Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(kovo @ 2012 11 29, 19:45)
Aš tai  ar vasario ar kovo mėn.galiu važiuoti, vis dar neapsisprendžiu, bet imsiu 10d

Man uzteks 7 naktu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kovo @ 2012 11 29, 19:45)
Aš tai  ar vasario ar kovo mėn.galiu važiuoti, vis dar neapsisprendžiu, bet imsiu 10d

Keliese vaziuojat?
Mes tik su vyru.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 11 29, 19:53)
Man uzteks 7 naktu 4u.gif
Papildyta:

Keliese vaziuojat?
Mes tik su vyru.

Mes irgi dviese smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 28, 10:34)
6dieni skrendam i si viesbuti, grizus galesiu pasakyti atsiliepimus jei nebus per velu... ax.gif

jei ne paslaptis, kiek mokejot uz viezbuti?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 29, 20:01)
Mes irgi dviese smile.gif  smile.gif

Tai skrendam vasario 9 i ta pati viesb, bus linksmiau 4u.gif
Atsakyti
kaip gaila kad niekas su mumis neskrenda geguzes menesi smile.gif lauksim is jusu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 29, 18:07)
Čia visos kažkaip vis pasirenka 5 žvaigždučių viešbučius, o man renkantis viešbutį iš 4 žvaigždučių agentūroje patarė rinktis ,,Bella Vista Hotel and Resort "3 arba ,,Elysees Hotel"3 žv .Sakė,, bet ne zvaigzdutes juk perkart o viebsuti, jo lokacija, aptarnavima ir maitinima" Kaip jūs manote apie tuos viešbučius, gal kuri esate buvusios ir galite parašyti atsiliepimus.(atsiliepimus agentūroje skaičiau)

Buvau Elysees Hotel, toliau nuo Sakalos, bet pėstute nueiti gali iki naujojo centro Vilage road. Smėlio papludimys, graži, prižiūrima aplinka, kambariai tvarkingi, baldai nauji(prieš pusantrų metų buvome), viešbutis tikrai geresnis nei 3*, nemokamas internetas hole, nevisi kambariai turi balkonus, personalas malonus, paslaugus kalba angliškai, rusiškai mažiau. O kad visi 3* viešbučiai tokie būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianiukazz @ 2012 11 29, 15:59)
sveiki, sioje temoje yra papasakota apie Samira, jeigu kas planuojate kazkur pakeliauti,, kazka pamatyti tikrai patariu daryti tai per ji, nes kainos nepalyginsi kaip per agenturu ar tu kurie siulo viesbuciuose ir jis atsakingai priziuri kur reikia ir jei pageidaujate pats kartu nuvaro. nu tikrai su juo viskas gerai, jam galima rasyti i tel  00201227526712 arba e- mailu Sameon2010@yahoo.com arba per skype :  samirhurghada.  kas vykstate visiems geru atostogu

O sakykite,kaip jus su juo susitarete del ekskursiju?jau is namu rasete jam,kaip viesbutyje susitikote?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 29, 20:22)
o kada jūs žadate važiyuoti?
Niekaip nesuprantu , kodėl man nei viena agentūra nesiūlė šito viešbučio  FESTIVAL LE JARDIN (EX-SUNRISE LE JARDIN) pasižiūrėjau kainos kovo mėnesiui labai padorios, turbūt ir man reiks imt šitą viešbutį.
Iš kokios agentūros ketinate imti kelionę?

Mes esam buve su vaiku siame viesbutyje pries kokius 2 metus, pavasari, balandzio pr. buvo vejuota. Siaip ne pirma karta lankemes Egipte, tai jau zinojom, kas kaip. Aisku, nuo 5 * pirmojo skyresi sis viesb, bet, manau, kad * ne rodiklis. Kainos ir kokybes santykis buvo idealus tuo metu. Zinojom kur vaziuojam, tai galvos nesukom. Siaip, jei reiktu vel nieko pries buciau grizti.... ypac i netoliese esancia Elguna (butinai imkit taxi ir nuvaziuokit kokia pavakare, kad zinotumet, kas yra Egipto Venecija, juk galima susitarti, kad ir atgal pasiimtu tas pats taxi). Dideli minusai: prie baseino (o balandi vanduo tik viename buvo sildomas, jura salta) jau nuo 7 val. ryto reikia uzsiimti vietas, laaaabai nepatogus priejimas prie juros vandens(slidu, yra susilauziusiu kaulus lietuviu), labai daug zmoniu restorane, o tai lemia erzeli prie staliuku ir pan., alus buteliuose (Luxor) mokamas (vyrui tai buvo smugis zemiau juostos, juk AI), nervino gal kiek pajuryje vejas. Pliusai: grazi teritorija, tikrai geras maistas kaip Egiptui (ypac prie baseino pietu metu patikdavo, tai i bendra net nejom), pakankamai geri kambariai (musu buvo i baseino puse, sauletas 2226, aisku, su priemoka lotuliukas.gif ), netoli ir Elguna, ir Hurgada, yra papludimyje ir prie baseino siokios tokios aiksteles vaikams. Didelis pliusas - vaiku baseine drakonas thumbup.gif Atsisedi ant krasto ir dziaugiesi kol murkdosi .... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo epika: 29 lapkričio 2012 - 22:15
QUOTE(simba3 @ 2012 11 29, 19:17)
Oi, Lelyt, nebedalauksiu, ryt pirksiu kelione. Bet ispudziu albai lauksiu. Atkreipk demesi i tai, kad iskart atvykus reik uzsisakyt viena is alacarte restoranu (as rinkciaus azijietiska), ir dar man elabai domina vietiniu kelioniu pasiulymai .Nu vienu zodziu labai labai lauksiu jusu griztant, bet kokiu atveju as vistiek i ji vyksiu. O kiek jums kainavo 7n.AI? ax.gif

mes mokėjom 1800, 11 dienų smile.gif
Jo ala carte reikės uzsisakyti iškart nuvykus smile.gif tikiuosi gero poilsio smile.gif)
Atsakyti

O Elguna KURIOJ VIETOJ YRA?Mes 45km nuo Hurgados gyvensime.vaziuosiu 3 karta...Buvus Luksore, Rojaus saloje, Kaire.Galvoju ka dar pamacius?kur nulekus?kas butu idomu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmileta @ 2012 11 29, 20:07)
jei ne paslaptis, kiek mokejot uz viezbuti?

4.075 uz du... 4u.gif
Atsakyti
merginos sharm toli nuo hurhados?neisivaizduoju ka reiks veikt visa savaite jei nieks nevez i jokias ekskursijas per ju tuos karus,gal ir mums i ta elguna nulekt tada.beka mes mokejom 7100 lt,o jus cia taip papigei visos g.gif
Atsakyti