Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(butgitana @ 2012 11 15, 10:05)
Alf Leila Wa Leila 4* viešbutis labai gražus,  vyksta pasirodymai 1001 naktis, tik gaila toloka nuo jūros, jei be vaikučių, tai nėra didelė kliūtis, nors karštuoju sezonu, važinėti autobusu tikrai nėra smagu, antros linijos viešbučių tikrai nesibaidau, reikia atkreipti dėmesį ar įmanoma nueiti pėstute  biggrin.gif . Poilsiavome viešbutyje Golden 5 ant jūros kranto, tai iki jūros toliau, nei viešbutyje Beach albatros garden , nors jis antroje linijoje  biggrin.gif

Kaip suprantu, Jūs atostogavot Beach albatros garden... Kokie Jūsų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 11 15, 10:27)
Labas,
Mes renkames i koki viesbuti vykti ir vienas is variantu yra sis.. Ar kas nors Jums nepatiko siame viesbutyje? smile.gif Ar neapsunkino tai, kad iki papludimio toloka? Ar yra veiklos vaikams? smile.gif

Gal kas buvot apsistoje Aladdin 4*? Patiko? smile.gif

Dar domina Alf Leila Wa Leila 4*... Ar vertas demesio? Atsiliepimai tai labai geri...

Kazkaip mane vis baido, kad viesbutis antroje viesbuciu linijoje? Bet gal visai neverta pergyvent g.gif  Butu smagu isgirsti atsiliepimus, poilsiavusiu "ne ant juros kranto" biggrin.gif

Leila Wa Leila tikrai neblogas viesbutis, kaina ir kokybe atitinka smile.gif iki juros 900 km, bet juk Nida iki juros 3 km, ir nieko, juk nueiname... mes, kai galvojome, apie Hurgada, irgi ziurejome si iviesbuti, pazistami agenturoje teigiamai apie ji atsiliepe.
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 11 15, 11:17)
Kaip suprantu, Jūs atostogavot Beach albatros garden... Kokie Jūsų atsiliepimai?

Pernai lapkričio pabaigoje atostogavome Beach albatros garden, tikrai labai patiko, atsiliepimai kuo puikiausi, jei kas nors domina konkrečiai, klauskite, atsakysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ausryte.b @ 2012 11 15, 11:17)

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butgitana: 15 lapkričio 2012 - 11:39
QUOTE(butgitana @ 2012 11 15, 11:38)
Pernai lapkričio pabaigoje atostogavome Beach albatros garden, tikrai labai patiko, atsiliepimai kuo puikiausi, jei kas nors domina konkrečiai, klauskite, atsakysiu  biggrin.gif

smagu, kad atsirado žmogus, buvęs abiejuose mane dominančiuose viešbučiuose biggrin.gif sunku ir paklaust ką nors konkrečiai, kai nei karto nebuvę aplamai Egipte biggrin.gif bet kurį viešbutį Alf leila wa leila ar Beach albatros garden mieliau rinktumėtės? aišku kiekvieno žmogaus skirtingi poreikiai, bet šiaip įdomu 4u.gif kurio paplūdimys geresnis? kuriame daugiau veiklos? smile.gif ačiū iš anksto už atsakymą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2012 11 15, 00:07)
Merginos, kokia jusu nuomone apie Taba?
mes jau mastom ten, nes norin Izraeli pamatyt gal Jordanija. Is Tabos butu arciau.
Gal galite ka patart? Pasidalint ispudziais?

Teko matyt Taba tik viena akim nakti, vaziavau i Izraeli, Palestina. Aisku prie sienos labai arti, taciau vaziuodami is Dahabo (2 val iki sienos su Izraeliu) tikrai per daug nepervargom.
Atsakyti
Aš taip pat ieškau kelionės į Egiptą kovo mėn. galvoju gal pirkti skrydį iš Rygos, nes gyvename pajūryje ir Ryga nėra taip toli.Gal dar kas nors ruošiasi pirkti ir skristi į Egiptą iš Rygos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 15, 19:39)
Aš taip pat ieškau kelionės į Egiptą kovo mėn. galvoju gal pirkti skrydį iš Rygos, nes gyvename pajūryje ir Ryga nėra taip toli.Gal dar kas nors ruošiasi pirkti ir skristi į Egiptą iš Rygos smile.gif

o kodel gi ne mirksiukas.gif mes nuo Kauno puses pernai is Rygos skridom, o jei jums salia tai drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 11 15, 23:57)
o kodel gi ne mirksiukas.gif  mes nuo Kauno puses pernai is Rygos skridom, o jei jums salia tai drasiai smile.gif

O jei dar kaina Gera , tai pirmyn smile.gif
Atsakyti
Gal kas esate buvusios
http://www.kelioniua...la_vista_3plius
Atsiliepimai neblogi, galvoju gal šį viešbutį rinktis.Ką patarsit?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 16, 00:12)
Gal kas esate buvusios

Nepatarciau, jo iejimas is pacios pagrindines gatves, oras mieste tragiskas, vienos dulkes, manau ir lt silken galit pakvepuot. Aisku CIA Mano asmenine nuomone, gal jums tas surmulys prie sirdies
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 16, 00:16)
Nepatarciau, jo iejimas is pacios pagrindines gatves, oras mieste tragiskas, vienos dulkes, manau ir lt silken galit pakvepuot. Aisku CIA Mano asmenine nuomone, gal jums tas surmulys prie sirdies

Aš taip pat nesirinkčiau šio viešbutuko, jei neišrankūs , tai jau geriau Minamark ant jūros kranto ir centre smile.gif , o šiaip tikrai geriau nuo to šurmulio , jei noras yra į centrą su taksu bet kada atlėkti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 15, 22:12)
Gal kas esate buvusios

mes sarstem sita viesbuti, vien delto kad jis miesto centre smile.gif nereikia nei su taksu vaziuoti, bet kada gali iseiti smile.gif bet pasirinkom uzmiestyje biggrin.gif
Atsakyti