Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(gurmans @ 2012 10 31, 14:06)
Beto lapkriti laabai arsus uodai,visiskai nereaguojantys i purskiamus dumus,kurie juos turetu atbaidyti. 4u.gif

vaje va cia tai naujiena, net nepagalvojau apie uodus doh.gif
mes po savaiteles skrendam, tikiuos kad stebuklingai isvengsim situ parazitu blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus reikės būtinai važiuoti, nes su vaikais į tolimas keliones nenorime schmoll.gif
Dar skaičiau, kad veža į krokodilų fermą, kažin kaip ten g.gif

QUOTE(Garmina @ 2012 11 07, 13:08)
Reikia turėt gerus batukus (su mumis rusaitės ėjo su aukštakulniais  doh.gif ), [

rusaitės tai savam stiliuje doh.gif jos ir po Luksoro Karalių slėnį blaškosi su batais žudikais doh.gif ir į Tenerefę (6 val. skrydis) skrenda su naujagimiais ant rankų ir aukštakulniais būtinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 11 07, 11:39)
supratau aciu
deje kadangi dicke  eina i mokykla derinames prie josa atostogu,o ir vyrui del darbu tai palankiausias metas,man pagrindine svente kucios-jas busime LT,o Kaledos,naujakas man jau siaip -prisiedimo svente al,tai nesuteikiu tam reiksmes.Norime sau dovana tokia pasidovanoti,norim aplinka pakeisti.Konsultante jau domisi ar yra sildomas baseinas ir nuo kada jis sildomas.Nes nelabai isivaizduoju ka veikti jei negali juroj maudytis,baseinai salti g.gif
Galvoju apie piramides ir apie liuksora( blush2.gif pasidomesiu siais objektais) gal isleisim teti su dukra,arba as su ja vaziuosiu,maziuko netemsiu tikrai.Nakti ji miegos-po ekskursijos gryztant vel miegos biggrin.gif nu siaip ji nuo gimimo iki siol masinoj,autike 10min pavaziuoja -miega,ko nepasakytum  apie mazaji broli,tas klykia klykia priesinasi priesinasi ir nuluzta kai iki keliones tikslo belieka kelios min. doh.gif

Ir as vat planuoju per Naujuosius lekt i Egipta... tik bijau ar nesusigadinsiu sau nuotaikos. Vaziuociau su 1.4 m sunum, nes namie tai vel prasedet tarp keturiu sienu dviese... aj.. nebezinau :/
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 07, 13:07)
Rosiuosi pirkti isankstine kelione, nusiziurejusi esu Hurgadoje LILLYLAND3+, FESTIVAL RIVIERA RESORT4*, FESTIVAL JARDIN RESORT4+. Galkas kokiu atsiliepimu apie juos turit?

vaziuosim i Festivla Le Jardin Resort 4+ gruodžio 8d. smile.gif Po gruodžio 18d. parašysiu atsiliepimą būtinai. Ekonominės klasės viešbutukas, normalus gal bus.. Mums pasiūlė neblogą kainą (taip galvoju) tai ir pirkom irgi per išsankstinę, prieš pusmetį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 07 lapkričio 2012 - 22:42
QUOTE(...Lelyte... @ 2012 11 07, 21:42)
vaziuosim i Festivla Le Jardin Resort 4+ gruodžio 8d.  smile.gif Po gruodžio 18d. parašysiu atsiliepimą  būtinai. Ekonominės klasės viešbutukas, normalus gal bus.. Mums pasiūlė neblogą kainą (taip galvoju) tai ir pirkom irgi per išsankstinę, prieš pusmetį. smile.gif

lauksiu atsiliepimu ir patarimu smile.gif uz kiek nusipirkote?smile.gif
Atsakyti
Jau rezervavom viesbuti,daba jau pergyvenu kaip reikes issedeti lektuve 4 val su 1m pypliu doh.gif o jei kylant ausys uzkris jam,tai klyks visa skrydi-total kosmar,panika
karsta.gif
Atsakyti
as sian taip pat eisiu rezervuotis, bet dabar pradejau mastyti jai moteriskos ligos tomis dienomis uzpuls doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 08 lapkričio 2012 - 09:07
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 08, 09:07)
as sian taip pat eisiu rezervuotis, bet dabar pradejau mastyti jai moteriskos ligos tomis dienomis uzpuls  doh.gif  blush2.gif

tamponai blush2.gif ir motina gamta bejege
aisku geriau taip nebutu,man is vis ???? baigineju maitinima tai bet kada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 11 08, 08:08)
tamponai  blush2.gif ir motina gamta bejege
aisku geriau taip nebutu,man is vis ???? baigineju maitinima tai bet kada  doh.gif

doh.gif nedraugauju as su tais draugais...vat kai kontraceptines geriau tai pasiskaiciuot be problemu buvo doh.gif taip nesinori per atostogas tokio dziaugsmo apturet
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 08, 09:07)
as sian taip pat eisiu rezervuotis, bet dabar pradejau mastyti jai moteriskos ligos tomis dienomis uzpuls  doh.gif  blush2.gif

Va,va ir as pradedu itart,kad kelioneje ta geri apturesiu doh.gif .Nu kaip nutolint,ka gert g.gif ?
Ir dar klausimukas-vaziuojant lapkricio gale,rengiates zieminukem,ar prie oro uosto persirengiate plonesnem striukytem g.gif ?Ir kaip su avalyne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candy10: 08 lapkričio 2012 - 09:21
QUOTE(nuotakyte @ 2012 11 08, 10:01)
Jau rezervavom viesbuti,daba jau pergyvenu kaip reikes issedeti lektuve 4 val su 1m pypliu doh.gif o jei kylant ausys uzkris jam,tai klyks visa skrydi-total kosmar,panika
karsta.gif

Aš skridau su savo mažiuku, kai jam buvo 4mėn. ir ,kai buvo 2metukai, svarbiausia turėkite atsigerti, jei su mažiuku , leidžia įsinešti į lektuvą, kilimo metu reikia duoti gerti, o šiaip mano mažiukas kelionę ištvėrė puikiai, tik antrą kartą grįžtant namo sirgome, tai teko lektuve pasikankinti ir man ir jam, svarbiausia gerai nusiteikti ir be reikalo nestresuoti biggrin.gif , geros jums kelionės ir nuostabių atostogų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Candy10 @ 2012 11 08, 10:19)
Ir dar klausimukas-vaziuojant lapkricio gale,rengiates zieminukem,ar prie oro uosto persirengiate plonesnem striukytem g.gif ?Ir kaip su avalyne?

Mes kažkada lapkričio viduryje važiavom, tai aš su rudenine striukyte ir kedukais g.gif juk iš mašinos iš į oro uostą, o ten ne šalta, po to lėktuvas ax.gif . Dabar kovo mėn. važiuosim tai irgi taip pat darysim biggrin.gif
Atsakyti