Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(gurmans @ 2012 11 13, 19:53)
Zinoma ,kad verta,ir nemanau,kad cia kokia rizika yra.Cia ,tik mamytems taip atrodo,kad labai sunku bus,kad pervargs.... :wub:As manau,kad niekada nesigailesi kuo daugiau pamates,suzinojes,patyres...Nuovargis praeis,o vaizdai ir ispudziai liks ilgam. 4u.gif

Aš už, keliaukite su vaikučiais ,mano vaikučiams buvo 10 ir 8 metukai, vykome iš Hurgados į Luksorą, žinoma zirzė, bet grįžę namo džiaugėsi ir pilni įspūdžių pasakojo, kur buvo , ką matė biggrin.gif, tikrai nesigailiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Velinka @ 2012 11 13, 19:46)
as kai ieskojau tai labai daug agenturu rasiau ir klausiau ka gali pasiulyti, tai issirinkau easytravel, nes pasiule pigiausia varianta smile.gif
onlaine radau esytravel ir uzklausiau, atsake bet vaziusim per novatura jei gerai supratau is agentes  ax.gif
as pirkau pries pora savaiciu tai 4*  AL  11 n.  2+2  sumokejau 8238 Lt. su viskuo smile.gif

O į kokį viešbutuką ir kada kelionė ?
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2012 11 13, 19:30)
Aš už, keliaukite su  vaikučiais ,mano vaikučiams buvo  10 ir 8 metukai, vykome iš Hurgados į Luksorą, žinoma  zirzė, bet grįžę namo džiaugėsi ir pilni įspūdžių pasakojo, kur buvo , ką matė  biggrin.gif, tikrai nesigailiu  biggrin.gif
Papildyta:

O į kokį viešbutuką ir kada kelionė ?

kovo 5d. i Ali Baba ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Uzsukau ir as patarimo del Egipto.
Planuojam kovo gale, balndzio pradzioj 4 suauge i Scharma.
Hurgadoj esam buve pirma karta - Ali Baba, antara - Titanic Palace.
Scharme dar neteko. Ka patartumet, kad butu kainos ir kokybes santykis normalus.
Kas kur buvote? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2012 11 13, 17:24)
Aš vaiko neimčiau. Man buvo sunku  ax.gif

Tai kad nėra kito pasirinkimo, visi norim kopti, o juk ten iki kažkokių laiptukų (kiek skaičiau) galima kupranugarį pasikvieti į pagalbą blush2.gif

QUOTE(gurmans @ 2012 11 13, 19:53)
Zinoma ,kad verta,ir nemanau,kad cia kokia rizika yra.Cia ,tik mamytems taip atrodo,kad labai sunku bus,kad pervargs.... :wub:As manau,kad niekada nesigailesi kuo daugiau pamates,suzinojes,patyres...Nuovargis praeis,o vaizdai ir ispudziai liks ilgam. 4u.gif

Jis pas mane labai žingeidus, blush2.gif visus muziejus turi aplankyti doh.gif jau dabar skaito apie Egiptą, ruošiasi kelionei blush2.gif visiems ausis išūžė doh.gif
Atsakyti
dabar ziuriu ta savo sutarti kelioniu, mes iskrendam 05.27. komkasskrydisnurodytas 13.55. tai dar skristi 4.30val kol isoro uosto i auto viesbuti pasieksim gerokai vakare tai jau vienos dienos ir nebera doh.gif kazkaip neteisingai atrodo
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 14, 13:23)
dabar ziuriu ta savo sutarti kelioniu, mes iskrendam 05.27. komkasskrydisnurodytas 13.55. tai dar skristi 4.30val kol isoro uosto i auto viesbuti pasieksim gerokai vakare tai jau vienos dienos ir nebera doh.gif kazkaip neteisingai atrodo

Viesbutyj busit apie 19, o parskrendat paims apie 9.30, mums ir db Taip buvo, tai skaityk kad 2 d pradingsta. Jums yra tikimybe,kad pakeis skrydzio laika.
Atsakyti
Merginos, kokia jusu nuomone apie Taba?
mes jau mastom ten, nes norin Izraeli pamatyt gal Jordanija. Is Tabos butu arciau.
Gal galite ka patart? Pasidalint ispudziais?
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2012 09 18, 22:04)
sveikos,mes planuojam gruodzio 30 sausio 6 i sharma,beach albatros viesbuti.gal esat kuri buvus jam.labai gasdina tik kad nebutu salta ir gal zinote ka jie ten su nauju metu sventimu daro?

sveiki taip esame buve klauskite kas domina... smile.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Marius ir Ramune @ 2012 11 15, 01:09)
sveiki taip esame buve klauskite kas domina... smile.gif

Mes renkames i koki viesbuti vykti ir vienas is variantu yra sis.. Ar kas nors Jums nepatiko siame viesbutyje? smile.gif Ar neapsunkino tai, kad iki papludimio toloka? Ar yra veiklos vaikams? smile.gif

Gal kas buvot apsistoje Aladdin 4*? Patiko? smile.gif
Atsakyti
Labas,
Mes renkames i koki viesbuti vykti ir vienas is variantu yra sis.. Ar kas nors Jums nepatiko siame viesbutyje? smile.gif Ar neapsunkino tai, kad iki papludimio toloka? Ar yra veiklos vaikams? smile.gif

Gal kas buvot apsistoje Aladdin 4*? Patiko? smile.gif

Dar domina Alf Leila Wa Leila 4*... Ar vertas demesio? Atsiliepimai tai labai geri...

Kazkaip mane vis baido, kad viesbutis antroje viesbuciu linijoje? Bet gal visai neverta pergyvent g.gif Butu smagu isgirsti atsiliepimus, poilsiavusiu "ne ant juros kranto" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 15 lapkričio 2012 - 09:27
man asmniskai renkants viesbuti buvo vienas is kriteriju kad nebutu ,,antros linijos"viesbutis smile.gif

Agenturoje man patare ziurti i atsiliepimus anglu ir rusu, bet siu metu arba paciu naujausiu smile.gif nes sake , kad ten beveik kiekviena sezona keicia personala, virtuves sefus, tai gali skirtis tiek maistas tielk aptarnavimas.
Atsakyti
Alf Leila Wa Leila 4* viešbutis labai gražus, vyksta pasirodymai 1001 naktis, tik gaila toloka nuo jūros, jei be vaikučių, tai nėra didelė kliūtis, nors karštuoju sezonu, važinėti autobusu tikrai nėra smagu, antros linijos viešbučių tikrai nesibaidau, reikia atkreipti dėmesį ar įmanoma nueiti pėstute biggrin.gif . Poilsiavome viešbutyje Golden 5 ant jūros kranto, tai iki jūros toliau, nei viešbutyje Beach albatros garden , nors jis antroje linijoje biggrin.gif
Atsakyti