Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Angele @ 2012 10 31, 13:40)
Kas buvote lapkričio pabaigoj Egipte Hurgadoj, prireikia šiltesnių rūbų? Iki kiek nukrenta vakarais temperatūra? Norisi nesušalt į šiltus kraštus nuskridus  biggrin.gif

kovo, galit pasiklausinėti agentūrose, bet palyginkit kainas internetu, pvz novaturas.lt, teztour.lt, nes agentūrose paprastai už tą patį brangiau nori.

Siltesniu rubu tikrai reikia,nes saulute apie sesta jau "eina miegoti",realiai degintis galima iki 16-16:30,veliau jau vesu.Beto lapkriti laabai arsus uodai,visiskai nereaguojantys i purskiamus dumus,kurie juos turetu atbaidyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 31, 14:06)
Siltesniu rubu tikrai reikia,nes saulute apie sesta jau "eina miegoti",realiai degintis galima iki 16-16:30,veliau jau vesu.Beto lapkriti laabai arsus uodai,visiskai nereaguojantys i purskiamus dumus,kurie juos turetu atbaidyti. 4u.gif

blink.gif O tai kaip atsikratyti uodų? Planavau į elektrą kištuką vežtis nuo uodų... Kažin ar padės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 31, 14:06)

doh.gif o kaip gelbėjotės nuo uodų?
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2012 10 31, 15:47)

rimtesni viešbučiai purškia teritorijas, tai nesijaučia uodų
pasiimu kokių tepalų iš LT, man labiausiai patinka rusiški, pvz Taiga ir pigiau ir žymiai efektyviau už vakarietiškus

Orai Egipte nors kiek buvau, jei nėra vėjo - būna šilčiau nei šiose lentutėse
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 10 31, 15:00)
pasiimu kokių tepalų iš LT, man labiausiai patinka rusiški, pvz Taiga ir pigiau ir žymiai efektyviau už vakarietiškus

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2012 10 31, 14:28)
blink.gif O tai kaip atsikratyti uodų? Planavau į elektrą kištuką vežtis nuo uodų... Kažin ar padės? g.gif

El. kistuko niekada nesivezu,tad nezinau,bet jie ir lauke puola pavyzdziui jei vakarieniauji atviroje erdveje. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2012 10 31, 15:00)

Visi viesbuciai purskia uodus,nes ten kazkoks valstybinis nurodymas yra siuo klausimu.Bet uodai jau priprate prie tu patranku ir visiskai nebijo tu dumu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Angele @ 2012 10 31, 14:47)

Labiausiai padeda stiprus vejas(negali paskristi bjaurybes),o siaip tai vienintelis Bens 100 juos pristabdo.Beje po ikandimo kurkas didesni guzai atsiranda,nei nuo musiskiu uodu. doh.gif
Kiek pastebejau,tai kuo labiau apzeldinta viesbucio teritorija -tuo daugiau yra uodu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 31, 16:46)
El. kistuko niekada nesivezu,tad nezinau,bet jie ir lauke puola pavyzdziui jei vakarieniauji atviroje erdveje. 4u.gif

Papildyta:
Visi viesbuciai purskia uodus,nes ten kazkoks valstybinis nurodymas yra siuo klausimu.Bet uodai jau priprate prie tu patranku ir visiskai nebijo tu dumu. doh.gif
Papildyta:
Labiausiai padeda stiprus vejas(negali paskristi bjaurybes),o siaip tai vienintelis Bens 100 juos pristabdo.Beje po ikandimo kurkas didesni guzai atsiranda,nei nuo musiskiu uodu. doh.gif
Kiek pastebejau,tai kuo labiau apzeldinta viesbucio teritorija -tuo daugiau yra uodu. ax.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 10 31, 16:46)

Papildyta:
Papildyta:

Kažin tos uodų patrankos nekenksmingos vaikams g.gif Mano mažiukui ir taip labiau patinsta, nei vyresnėliui, bet nebuvau girdėjus, kad labai pultų, gal nevisur jų būna g.gif Bandysim ginkluotis priemonėm nuo uodų, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2012 11 01, 08:52)
Kažin tos uodų patrankos nekenksmingos vaikams  g.gif  Mano mažiukui ir taip labiau patinsta, nei vyresnėliui, bet nebuvau girdėjus, kad labai pultų, gal nevisur jų būna  g.gif Bandysim ginkluotis priemonėm nuo uodų, ačiū.

Kiek pastebejau,tai dumija arba labai velai vakare arba labai anksti ryte,kai jau didzioji dalis poilsiaustoju aveles skaiciuoja.Del kenksmingumo zmogui,neturiu jokios informacijos,kvapas,gan nemalonus,bet jis greitai issisklaido. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Angele,2012 10 31, 14:40]
Kas buvote lapkričio pabaigoj Egipte Hurgadoj, prireikia šiltesnių rūbų? Iki kiek nukrenta vakarais temperatūra? Norisi nesušalt į šiltus kraštus nuskridus biggrin.gif

Mes 3 kartus buvom lapkricio pabaigoje, siemet vel vaziuojam. Tikrai nesusalsit smile.gif Pernai kiek vesiau buvo, apie 22 laipsnius, vejuota, o ankstesniais metais net ir karsta buvo. Vakare megztuko reikia. Ir dar pastebejau, kad Hurgadoje siek tiek vesiau buna nei Sarme. Pati dabar vis pasiziuriu oru prognozes, kol kas dvi savaites i prieki rodo +30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivavil @ 2012 10 31, 12:37)
mes ir ta pacia diena skrendam tik i kita viesbutu buvom pries pora metu lapkricio 6 tai orai super 30 saulute visada labai viskas patiko ir jusu viesbutis geras labai
Papildyta:
gal yra lapkricio 13 kas skrenda i hurgada i beach albatros garden4*
Papildyta:

mes ir i si viesbutin 13 lapkricio skrendam papasakokit apie ji ar patiko jums ir panasiai smile.gif
Papildyta:

mes sumokejom su viskuo tik 3660+dovanu draudimas

Mūsu kitas viešbutis smile.gif ir skrendam veliau tai jus jau būsite gryže smile.gif
Atsakyti
mes kovo vidury skrendam i Hurgadą smile.gif kokio panašiai oro galim tikėtis ir kokia maždaug būna jūros temp? 4u.gif
Atsakyti