Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(butgitana @ 2012 11 08, 10:15)
Aš skridau su savo mažiuku, kai jam buvo 4mėn. ir ,kai buvo 2metukai, svarbiausia turėkite atsigerti, jei su mažiuku , leidžia įsinešti į lektuvą, kilimo metu reikia duoti gerti, o šiaip mano mažiukas kelionę ištvėrė puikiai, tik antrą kartą grįžtant namo sirgome, tai teko lektuve pasikankinti ir man ir jam, svarbiausia gerai nusiteikti ir be reikalo nestresuoti  biggrin.gif , geros jums kelionės ir nuostabių atostogų  4u.gif  biggrin.gif

tai zinau kad gerti reikia duoti,ciulptuka turesiu.Manau su 4men kudikiu lengviau-ikisai kruti ir fio-gali tiketis kad miegos,o cia 1m pyplys kuris visur nori lipti,ciupineti,uzmiega tik savo lovytej,ramybe kai buna.Sakiau duosim ciupaciupsa tai vaikui is laimes akys issprogs-zinoma ia jumoras musu,dickei ir sau gumos prisikisim burnas.As is vis tolimiausioj kelionej Latvijoj esu buvus,oi meluoju esam keltu plauke i svedija.Tai man skrydis ir visa kita jau daba suka vidurius.
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 11 08, 11:54)
tai zinau kad gerti reikia duoti,ciulptuka turesiu.Manau su 4men kudikiu lengviau-ikisai kruti ir fio-gali tiketis kad miegos,o cia 1m pyplys kuris visur nori lipti,ciupineti,uzmiega tik savo lovytej,ramybe kai buna.Sakiau duosim ciupaciupsa tai vaikui is laimes akys issprogs-zinoma ia jumoras musu,dickei ir sau gumos prisikisim burnas.As is vis tolimiausioj kelionej Latvijoj esu buvus,oi meluoju esam keltu plauke i svedija.Tai man skrydis ir visa kita jau daba suka vidurius.

Kada skrendate ir į kokį viešbutį?
Atsakyti
Na va uzsirezervavau kelione 05.27.Egiptas Hurgada Festival Le Jardin Resort biggrin.gif
Atsakyti
Kas neseniai skridot, ar nereikia dabar išanksto kažkaip užsisakyti vietas lėktuve? Kaimynė vasarą skrido į Graikiją, tai reikėjo internetu rezervuoti vietas, jei nori kartu sėdėti.
Atsakyti
QUOTE(Neringa.B @ 2012 11 08, 13:58)
Kas neseniai skridot, ar nereikia dabar išanksto kažkaip užsisakyti vietas lėktuve? Kaimynė vasarą skrido į Graikiją, tai reikėjo internetu rezervuoti vietas, jei nori kartu sėdėti.

