucio tikrai?

Kai grisite butinai parasykite,kaip ten jums patiko,mes irgi ten pat tik i Ali baba ruosiames, bus gerai viska zinoti.
Atsakyti
QUOTE(asharsandra @ 2012 09 19, 16:32)
sveiki kodel nepatartumet i si viezbuty vykt.matot plius mes nebetuyrim kitokio pasirinkimo nes neuztenka pinigeliu.

Paskaitykit atsiliepimus apie si viesbuti,nekokie..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2012 09 19, 23:15)
Nerimauti neverta, nes vis vien nieko nepakeisit, tik nervus pagadinsit.

QUOTE(gurmans @ 2012 09 20, 10:44)
Neramumai Egipte jau tikriausiai N-metu tesiasi,jei ne viena,tai kita... doh.gif

Ačiū už atsakymus mergaitės 4u.gif

Gal yra buvusių Albatros Palace? Labai domina kambarių išdėstymas, ar yra geresni/ prastesni korpusai, na ir šiaip visi lietuviški komentarai labai svarbūs rolleyes.gif
Atsakyti
mes i Beash Albatros planuojam pirkt,bet atsiliepimu niekur kolkas neradau apie ji ,beja mertginos kurios jau buvot,patarkit i kokias ekskursijas verta vaziuot i kurias nelabai ir kokios kainos mazdaug,nes gavau tez tour kainorasti,bet noriu suzinot ar nepermokesim ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2012 09 22, 13:20)
mes i Beash Albatros planuojam pirkt,bet atsiliepimu niekur kolkas neradau apie ji ,beja mertginos kurios jau buvot,patarkit i kokias ekskursijas verta vaziuot i kurias nelabai ir kokios kainos mazdaug,nes gavau tez tour kainorasti,bet noriu suzinot ar nepermokesim ? 4u.gif

Ekskursiju kainos jei kam idomu pas Samira Kairas 50$,Luksoras 40$,motosafari 30$,ekskursija i rojaus sala 15$.Nepermokekite pas kitus smile.gif.Jo kontaktai mob.+201227526712 el.pastas sameon2010@yahoo.com, skype samirhurghada rasykite rusu kalba lotiniskomis raidemis
Papildyta:
QUOTE(x_karamele_x @ 2012 09 22, 13:20)

Atsiliepimai apie Beach Albatros viesbuti : http://www.kelionesi...llers-feedbacks rusu kalba : http://www.tury.ru/h...yv.php?hid=4585 http://www.turpravda...hada-h8027.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipass: 23 rugsėjo 2012 - 17:30
sveiki kas vylksta gal i egipta hurgada spalio1dienelei is vilniaus
Atsakyti