Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Neperdažiausiai, anksčiau kartą į metus po vieną kartą tikrai išlėkdavau, dabar rečiau smile.gif
QUOTE(Garmina @ 2012 11 08, 14:33)
Dažnai keliaujat?

Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 11 08, 14:55)
Sveiki,
sūnus su močiute ką tik gryžo iš Albatros Palace viešbučio Hurgadoje. Visumoj patiko, nors močiutė apsinuodijo maistu, iki šiol negaluoja, o pažystamų vaikas taip pat iki šiol viduriuoja  verysad.gif
Nemokamus kambarius duoda tik su vaizdu į statybas arba kitą vešbutį, norint vaizdo į baseiną arba jūrą reikia primokėti po 10 dol. už kiekvieną dieną. Daug pramogų, teritorija didelė, kontingentas pagrinde rusakalbiai.

Apsinuodijama dazniausiai ne nuo maisto, o kaip man aiskino kazkokie mikrobai esantys pas juos netinka mums. Na nezinau ar cia aiskiai issireiskiau lotuliukas.gif
Nors negeriam ju vandens is ciaupo, bet juk juo yra plaunami vaisiai, darzoves, daromi ledukai i gerimus.
As asmeniskai kiekvienais metais is Egipto griztu su viduriavimu. Prasideda ten i atostogu pabaiga ir dar kokia savaite grizus i cia kankinuosi kol viduriukai atsistoja i vieta. O MB pavyzdziui niekada tokiu marazmu nebuna unsure.gif Jis net dantis su vandeniu is ciaupo valosi ir nieko panasaus jam nenutinka.
Atsakyti
Rūpi ir man klausimas dėl vandens, jei viešbutis AI ir tai garantijos nėra, kad gausi pakankamai vandens g.gif O vaikams ir man pagrindinis gėrimas vanduo.
Ir dar skrydis 7 ryto, prieš skrydį dirbs parduotuvė, kad galima būtų vandens įsinešti į lėktuvą. Ar bent vaikams po gertuvę vandens leistų įsinešti g.gif Bet turbūt neleidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2012 11 08, 19:31)
Rūpi ir man klausimas dėl vandens, jei viešbutis AI ir tai garantijos nėra, kad gausi pakankamai vandens  g.gif O vaikams ir man pagrindinis gėrimas vanduo.
Ir dar skrydis 7 ryto, prieš skrydį dirbs parduotuvė, kad galima būtų vandens įsinešti į lėktuvą. Ar bent vaikams po gertuvę vandens leistų įsinešti  g.gif Bet turbūt neleidžia  doh.gif

Leidžia į lėktuvą (vaikams). Tik turėkite pilną nepraimtą 0,5lt buteliuką pvz mineralinio. Vandens duoda sočiai 5 žvaigžių viešbučiuose, bent jau aš kiek žinau, o jei mažiau, tai gali visko būti, tokia jau ten tvarka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2012 11 08, 18:31)
Rūpi ir man klausimas dėl vandens, jei viešbutis AI ir tai garantijos nėra, kad gausi pakankamai vandens  g.gif O vaikams ir man pagrindinis gėrimas vanduo.
Ir dar skrydis 7 ryto, prieš skrydį dirbs parduotuvė, kad galima būtų vandens įsinešti į lėktuvą. Ar bent vaikams po gertuvę vandens leistų įsinešti  g.gif Bet turbūt neleidžia  doh.gif

Jei klausiate del geriamojo vandens kambaryje,tai priklauso tik nuo viesbucio politikos.O siaip baruose restoranuose Jums su AI moketi uz sultis(kartais naturalios buna mokamos),vandeni, kava ir tt. moketi nereikia.Paprasykite viesbutyje,kad duotu aprasa,kas ieina i Jusu Ai.
Jei ir neleis,lektuve Kubusas vaikiskame meniu-nebrangus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 08, 15:05)
Parasykite pilna pavadinima viesbucio, nes Albatrosu ten labai daug  smile.gif ir galite suklaidinti kitus keliautojus  4u.gif
Ataka, nenoriu izeist bet kai uz si viesbuti tokia kaina brangoka  ax.gif

Albatros Palace tik vienas biggrin.gif
Atsakyti
Kiek trunka kelione is Vln i Hurgada? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 08, 20:26)
Kiek trunka kelione is Vln i Hurgada?  smile.gif

4-4.5val
Atsakyti
ooo nemzai nemazai :)uzkast galima i salona isinesti?
Atsakyti
Uzkandzius leidžia,gėrimų ne. Jei didelis noras yra,tai duty nusiperki ko ir pasimarmulinat kokteiliuku:d šįkart labai daug tokiu buvo:d lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(~chiquita~ @ 2012 11 08, 20:13)
Albatros Palace tik vienas  biggrin.gif

Na albatros palace resort&spa 5 maisto atzvilgiu buvo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

perskaiciau temutę ir dabar tiek abejonių kilo doh.gif kaip ir buvom apsisprendę sausio pradžioj skrist į Hurgadą, bet turbūt nelabai verta - bus vėsoka? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 11 08, 20:55)
Labas,

perskaiciau temutę ir dabar tiek abejonių kilo doh.gif kaip ir buvom apsisprendę sausio pradžioj skrist į Hurgadą, bet turbūt nelabai verta - bus vėsoka? g.gif  verysad.gif

Siaip buna kokie 23-27 , bet pasitaiko vejuotae,bet
tikrai ne visas dienas:) kadangi klimatas sausas,tas karštis kitoks:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lori30: 08 lapkričio 2012 - 20:10