gal galite paaiskinti man siek tiek apie pliazus? planuojame skristi i Sharma su 2 mazyliais. kiek ziuriu, beveik visur yra koralinis rifas. ar tai reiskia kad koralai prasideda iskart ibridus i vandeni, ar siek tiek toliau? man aktualu kad maziai laisvai galetu pliuskentis vandenyje ir zaisti ant smeliuko. o jei ibridus iskart koralai, vargu, ar tai bus imanoma...
QUOTE(butgitana @ 2012 11 09, 21:17)
Labai patiko, didelė teritorija , daug baseinų, barų, maistas super (dietinis, vaikiškas meniu), vandens duoda sočiai registratūroje prie baro stovi šaldytuvas su vandenuku, iki jūros gal kas pusvalandį veža autobusiukas, bet mes juo nesinaudojome, pėstute gal 10min kelio, gražia palmių alėja, prie jūros baras , užkandžiai, pietų į viešbutį negrįždavome , prie jūros animacijos nėra , bet prie baseinų tai užimtumas visą dieną, kas labai patiko, kad jei nori gali ramiai ilsėtis, gali linksmintis, gali vaikčioti po didelę 3 viešbučių teritoriją, valgyti galima visuose restoranuose, bet pats mieliausias mums buvo savas , registratūroje nemokėjome, kambariai tikrai panašūs, neverta , beto juosi tik miegoti grįžti, labai fainas baras Aqua bliu viešbutyje, ten smagiai leisdavome vakarus, kiekvieną vakarą amfitiatre nauja programa, tikrai patiko, jei dar kils klausimų rašykite
Papildyta:
Nepaminėjau, paplūdymyje paeikite į kairę, prasiseda laukinis pliažas, tikra jūra, žinoma krantas šiukšlinas, bet vanduo super, o į paplūdymio vandenį teka "vanduo" iš viešbučių , tai net jaučiasi, kad šaltesnis.
Papildyta:
Nepaminėjau, paplūdymyje paeikite į kairę, prasiseda laukinis pliažas, tikra jūra, žinoma krantas šiukšlinas, bet vanduo super, o į paplūdymio vandenį teka "vanduo" iš viešbučių , tai net jaučiasi, kad šaltesnis.
aciu labai uz info taip smagiai nuteiket
Papildyta:
QUOTE(vaivavil @ 2012 11 10, 09:19)
galvojau duoti registraturoje kokia 10 doleriu geresniam kambariu,bet is jusu supratau kad neapsimoka
QUOTE(vaivavil @ 2012 11 10, 10:21)
Papildyta:
galvojau duoti registraturoje kokia 10 doleriu geresniam kambariu,bet is jusu supratau kad neapsimoka
Papildyta:
Džiaugiuosi, kad smagiai nuteikiau, nes egipte gera nuotaika ir šypsena būtini , o dėl kambario, tai jei nuves aprodyti ir nepatiks , tai prašykite kito ir paduoti visada spėsite, bet kambariai tikrai panašūs neitin naujai įrengti ir išdėstymas jų panašus, pro langą gali matytis dykynė, bet man su vaikais dar geriau buvo, nes nesigirdėjo triukšmo (dieną) nuo baseino , jei domina kalneliai, tai viešbutyje prie jūros prižiūrėtojui davėme dolerį, tai vaikai pusdienį čiužinėjo, aš nei karto nenusileidau nei savo viešbutyje, nei kitame, nes vanduo nešildomas (kur kalneliai), man mieliau laiką leisti jūroje arba šiltame baseine. Gero poilsio , mes po savaitės taip pat vykstame, tikiuosi mūsų viešbutis nebus prastesnis nei šis
QUOTE(butgitana @ 2012 11 10, 10:02)
Džiaugiuosi, kad smagiai nuteikiau, nes egipte gera nuotaika ir šypsena būtini , o dėl kambario, tai jei nuves aprodyti ir nepatiks , tai prašykite kito ir paduoti visada spėsite, bet kambariai tikrai panašūs neitin naujai įrengti ir išdėstymas jų panašus, pro langą gali matytis dykynė, bet man su vaikais dar geriau buvo, nes nesigirdėjo triukšmo (dieną) nuo baseino , jei domina kalneliai, tai viešbutyje prie jūros prižiūrėtojui davėme dolerį, tai vaikai pusdienį čiužinėjo, aš nei karto nenusileidau nei savo viešbutyje, nei kitame, nes vanduo nešildomas (kur kalneliai), man mieliau laiką leisti jūroje arba šiltame baseine. Gero poilsio , mes po savaitės taip pat vykstame, tikiuosi mūsų viešbutis nebus prastesnis nei šis
geru ir jums atostogu
QUOTE(x_karamele_x @ 2012 11 10, 13:22)
sveiki,gal esat kuri buvusi
NORIA RESORT cia sharme...ir gal galit man paaiskint blondinei kur raso tuos atstumus iki naama bay iki senamiescio,tai cia ju kazkokie miesteliai ar kas?ir ar verta atsizvelkt,kad jie butu netoli?ar brangus taxi?aciu uz atsakyma
NORIA RESORT cia sharme...ir gal galit man paaiskint blondinei kur raso tuos atstumus iki naama bay iki senamiescio,tai cia ju kazkokie miesteliai ar kas?ir ar verta atsizvelkt,kad jie butu netoli?ar brangus taxi?aciu uz atsakyma
Šarme nebuvau, bet Hurgadoje 18km su taksi veža už 2 dolerius , žinoma derėtis reikia, nes tuo pačiu metu, kai mes buvome kiti mokėjo kiekvienas asmuo po 2 dolerius , kuras ten labai pigus. Svarbu pasidomėti apie viešbutį, o ne atstumą iki centro (mano nuomonė)
QUOTE(butgitana @ 2012 11 09, 21:17)
Labai patiko, didelė teritorija , daug baseinų, barų, maistas super (dietinis, vaikiškas meniu), vandens duoda sočiai registratūroje prie baro stovi šaldytuvas su vandenuku, iki jūros gal kas
zinokit jau susibalamutinau apie kokia jus cia viesbuti kalbat?
