Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(gurmans @ 2012 11 30, 12:02)
Jei skrendate i kita kurorta -galite nusipirkti ekskursija i El Gouna:paplaukiosite kanalais,pazvejosite papietausite,panardysite prie vieno ispudingiausiu rifu vadinamo:"delfinu namais"... wub.gif

Oooo...taaip viliojanciai nuskambejo... wub.gif Aciu labai,Rojaus saloje esu buvusi,.Mielai apsilankyciau El Guanoje, jau noriu...O jeigu dar ir panardyti ten galima su pavirsutiniu nardymu tai super! bigsmile.gif aci uz informacija. 4u.gif
Ten delfinu galima gal pamatyti? rolleyes.gif mes pamenu kai plaukem i rojaus sala aplink laiva jie sokinejo,super buvo jausmas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 30, 12:58)
Oooo...taaip viliojanciai nuskambejo... wub.gif Aciu labai,Rojaus saloje esu buvusi,.Mielai apsilankyciau El Guanoje, jau noriu...O jeigu dar ir panardyti ten galima su pavirsutiniu nardymu tai super! bigsmile.gif aci uz informacija. 4u.gif
Ten delfinu galima gal pamatyti? rolleyes.gif mes pamenu kai plaukem i rojaus sala aplink laiva jie sokinejo,super buvo jausmas... ax.gif

bigsmile.gif Paciame El Gounos kurorte nenardysite,Jus nuplukdys i sala.Perkant ekskursija pasitikrinkite,ar i kaina iskaiciuota pavirsinis nardymas-ty-kaukes,vamzdelis. 4u.gif Nes yra organizatoriu ,kurie jau atplaukus i sala kaip papildoma paslauga pasiulo issinuomoti kaukes....
Del delfinu nera jokiu garantiju,ten kazkaip priklauso nuo paciu delfinu "seimyniniu reikalu"kurioje vietoje ir kada jie apsistoja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 11 30, 13:10)

aciu jums labai uz informacija...Norisi vaziuojant atrasti ta ko dar nemaciau, nes jau 3 karta skrisiu i Egipta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 30, 13:21)
aciu jums labai uz informacija...Norisi vaziuojant atrasti ta ko dar nemaciau, nes jau 3 karta skrisiu i Egipta. 4u.gif

Tikrai nera uz ka. 4u.gif Man labai dziugu,kai zmones vyksta i kita sali,ne,tik,kad pasidegintu,pavalgytu,pagertu,pasoktu....Smagu,kad domites salimi i kuria vykstate ir norite ja issamiau pazinti. wub.gif

Kuo geriausiu ispudziu ir turiningu Jums atostogu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 30 lapkričio 2012 - 13:29
QUOTE(gurmans @ 2012 11 30, 13:29)
Kuo geriausiu ispudziu ir turiningu Jums atostogu. wub.gif  4u.gif

aciu Jums... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu pagaliau ir aš jau užsisakiau kelionę į Festival Le Jardin (ex-sunrise Le Jardin) 5* , ploja.gif nes šiuo metu kažkaip į šį viešbutį kainos sumažėjo.Man prieš 2 savaites siūlė 2asm. už 5100lt o dabar už 4108lt gavau. ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 30, 17:22)
Nu pagaliau ir aš jau užsisakiau kelionę į Festival Le Jardin (ex-sunrise Le Jardin) 5* , ploja.gif nes šiuo metu kažkaip į šį viešbutį kainos sumažėjo.Man prieš 2 savaites siūlė 2asm. už 5100lt o dabar už 4108lt gavau. ploja.gif

Oho Kaip pasiseke biggrin.gif o korium laikotarpiui ir Kada gal galima suzinot tokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 30, 16:26)
Oho Kaip pasiseke biggrin.gif o korium laikotarpiui ir Kada gal galima suzinot tokia kaina?

Užsisakiau kovo16-26d (10naktų) 4108lt su AI maitinimu
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 30, 19:08)
Užsisakiau kovo16-26d (10naktų) 4108lt su AI maitinimu

Tai tikrai gera kaina smile.gif
Atsakyti
Dabar reiks rinkti informacija apie vietines keliones , važiuojame pirmą kartą tai norisi ir nemažai pamatyti, nes mums nelabai patinka pasyvus poilsis
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 30, 21:44)
Dabar reiks rinkti informacija apie vietines keliones , važiuojame pirmą kartą tai norisi ir nemažai pamatyti, nes mums nelabai patinka pasyvus poilsis

Pirmas dvi dienas viesbutyje- paskui i trasa biggrin.gif Mes atip planuojam.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 11 30, 21:45)
Pirmas dvi dienas viesbutyje- paskui i trasa biggrin.gif Mes atip planuojam.

Ar jau galvojate kur dumsit?
Atsakyti