Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Ameida @ 2012 11 13, 08:34)
Pirkau is Novaturo,nesame mes labai isrankus,todel agenturoje patikino,kad Ali baba visai toks neblogas variantas, mes dar toje puseje nesame buve,tai mums aktualu,nes mes visuomet imame keleta ekskursiju.Tai viesbutyje keleta dienu praktiskai ir nebusime. Mes aisku rezervavome rugsejo menesi ,uz 11 naktu trys suauge kaina 6200.Cia su visom vizom.Paziurekite sita viesbuti maciau dar ten yra promo kambariu,nes nera jokio skirtumo tarp standarto ir promo,tik pastarojo kaina mazesne,o kambariai viesbutyje visi vienodi. Juk jei labai nepatiks vis tiek doleriuku duosit. biggrin.gif

Nu jūs pigiai nusipirkot, dabar žiūriu 2879lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameida @ 2012 11 13, 09:34)
Pirkau is Novaturo,nesame mes labai isrankus,todel agenturoje patikino,kad Ali baba visai toks neblogas variantas, mes dar toje puseje nesame buve,tai mums aktualu,nes mes visuomet imame keleta ekskursiju.Tai viesbutyje keleta dienu praktiskai ir nebusime. Mes aisku rezervavome rugsejo menesi ,uz 11 naktu trys suauge kaina 6200.Cia su visom vizom.Paziurekite sita viesbuti maciau dar ten yra promo kambariu,nes nera jokio skirtumo tarp standarto ir promo,tik pastarojo kaina mazesne,o kambariai viesbutyje visi vienodi. Juk jei labai nepatiks vis tiek doleriuku duosit. biggrin.gif

Mes irgi rugsėjo mėn. pirkom iš novaturo vyksim kovo 10 d. 10 n. į Šarmą

Tiesa norėjau paklausti kopusių į Mozės kalną ax.gif ar įmanoma vaikui 10 metų ten užkopti g.gif aišku manau reikėtu kupranugarių pagalbos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 13 lapkričio 2012 - 11:13
kiek valandu skiriasi LT nuo Egipto laiko vasara ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2012 11 13, 09:44)
Labas, mes iškrendam šeštadienį, į Titanic palace, aš supratau, kad teritorija ta pati smile.gif, panašu, kad susitiksim  biggrin.gif

Is kur jus kelione pirkot ir kiek mokejot,seip idomu ar labai skiriasi,mes pirkom per tez tura,mokejom du suauge du vaikai 10 n. AI 6900 lt.su vizom,(pirkau rugpjucio gale)kiek jau stebiu keliones ziuriu kad kainos geriausios buna rugpjucio gale rugsejo pradzioi
Atsakyti
QUOTE(lamasata @ 2012 11 13, 14:42)
Is kur jus kelione pirkot ir kiek mokejot,seip idomu ar labai skiriasi,mes pirkom per tez tura,mokejom du suauge du vaikai 10 n. AI 6900 lt.su vizom,(pirkau rugpjucio gale)kiek jau stebiu keliones ziuriu kad kainos geriausios buna rugpjucio gale rugsejo pradzioi

O kokio dydžio vaikučiai, aš pirkau spalio pabaigoje 2+2 vaikučiai , sumokėjau 8800lt. su vizom, jums pasisekė, permokėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2012 11 13, 14:57)
O kokio dydžio vaikučiai, aš pirkau spalio pabaigoje 2+2 vaikučiai , sumokėjau 8800lt. su vizom, jums pasisekė, permokėjau  doh.gif

vaikai 13,14 metu,jo jau taip iseina ,kad pasiseke,o jus irgi 10d
Atsakyti
QUOTE(lamasata @ 2012 11 13, 16:13)
vaikai 13,14 metu,jo jau taip iseina ,kad pasiseke,o jus irgi 10d

Taip, 10 dienų, mano 14-metį, skaičiavo , kaip suaugusį g.gif , o ne kaip vaiką.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2012 11 13, 12:12)
Mes irgi rugsėjo mėn. pirkom iš novaturo vyksim kovo 10 d. 10 n. į Šarmą

Tiesa norėjau paklausti kopusių į Mozės kalną ax.gif ar įmanoma vaikui 10 metų ten užkopti  g.gif aišku manau reikėtu kupranugarių pagalbos  ax.gif

Aš vaiko neimčiau. Man buvo sunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2012 11 13, 12:12)
Tiesa norėjau paklausti kopusių į Mozės kalną ax.gif ar įmanoma vaikui 10 metų ten užkopti  g.gif aišku manau reikėtu kupranugarių pagalbos  ax.gif

jei vaikas fiziškai stiprus - tikrai verta imti, bet lengva nebus.

QUOTE(ataka26 @ 2012 11 13, 14:25)
kiek valandu skiriasi  LT nuo Egipto laiko vasara ? smile.gif

dabar laikas tas pats kaip ir LT, tik rudenį ir pavasarį būna laikotarpis, kai skiriasi 1 val.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 11 13, 17:40)
jei vaikas fiziškai stiprus - tikrai verta imti, bet lengva nebus.

Šiaip tai ne lepšiukas blush2.gif , visi norim važiuoti, o vaiko juk vieno viešbutyje nepaliksi schmoll.gif , galvojam gal verta rizikuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 13 lapkričio 2012 - 16:49
QUOTE(kovo @ 2012 11 12, 21:17)
Aš taip pat ieškau kelionės kovo mėn į Egiptą (pirmą kartą), gal galite patarti iš kur geriausiai pirkti kelionę, gal galite pasakyti iš kur jūs kelionę pirkote? 4u.gif

as kai ieskojau tai labai daug agenturu rasiau ir klausiau ka gali pasiulyti, tai issirinkau easytravel, nes pasiule pigiausia varianta smile.gif

QUOTE(lamasata @ 2012 11 13, 13:42)

onlaine radau esytravel ir uzklausiau, atsake bet vaziusim per novatura jei gerai supratau is agentes ax.gif

QUOTE(butgitana @ 2012 11 13, 13:57)
O kokio dydžio vaikučiai, aš pirkau spalio pabaigoje 2+2 vaikučiai , sumokėjau 8800lt. su vizom, jums pasisekė, permokėjau  doh.gif

as pirkau pries pora savaiciu tai 4* AL 11 n. 2+2 sumokejau 8238 Lt. su viskuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2012 11 13, 16:49)
Šiaip tai ne lepšiukas  blush2.gif ,  visi norim važiuoti, o vaiko juk vieno viešbutyje nepaliksi  schmoll.gif , galvojam gal verta rizikuoti  ax.gif

Zinoma ,kad verta,ir nemanau,kad cia kokia rizika yra.Cia ,tik mamytems taip atrodo,kad labai sunku bus,kad pervargs.... :wub:As manau,kad niekada nesigailesi kuo daugiau pamates,suzinojes,patyres...Nuovargis praeis,o vaizdai ir ispudziai liks ilgam. 4u.gif
Atsakyti