Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Sveiki,
Spalį skrendam į Hurgadą į Soma Bėjų. Iki Hurgados apie 45 km. Kokios maždaug taxi kainos tokiam atstumui?
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 09 18, 11:31)
Manau dar viešbutį galima rast už normalią kainą, ale va su skrydžiais  doh.gif
Va pvz. per booking.com radau (rašiau 2 suaugę + 1 vaikas 6 metų):  1990.02 lt, Jungle Aqua Park  7 naktim + viskas įskaičiuota buvo kaina 5638,39 lt cool.gif

cia kaina vien viesbuciui blink.gif blink.gif as manau daugoka, + skrydis tai is vis kaina gausis doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2012 09 18, 18:46)
cia kaina vien viesbuciui blink.gif  blink.gif as manau daugoka, + skrydis tai is vis kaina gausis doh.gif  doh.gif

na tas pigiau gaunasi nei Jūsų minėtas Titanic resort dvivietis 162usd parai be maisto biggrin.gif , tik apie ką ir eina šneka, kad viešbutį dar gali gauti palyginus normaliai, tik va skrydis tai oi, oi kiek kainuos doh.gif . Dėl to manau, kad į Egiptą geriau su kelionių agentūra keliauti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 18 rugsėjo 2012 - 18:40
Planuoju sausio menesi skristi su vaiku (9metu) i Sarm-El-Seicha. Visi is visu pusiu prigasdino, kad Egipte vos ne kiekvienam prasideda skrandzio problemos ir su tuo susije ivairus reiskiniai...teko girdeti ir vaizdingesniu pasakymu, tokiu kaip "vos nemiriau, nors nieko blogo nei valgiau, nei geriau" ir vienu zodziu tokiu atsiliepimu prisiklausiu jau baigia noras praeiti vaziuoti, plius dar ir vaika veztis.
Kokie jusu atsiliepimai, kas esate tenais keliavusios? Na nejaugi tikrai taip blogai, ir tikrai "tiesiog nuo oro" prasideda "egiptietiski rotovirusai, kuriu musu vaistai net nepagydo"? g.gif blink.gif
Atsakyti
sveikos,mes planuojam gruodzio 30 sausio 6 i sharma,beach albatros viesbuti.gal esat kuri buvus jam.labai gasdina tik kad nebutu salta ir gal zinote ka jie ten su nauju metu sventimu daro?
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2012 09 18, 21:39)

Kokie jusu atsiliepimai, kas esate tenais keliavusios? Na nejaugi tikrai taip blogai, ir tikrai "tiesiog nuo oro" prasideda "egiptietiski rotovirusai, kuriu musu vaistai net nepagydo"?  g.gif  blink.gif

Buvau pora kartų, pirmą kartą bijojau tų viduriavimų, buvau atsargesnė. O antrą kart nebebijojau, ir gėrimus su ledukais gėriau, ir ekskursijose viską drąsiai valgiau, ir turguje, vietinėse parduotuvytėse maistą pirkau, valgiau ir lauktuvių vežiau. Jokių problemų, svarbu tik rankas plauti. O jei ir užkluptų tos problemos, juk draudimą turėsit-kreipkities į gydytojus ir per pusdienį, sako, pastato ant kojų.
Atsakyti
Planuoju sausio menesi skristi su vaiku (9metu) i Sarm-El-Seicha. Visi is visu pusiu prigasdino, kad Egipte vos ne kiekvienam prasideda skrandzio problemos ir su tuo susije ivairus reiskiniai...teko girdeti ir vaizdingesniu pasakymu, tokiu kaip "vos nemiriau, nors nieko blogo nei valgiau, nei geriau" ir vienu zodziu tokiu atsiliepimu prisiklausiu jau baigia noras praeiti vaziuoti, plius dar ir vaika veztis.
Kokie jusu atsiliepimai, kas esate tenais keliavusios? Na nejaugi tikrai taip blogai, ir tikrai "tiesiog nuo oro" prasideda "egiptietiski rotovirusai, kuriu musu vaistai net nepagydo"?  g.gif  blink.gif

Mes kovo mėnesį planuojam vykti visa šaima vaikams 18 metų ir 10 metų(tuo laiku jau bus) tai žinokite mane irgi neramina tie apsinuodijimai ar kaip čia juos pavadinsi, mes su vyru jau ne pirmą karta vyksime į Egiptą, tai vat aš pati buvau apsinuodijus, vaistus gėriau visokius tai po truputi atsistačiau, vietinio gydytojo pagalbos nereikėjo, matyt ne taip baisiai buvo blush2.gif nors rankas tai aš plaunuosi nuolat tiek kelionėse tiek namuose (turiu tokį įprotį), o vyrui nieko nebuvo schmoll.gif
Bet mane neramina dar žinote kas g.gif baiseinų vanduo, nes mano vaikinukas labai juos mėgsta biggrin.gif ir kad iš ten gurkštels ne vieną gurkšnį vandens tai tikrai faktas g.gif aišku tas vanduo chloruotas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 19 rugsėjo 2012 - 09:06
Visi is visu pusiu prigasdino, kad Egipte vos ne kiekvienam prasideda skrandzio problemos ir su tuo susije ivairus reiskiniai

mes važiuojame virš 10 metų
teko ir su visai mažais vaikais
niekas dar nė karto neturėjo jokių problemų
manau, kad daug kas suserga, nes persiryja
tikiu, kad yra ir su labai jautriais skrandžiais, tai jei ir LT nelabai ką gali valgyt
Tiesa buvome tik >3* viešbučiuose, bet valgėm ir ekskursijose, ir kavinukėse
Atsakyti
Laba diena, rugsėjo 24 d vykstam į Egiptą. Sakykite, kokių draudimo bendrovių paslaugomis naudojatės? Noriu gero, patikimo sveikatos draudimo ir kad nereiktų sukti galvą, kaip apmokėti sąskaitas, o po to susigrąžinti pinigus iš draudimo. Prašau, pasidalinkite patirtimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 09 19, 12:06)
mes važiuojame virš 10 metų
teko ir su visai mažais vaikais
niekas dar nė karto neturėjo jokių problemų
manau, kad daug kas suserga, nes persiryja
tikiu, kad yra ir su labai jautriais skrandžiais, tai jei ir LT nelabai ką gali valgyt
Tiesa buvome tik >3* viešbučiuose, bet valgėm ir ekskursijose, ir kavinukėse

Mes visada važiuojame į > 4* viešbučius, bet va nutiko taip man, nors tikrai nepersirijau blush2.gif (bet skrandis mano išties jautrus)
nors pilnai su Jumis sutinku, kad daugeliui būna persiryjimas, nes toks jausmas, kad metus būtų nevalgę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipass @ 2012 09 17, 18:43)
i tokius viesbucius nepatarciau vaziuot,negadinkit sau atostogu

sveiki kodel nepatartumet i si viezbuty vykt.matot plius mes nebetuyrim kitokio pasirinkimo nes neuztenka pinigeliu.
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2012 09 18, 20:39)

Neklausykit Jus tu nesamoniu.Jei sudetume i viena kruva visa maista ir gerimus ka sugeba suvalgyti ir isgerti per viena diena Lietuvaiciai ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif Tai tikriausiai vien nuo vaizdo vidurius susuktu. 4u.gif
As visuomet pasiimu "viduriu lasiuku"(jie is vaistazoliu),jei kartais nesugebeciau pasakyti STOP kokiame "Fish House" blush2.gif ,nes ten kazkaip blaivas protelis nebedirba man nuo juros gerybiu gausos. 4u.gif
Atsakyti