Sakykit jau kelintame atsiliepime skaitau kad daugelis"susidraugauja"uz doleri su barmenais-nesa ten jiem kokteilius tada ir pan.O kazi galimas var ir ar bus naudos jei susidraugauti su tokiu restorane?mus perspejo kad bus daug zmoniu ypac valgymo metu,nes viesbutis labai didelis.Tai mes dar plius su 1m lialka tai jau man daba kosmaras tas pavalgymas atrodo, sakau gal staliuka mum paruostu,maisto atnhestu ir panar cia jau nesamones tauziu.
QUOTE(nuotakyte @ 2012 11 10, 14:47)
zinokit jau susibalamutinau apie kokia jus cia viesbuti kalbat?
Sakykit jau kelintame atsiliepime skaitau kad daugelis"susidraugauja"uz doleri su barmenais-nesa ten jiem kokteilius tada ir pan.O kazi galimas var ir ar bus naudos jei susidraugauti su tokiu restorane?mus perspejo kad bus daug zmoniu ypac valgymo metu,nes viesbutis labai didelis.Tai mes dar plius su 1m lialka tai jau man daba kosmaras tas pavalgymas atrodo, sakau gal staliuka mum paruostu,maisto atnhestu ir panar cia jau nesamones tauziu.
Apie viešbutį Beach albatros garden , nemanau, kad restorane pavyktų susidraugauti, jų ten daug, nebent sutarti dėl staliuko rezervacijos, bet nežinau kiek kartų buvome , tai su pavalgymu nebuvo problemų, jei valgykloje daug žmonių, galima ateiti po pusvalandžio, kada jau prasiskirsčiusi dauguma, valgyti galima iki 23val, grįžome priaugę po kelis kilogramus
QUOTE(Velinka @ 2012 11 09, 21:49)
Sveikos
gal kas galite pakomentuori si viesbuti Ali Baba Palace Resort 4*, vaziuojam kovo men su seima , butu idomu suzinoti nuomone
gal kas galite pakomentuori si viesbuti Ali Baba Palace Resort 4*, vaziuojam kovo men su seima , butu idomu suzinoti nuomone
Mes irgi su seima vyksime i si viesbuti kovo menesi,rusu svetainese atsiliepimai nera labiai blogi,sakyciau vidutiniski.Kada jus vaziuojate?
QUOTE(lori30 @ 2012 11 09, 15:03)
Mums tai lb patiko šis hotel, maistas buvo super:) kinieciu virtuve nebloga,picos,hamburgeriai skanus, krevetes,vakare griliai neblogi, net. Buritas skanios. Labai fainas kavos baros, net capuccino skani buvo, kokteiliukus prie foje ir neblogus maise. Teritorija graži,tiek kad jūra koralais ir zuvim skyrelis. Mes isanksto pirkom tai 1850 mokejom zmogui balandžio men. Bet va db. Pirkom 5* tai 1900 lt paskutine min, bet hotel tikrai prastesnis buvo nei albatrosas. Bet nieko vistiek neblogai pailsejom, tiek kad makadi 5* jūra superine.
Nesuprantu, kaip taip pigiai jums pavyksta nupirkti kelionę 5 žv. viešbutį. Čia kalbama apie Albatros Palace? Kiek nakvynių už 1900Lt, gal labai iš anksto pirkot?
QUOTE(Zorė @ 2012 11 11, 15:48)
Nesuprantu, kaip taip pigiai jums pavyksta nupirkti kelionę 5 žv. viešbutį. Čia kalbama apie Albatros Palace? Kiek nakvynių už 1900Lt, gal labai iš anksto pirkot?
Taip,albatros palace 5*,7 nakvynės, reikia pačiai ieskot ir rasite pries kokį men pirkom nuo isvykimo, db pirkom pries sav. Agentūroje pasakai kad 5* nori,tai tikrai niekad pigių nėra per 10m pasiule:)