Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Matyt teks, jei niekas neatsakys, kol sita perskaiciau doh.gif Bet informacijos geros radau, vien apie Samira - ka reiskia zinot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 26 lapkričio 2012 - 15:51
QUOTE(simba3 @ 2012 11 26, 15:40)
Matyt teks, jei niekas neatsakys, kol sita perskaiciau doh.gif Bet informacijos geros radau, vien apie Samira - ka reiskia zinot thumbup.gif

Aš taip pat galvoju apie šitą viešbutį. Atsiliepimai geri, bet kelionių agentė geriau siūlė kitą.Tai kada žadate vykti?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 26, 16:02)
Aš taip pat galvoju apie šitą viešbutį. Atsiliepimai geri, bet kelionių agentė geriau siūlė kitą.Tai kada žadate vykti?

Mes vykstam vasario 9d. Esu buvusi Sunny day De Mirette 4*, man patiko, o sitas viesbutis , mums agente taip sake, kad geresnis.

O jus kada? Ir koki jums pasiule?
Papildyta:
Man patinka , kad jis salia centro, ant juros kranto, ir atsiliepimai tikrai geri.
Atsakyti
[quote=simba3,2012 11 26, 16:06]
Mes vykstam vasario 9d. Esu buvusi Sunny day De Mirette 4*, man patiko, o sitas viesbutis , mums agente taip sake, kad geresnis.

O jus kada? Ir koki jums pasiule?
Mes tai galvojame apie kovo 5d. noriu 10d laikotarpiui tai ir visus vakarus prasėdžiu ieškodama viešbučio, šito viešbučio kaina man yra priimtinesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 11 26, 16:40)

tai Jūs įrašykite į paiešką šį viešbutį ir išmes visas temas, kuriuose jis yra minimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 11 26, 17:13)
Ačiū už mintį 4u.gif

O po to buvusiems tame viešbutyje Jūs į a.ž. rašykite, nes gal kiti, kurie nebekeliauja į šią šalį net nebeskaito g.gif
Atsakyti
sveiki,gal galetu atsiliept tie kurie neseniai buvo egipte,ar vaziavot i ekskursijas?noriu i jaruzale,bet baisoka del tu ju karu vykstanciu siuo metu g.gif
Atsakyti
Gal galite apibudinti ,,Promo kambarys" ar labai skiriasi nuo standartinio?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 26, 20:09)
Gal galite apibudinti ,,Promo kambarys" ar labai skiriasi nuo standartinio?

As kiek suprantu cia prasciausi viesbucio kambariai. Siulyciau tokio nesirinkti. Kaip man sake gali but rusyje ar palepeje. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 26 lapkričio 2012 - 20:17
QUOTE(Konvius @ 2012 11 23, 20:04)
Sveiki, norėčiau paklausti, gal ka buvote ROMA HOTEL Hurgadoje? ačiū 4u.gif

as esu buvusi pries koki 10 metu. jau ir tada nebloga skyle buvo biggrin.gif
bet kadangi plaukem kruiza, tai tam viesbuti viena nakti pries kruiza ir berods dvi po nakvojome.
Atsakyti
o sakykit gal kas emet kelione is Hurgados i Kaira ir Aleksandrija? Mazdaug kokia kaina? ir siaip visokiu pramogu kokios kainos? 4u.gif
ziurimes ar keliaut i hurgada geriau ir jei kainos nesikandzioja visokiu pazintiniu ekskursiju pasiimt, ar geriau i Sarm El Seicha ir tiktai ilsetis smile.gif smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaisine @ 2012 11 26, 23:09)
o sakykit gal kas emet kelione is Hurgados i Kaira ir Aleksandrija? Mazdaug kokia kaina? ir siaip visokiu pramogu kokios kainos?  4u.gif
ziurimes ar keliaut i hurgada geriau ir jei kainos nesikandzioja visokiu pazintiniu ekskursiju pasiimt, ar geriau i Sarm El Seicha ir tiktai ilsetis smile.gif smile.gif  g.gif

Jei imt ekskursijas is Lt organizatoriu, tai tiek sarme, tiek hurgadoje jos nedaug skirias. Siulyciau rinktis sarma smile.gif
Atsakyti