Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(kovo @ 2012 11 15, 23:12)
Gal kas esate buvusios
http://www.kelioniua...la_vista_3plius
Atsiliepimai neblogi, galvoju gal šį viešbutį rinktis.Ką patarsit?

Nezinau,kodel kazkas rase del siurmulio,bet as viesbucio teritorijoje nesu girdejus jokio gatves surmulio 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 16, 09:48)
mes sarstem sita viesbuti, vien delto kad jis miesto centre smile.gif nereikia nei su taksu vaziuoti, bet kada gali iseiti smile.gif bet pasirinkom uzmiestyje  biggrin.gif

O buvot iki centro nuvazeve? Man asmeniskai oars tai Kaip dine ir naktis skiriasi uzmiescio cool.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2012 11 16, 08:26)
Aš taip pat nesirinkčiau šio viešbutuko, jei neišrankūs , tai jau geriau Minamark ant jūros kranto ir centre smile.gif , o šiaip tikrai geriau nuo to šurmulio , jei noras yra į centrą su taksu bet kada atlėkti galima  biggrin.gif

Siaip "Bella Vista" irgi ant juros kranto ir centre,su nuosavu papludimiu ir maziuliuku rifu.
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 16, 07:54)
O buvot iki centro nuvazeve? Man asmeniskai oars tai Kaip dine ir naktis skiriasi uzmiescio cool.gif  blink.gif

biggrin.gif mes dar tik vaziuosim smile.gif as tik oarasiau kad mes norejom si viesbuti rinktis ir del kokios priezasties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 16, 09:57)
biggrin.gif  mes dar tik vaziuosim smile.gif as tik oarasiau kad mes norejom si viesbuti rinktis ir del kokios priezasties  biggrin.gif

Galvojau, kad nebe pirma karta vaziuojat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 16, 09:57)
biggrin.gif  mes dar tik vaziuosim smile.gif as tik oarasiau kad mes norejom si viesbuti rinktis ir del kokios priezasties  biggrin.gif

Jus ji jau rezervavote, ar dar tik renkates?
Siaip, tai nelabai man jis. O kokia kaina siulo? kokiai datai ieskote?
Esu skaicius apie ji ir nelabai kokiu atsiliepimu. Tiesiog yra tendencija blogus atsiliepimus salinti ir lieka tada tik geri. ax.gif
Jei kaina zenkliai mazesne, tokiu atveju galite rizikuoti, be to sie atsiliepimai yra seni, paziurekite per boocinga uzsienieciu siu metu atsiliepimus, rusai ka raso paziurekit, galu gale pasiteiraukite keliose kelioniu agenturose, matysite ka kalba.
tada sudesite visus uz ir pries, ir pasidarysite savo isvadas.
O i Egipta vyksite pirma kart?

Papildyta:
QUOTE(kovo @ 2012 11 16, 00:12)
Gal kas esate buvusios
http://www.kelioniua...la_vista_3plius
Atsiliepimai neblogi, galvoju gal šį viešbutį rinktis.Ką patarsit?

Jus ji jau rezervavote, ar dar tik renkates?
Siaip, tai nelabai man jis. O kokia kaina siulo? kokiai datai ieskote?
Esu skaicius apie ji ir nelabai kokiu atsiliepimu. Tiesiog yra tendencija blogus atsiliepimus salinti ir lieka tada tik geri.
Jei kaina zenkliai mazesne, tokiu atveju galite rizikuoti, be to sie atsiliepimai yra seni, paziurekite per boocinga uzsienieciu siu metu atsiliepimus, rusai ka raso paziurekit, galu gale pasiteiraukite keliose kelioniu agenturose, matysite ka kalba.
tada sudesite visus uz ir pries, ir pasidarysite savo isvadas.
O i Egipta vyksite pirma kart?

--------------------
Atsakyti
o kur paziureti rusiskus komentarus
Atsakyti
QUOTE(romas1976 @ 2012 11 16, 17:28)
o kur paziureti rusiskus komentarus

pvz CIA smile.gif
Atsakyti
romas1976 mes jau uzsirezeravom Festival Le Jerdin Resort smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 16, 18:39)
romas1976 mes jau uzsirezeravom Festival Le Jerdin Resort smile.gif

teko buti geras viesbutis
Atsakyti
QUOTE(romas1976 @ 2012 11 16, 19:09)
teko buti geras viesbutis

norėtųsi, kad papasakotumėte plačiau smile.gif aplinka, susisiekimas, kambariai, maistas.. mes irgi į jį važiuojame.. manau, kad tai ekonominis labai variantas.. o kaip bus pamatysime nuvykus..komentarų visokių pilna,bet įdomu išgirsti būtų ir Jūsų.Dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2012 11 16, 20:44)
norėtųsi, kad papasakotumėte plačiau smile.gif aplinka, susisiekimas, kambariai, maistas.. mes irgi į jį važiuojame.. manau, kad tai ekonominis labai variantas.. o kaip bus pamatysime nuvykus..komentarų visokių pilna,bet įdomu išgirsti būtų ir Jūsų.Dėkoju smile.gif

teritorija dvieju viesbuciu bendra tai vietos,baseinu sociai jura negili o koralu ir zuvu deja nera maistas ivairus ir tikrai neblogas ,kambariai dideli tvarkingi iki miesto 6 doleriai su taksu
Atsakyti