neprivaloma, bet galimybė yra, jei nori
Registracija Novaturo skrydžiams
Registracija TezTour skrydžiams
Atsakyti
[[B]quote=ataka26,2012 11 08, 13:54]
Na va uzsirezervavau kelione 05.27.Egiptas Hurgada Festival Le Jardin Resort biggrin.gif
[/quote]
O kokia kaina gavos jei nepaslaptis? Gundaus ir as isankto nusipirkt g.gif
Atsakyti
mes nusipirkom uz 1799lt viskas iskaiciuota smile.gif vienam asmeniui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 08 lapkričio 2012 - 13:41
Sveikos,
buvau liepos mėnesį Egipte, Hurgadoje, Iberotel Aquamarine Resort viešbutyje, kai užsisakinėjom labai patiko viešbutis iš foto, atrodė tikrai geras, didelis, bet grižau namo su nepačiais geriausiais prisiminimais, berods antrą ar trečią kelionės dieną apsinuodijau maistu, net negera darosi kaip prisimenu... visą nakti prasikankinau, 10 val. ryte tik daktaras pradejo dirbti viešbuty, nuėjom pas jį (pasisekė, nes atėjau pirma, o po manęs susidarė eilutė - taip taip, taip pat nuo apsinuodijimų!), pastatė lašalinę ir dar antibiotikų išrašė (moralinių kančių dar buvo einant iš vieno viešbučio galo į kitą kur randasi vaistinė per tokį karštį - nieko nesinori ir vos paeini), susimokėjom nemažą sumelę 147 EU. Aišku, draudimas po to grąžino. Bet daktaras gudrutis parašė, jog ligos diagnozė LĖTINIS gastroenteritas.. smile.gif Grįžusi norėjau bylinėtis, buvo tikimybė atgauti bent pusę sumos kelionės, bet LĖTINIS reiškia, kad čia ne viešbučio kaltė, daaah.... Na žodžiu, šiaip viešbutis gražus, tikrai, yra ką veikti, jūros praktiškai nėra. Ai dar vienas dalykas, dėl kurio tikrai būtų grąžinę visą sumą, bet pati kalta ir durna doh.gif fool.gif fool.gif kad nenufotkinau.. Ten yra toks pool bar, kuriame duoda meniu (jis kasdien toks pats) ir gali pavalgyti, viskas nuo ąč val dienos prasideda visada, tokie kaip ir priešpiečiai. Yra žuvis, vištienos sparneliai (KFC stiliaus su bulvytėm fri - čia tikrai buvo skanūs thumb_yello.gif ), dar kitokia mėsyte ir šviežių daržovių salotos su pelėsiniu sūriu ir padaželiu.. na ir ką jūs,manot, radau nemažą voriuką savo salotose smile.gif bet kaip gaila kad nenufotkinau! pasikvietėm padavėją ir liepėm pakviest managerį, tas išsigando, sako čia gal nuo stogo nukrito nes šiaudinis, bet pakeitė salotas biggrin.gif Bet mes labai prigąsdinom menedžerį viešbučio, nes kambariui yra skiriami tik du buteliai vandens visam laikui (mums 7d. dviem žmonėms). Ir vandens nepapildo. Kai apsinuodijau, ryte ryjau tą vandenį, viską išgėriau, draugui net neliko, ir dar iš minibaro mokamą išgėriau. Taigi, nuėjom skųstis menedžeriui, kad man reik vandens, nes antibiotikus geriu ir neturiu kuom užsigerti, man bloga, temperatūra pakilus iki 38 ir negaunu to prakeikto vandens (dar neskaitant fakto kad laukėm to menedžerio valandą - gidei paskambinom ji susisiekė ir pranešė kad pats menedžeris su mumis susitikti nori) tai jis pasišakojo, sako čia gal tau ne nuo maisto, čia gal tau nuo karščio bla bla, tada aš jam papsakojau apie nutikimą su voru, vat tada jau jis išsigando... dar kai paminėjau kad turiu kompiuteryje foto (kurios, aišku, nėra) tai tada mums buvo pažadėta kiekvieną dieną į kambarį po butelį vandens atnešti (žinoma, atnešė tik du butelius tą pačią dieną ir daugiau nebenešė smile.gif ), tada mums davė specialius leidimus į a la carte restoraną valgyti, nuvežė su mašiniuku ir parodė, sakė kad čia geresnis maistas nei pagrindiniame restorane, ir čia valgo tik tie,kurie sumokėję daugiau (kiek mes matėm maistas - toks pat, ir nebeėjom ten daugiau, be to labai toli eiti mums buvo biggrin.gif ), bet už tai davė pasirašyti,kad pretenzijų jokių neturim ir prašė kad nueitume ir parodytume foto kompiuteryje voro biggrin.gif bet mes pasakė, eee gerai ištrynsim, nebijokit biggrin.gif tai vat taip žodžiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
sūnus su močiute ką tik gryžo iš Albatros Palace viešbučio Hurgadoje. Visumoj patiko, nors močiutė apsinuodijo maistu, iki šiol negaluoja, o pažystamų vaikas taip pat iki šiol viduriuoja verysad.gif
Nemokamus kambarius duoda tik su vaizdu į statybas arba kitą vešbutį, norint vaizdo į baseiną arba jūrą reikia primokėti po 10 dol. už kiekvieną dieną. Daug pramogų, teritorija didelė, kontingentas pagrinde rusakalbiai.
Atsakyti
Parasykite pilna pavadinima viesbucio, nes Albatrosu ten labai daug smile.gif ir galite suklaidinti kitus keliautojus 4u.gif
Ataka, nenoriu izeist bet kai uz si viesbuti tokia kaina brangoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 08, 13:05)
Parasykite pilna pavadinima viesbucio, nes Albatrosu ten labai daug  smile.gif ir galite suklaidinti kitus keliautojus  4u.gif
Ataka, nenoriu izeist bet kai uz si viesbuti tokia kaina brangoka  ax.gif

biggrin.gif neizeidiai , pigesnes kainos nebuvo smile.gif pasirinkimas ribotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2012 11 08, 14:44)
Sveikos,
buvau liepos mėnesį Egipte, Hurgadoje, Iberotel Aquamarine Resort viešbutyje,

Dažnai keliaujat?
Atsakyti