Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(kovo @ 2012 11 29, 18:07)
Čia visos kažkaip vis pasirenka 5 žvaigždučių viešbučius, o man renkantis viešbutį iš 4 žvaigždučių agentūroje patarė rinktis ,,Bella V,ista Hotel and Resort "3 arba ,,Elysees Hotel"3 žv .Sakė,, bet ne zvaigzdutes juk perkart o viebsuti, jo lokacija, aptarnavima ir maitinima" Kaip jūs manote apie tuos viešbučius, gal kuri esate buvusios ir galite parašyti atsiliepimus.(atsiliepimus agentūroje skaičiau)

Siūlau pasižiūrėti ALBATROS AQUA BLUE RESORT HRG,ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA,BEACH ALBATROS GARDEN , tikrai verti dėmesio, jie sujungti, iki jūros nėra labai toli, jei sudomins klauskite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 11 29, 17:30)
Pirmasis yra centre ir ant juros kranto,antras uz centro ir antroje juostoje. 4u.gif

Gal esat buvusi?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 29, 17:43)
Gal esat buvusi?

Pirmajame teko gyventi,gal kokius 4-5 kartus,antrajame,tik lankytis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 11 29, 16:34)
Sveikos , mergaites, kokie atsiliepimai apie FESTIVAL LE JARDIN (EX-SUNRISE LE JARDIN) ?

Pasimeciau visiskai tarp viesbuciu doh.gif

mes vaziuojam į jį, tai atsiliepimų parašysiu po nuskridimo smile.gif vykstam gruodžio 8d. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 29 lapkričio 2012 - 18:21
QUOTE(butgitana @ 2012 11 29, 17:32)
Siūlau pasižiūrėti  ALBATROS AQUA BLUE RESORT HRG,ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA,BEACH ALBATROS GARDEN , tikrai verti dėmesio, jie sujungti, iki jūros nėra labai toli, jei sudomins klauskite  biggrin.gif

Jūsų nurodytuose viešbučiuose kainos vasario-kovo mėn. 10nakvynių labai didelės.Aš norėčiau apie 2000-24000lt isitekti
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2012 11 29, 18:20)
mes vaziuojam į jį, tai atsiliepimų parašysiu po nuskridimo smile.gif vykstam gruodžio 8d. smile.gif

Oi, Lelyt, nebedalauksiu, ryt pirksiu kelione. Bet ispudziu albai lauksiu. Atkreipk demesi i tai, kad iskart atvykus reik uzsisakyt viena is alacarte restoranu (as rinkciaus azijietiska), ir dar man elabai domina vietiniu kelioniu pasiulymai .Nu vienu zodziu labai labai lauksiu jusu griztant, bet kokiu atveju as vistiek i ji vyksiu. O kiek jums kainavo 7n.AI? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 11 29, 19:17)
Oi, Lelyt, nebedalauksiu, ryt pirksiu kelione. Bet ispudziu albai lauksiu. Atkreipk demesi i tai, kad iskart atvykus reik uzsisakyt viena is alacarte restoranu (as rinkciaus azijietiska), ir dar man elabai domina vietiniu kelioniu pasiulymai .Nu vienu zodziu labai labai lauksiu jusu griztant, bet kokiu atveju as vistiek i ji vyksiu. O kiek jums kainavo 7n.AI? ax.gif

o kada jūs žadate važiyuoti?
Niekaip nesuprantu , kodėl man nei viena agentūra nesiūlė šito viešbučio FESTIVAL LE JARDIN (EX-SUNRISE LE JARDIN) pasižiūrėjau kainos kovo mėnesiui labai padorios, turbūt ir man reiks imt šitą viešbutį.
Iš kokios agentūros ketinate imti kelionę?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 29, 19:22)
o kada jūs žadate važiyuoti?
Niekaip nesuprantu , kodėl man nei viena agentūra nesiūlė šito viešbučio  FESTIVAL LE JARDIN (EX-SUNRISE LE JARDIN) pasižiūrėjau kainos kovo mėnesiui labai padorios, turbūt ir man reiks imt šitą viešbutį.
Iš kokios agentūros ketinate imti kelionę?

vasario 9d

Is vietines ax.gif Mums su Mb kainuos 3600 su vizom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 29 lapkričio 2012 - 19:27
QUOTE(simba3 @ 2012 11 29, 19:26)
vasario 9d

Is vietines ax.gif Mums su Mb kainuos 3600 su vizom.

O ta vietinė turbūt irgi turi internetinį psl.Pažiūrėčiau jų puslapyje ir parašyčiau jiems laišką. smile.gif
O kiek dienų perkat? smile.gif
Atsakyti
Gal nesiule del to, kad tik siandien pasiulymas atsirado?? As irgi apti stebiu, nepasitikiu vien agenturom. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kovo @ 2012 11 29, 19:31)
O ta vietinė turbūt irgi turi internetinį psl.Pažiūrėčiau jų puslapyje ir parašyčiau jiems laišką. smile.gif
O kiek dienų perkat? smile.gif

Ta vietine, tai kipride.lt 4u.gif
7 dienas.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 11 29, 18:17)

kada jus planuojat i ta viesbuti vaziuoti? mes ten esam uzsirezervave ir kelione ? smile.gif
ai jau paskaiciau mes geguzes 27d varom smile.gif uz 3600lt smile.gif 7d AI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 29 lapkričio 2012 - 19:42
QUOTE(simba3 @ 2012 11 29, 19:33)
Gal nesiule del to, kad tik siandien pasiulymas atsirado?? As irgi apti stebiu, nepasitikiu vien agenturom. biggrin.gif
Papildyta:

Ta vietine, tai kipride.lt 4u.gif
7 dienas.

Aš tai ar vasario ar kovo mėn.galiu važiuoti, vis dar neapsisprendžiu, bet imsiu 10d
Atsakyti